אגב, יש טעם בכלל עוד להגיע לאו’‘ם ולכבד את המעמד?
יש טעם שרה’'מ ינאם, השאלהה אם הבמה הזו בכלל רלוונטית.
רלוונטית למי שצופה בזה.
אין פרסום רע. ישראל על מסך טלויזיה זה פרסום חיובי.
נאום ממש לוחמני של ביבי. אל תתעסקו איתי, יש לי ידיים ארוכות ואני אזיין את כולם.
זה עבר לי גם בראש שהוא יעבור לשינוי טון וכמו שאמרו חלק מהפרשנים “ידבר ערבית”. הפעולות הרכות שלנו לא עזרו, וכל ההתנהלות בעזה, גם אם היא הזהירה ביותר קיבלה גינויים, כמו גם הביפרים (הפעולה אולי הכי נקייה בהיסטוריית המלחמות). הפעם זו הייתה פעולה רצינית, בתוך ביירות להראות גם לנאסראללה שהוא לא חסין. הוא כזה פאראנואיד שגם אם הוא לא מת הוא רועד אחרי הפעולה הזאת.
לבנון הפכה למקרה של למען יראו ויראו אחרי שהם השמידו לנו את צפון המדינה. אני לא פוסל בכלל שהנאום של ביבי יהיה הרבה פחות מתון מקודמיו, בטח לאור האקלים הציבורי שצפוי לו בתקופת השרצים הזאת.
איזה סרט …
“Today, I settled all family business”
Saudi Arabia, Qatar, the UAE, Bahrain, and Kuwait have declared their neutrality to Iran in its conflict with Israel and will not allow the U.S. to use their airbases against Iran.
https://x.com/GlobeEyeNews/status/1841906503835648332
יש להם זכות לקבוע לאמריקאים מה מותר ומה אסור לאמריקאים לעשות בבסיסים שלהם?
אמריקאים הם אלה שמגינים על מדינות המפרץ האלה מפני אירן. יהיה ממש מוזר אם אמריקאים יתקפו את אירן אבל לא מהבסיס הכי גדול שלהם שנמצא בקטר.
נראה לי מוזר הסיפור עם הסעודים. אם יש מישהו אחד במזרח התיכון “שעומד” לו לתקוף את מתקני הגרעין של אירן כמו ישראל זה הסעודים.
נשמע כמו אחלה תירוץ לאמריקאים.
טוב הוזכר פה בסצינה אחרת הסנדק (חיסול נסראללה)
כידוע הבכיר האחרון של חמאס שנשאר בחיים, זה האח של סינואר, הידוע בתור מוחמד סינואר (דרך אגב פדופיל) הוא זה שיחליף את העכברוש…
אז זה הסצינה שמזכירה את הדו קרב החדש ביבי מול מוחמד סינואר
Michael Corleone settles all family business
“היום אני סוגר את כל החשבונות של המדינה שלי, דף הניה נסראללה אתה רוצה להשאר בחיים יש מכונית שתסיע אותך לגבול עם מצרים רק תשחרר את החטופים ותלך לחופשי”
מוזיקה של הסנדק הסוף
זה כל מה שאתם צריכים לדעת על התקשורת המימסדית.
https://x.com/shaunmmaguire/status/1849124350504685772/photo/1
לא יודע איך קיים מישהו שיכול להצביע לטמבלית חסרת המושג. אפילו הליצנים בCNN התייאשו ממנה.
ואז טראמפ הגוט:
או כפי שאמר מישהו:
Kamala dodges interviews, ma while Trump dodges bullets.
רק תחשבו עליה, בלי פילטרים, בלי טלפרומפטר, בלי אפשרות לברוח משאלות, שלוש שעות עם גו רוגן. הוא ישמיד את הקמפיין העלוב שלה בשנייה.
לא סתם היא לא רצתה להתארח אצלו.
ג’ו רוגן ממש לא מקשה על המרואיינים שלו. להפך. הוא מקשיב להם ארוכות, משתף איתם פעולה ומעט מאוד מאתגר אותם.
זה סוג הראיונות הכי מסוכן להאריס, אם אין מי שיוביל אותה ואין לה סיסמאות מוכנות מראש לשאלות שהיא קיבלה מראש היא מאבדת את זה וחושפת כמה היא לא עקבית וכמה אין מאחורי הסיסמאות החלולות שלה שום תוכן.
(מאוד מזכירה לי את יאיר לפיד במובן הזה).
אתה לא יודע כי אתה אנדראסטימייטינג כמה האמריקאים בורים וכמה אנשים בכללי שטופי מח ומצביעים לפי המחנה שלהם ומה שאומרים להם להצביע לעומת התוכן של המועמדים.
כנראה לא ראית את הראיון שלו על הרופא המייעץ של CNN או שקרנים מהפרוגרס.
אבל זה לא רע מה שאתה מתאר. הוא נותן לאנשים לדבר ולחשוף את עצמם.
טראמפ יצא נהדר פה, האריס הייתה נוראית אצל הCNN למרות שהתאמצו נורא לעזור לה אז תאר לעצמך מה היה קורה לה אצלו.
לגמרי. הלך עלינו:
בוא אני יספר לכם סיפור על קמלה האריס.
כמו שאתם יודעים בארה"ב זה עובד לפי שיטת האלקטורלים (חושב שכך כותבים את זה) אני מניח שכולנו פה בפורום מבינים איך עובדת השיטה אז אין צורך להסביר אותה (אלא אם אתם העין השביעית ואתם כל כך בורים וכל כך שונאים את עמית סגל אבל אני סוטה מהדיון)I יש כמה מדינות מתנדנדות שהם יכיריעו את הבחירות שם. שניים מהם, זה פנסליביניה וצפון קורלינה
נתחיל בפנסליבניה. המושל שם הוא אחד בשם גוש שפירו , שפירו הוא יהודי אבל גם דמוקרט די פופלארי , אחרי שהאריס והדמוקרטים עשו את “ההפיכה” השקטה שלהם נגד ביידן. כל ההדלפות היו שהאריס תבחר בו בתור סגן נשיא (אנטי טראמפ פופלארי בקרב הדמוקרוים צעיר וכל מה שצריך ) אבל הבעיה שבעברו של שפירו התגלה שהוא מאוד פרו ישראל, למרות ששפירו נבהל והתיחס לזה כמו “צרעת” והתחיל להגיד שביבי פושע מלחמה בשביל לקבל את הלגטימציה, האקטיבסטים בטויטר, כצפוי לא קיבלו את בקשת הסליחה של שפירו ואין מחילה על תמיכה במדינת היהודים אצלם, האריס (או הקמפיין שלה כי היא בובה) נבהלה והוציאה דגל לבן במהרה, ובחרה בקשיש טים וולז. מועמד בעיתי בפני עצמו שנתפש אינספור פעמים משקר לגבי השרות הצבאי שלו ונחשב איש שמאל קיצוני.
מי שראה את עימות הסגנים של ואנס מול וולז מבין איך ואנס אכל אותו ללא מלח.
אבל זה לא הסיפור , פנסלבינה היא מדינה מתנדנדת. ומינסוטה אם אני לא טועה זה מדינה יחסית בטוחה לדמוקרטים.
קמלה האריס נבהלה ולא בחרה בסגן הנשיא המתאים לה ואולי בגלל זה תאבד מדינה מכרעת כמו פנסליבניה לטובת טראמפ.
המדינה השניה זה צפון קורליאנה. מדינה מכרעת נוספת, עד חודש שעבר האריס הובילה שם.
לפני כמה שבועות, הם חטפו הוריקן עצום שזה הרס נרחב והרוגים רבים. התגובה של הממשל האמריקאי לא היתה טובה. באותו יום של ההוריקן, אם אני האריס אני מבטל את כל הפגישות שלי יורד לשטח ומנהל שם את הארוע נכון ? זה הגיוני. מה קמלה עשתה? הלכה להתראיין לפודקסט שנוי במחלוקת פמינסטי שנקרא “call me dady” והריצה דאחקות עם המנחה הבימבו של התוכנית…
אתם מבינים" הוריקן זורע הרס וחורבן במדינת מפתח לבחירות וכל מה שהיא עושה זה להריץ בדיחות לא מצחיקות שם. זה התפרסם וכצפוי, הרפובלקאנים וטראמפ באוםן אישי ובצדק עשו מזה מטעמים.
בסקר האחרון שראיתי טראמפ מוביל שם (בטיפה).
מי שרוצה לראות ולהבין מה זה אסון PR מהלך מוזמן לראות את הראיון שלה שבוע שעבר בטאון הול עם אנדרסון קופר וcnn למרות שאנדרסון הוא פאנבוי שלה , היא קרסה בצורה כל כך משפילה שאפילו הדמוקרטים הודו בזה. כצפוי, באותו יום שזה קרה, ובצירוף מקרים ממש מוזר הדמוקרטים מנסים את מה שלא עבד להם ב2016 וזה לצייר את טראמפ בתור היטלר…
אני באמת חושב שהילרי קלינטון יותר חכמה ממנה, וזה לגנות האריס.