אם רק היה לנו רה’'מ אחר, זה לא היה קורה.
כשיש מהומות ופצועים בארץ כי אוהדי הפועל/מכבי/בית’‘ר מרביצים לאוהדים של הפועל/מכבי/בית’'ר, אין בי שום סנטימנט לאף צד כי בעוד כמה ימים זה יהיה הפוך.
אוהדים ישראלים “שרופים” הם ארסים הכי כבדים שיש.
אני לא מתרגש שהם קיבלו מכות הפעם מהערבים באמסטרדם. בתקשורת מספרים איך ערבים תקפו אותם ואין אף מילה על הארסיות. כאילו כולם ילדים טובים פתאום. אני לא רוצה לפגוש את הילדים הטובים האלה בתל אביב ב 3 בלילה.
אני מקווה שהאירוע ישמש את חירט ווילדרס כדי לקדם את אג’נדת הגירוש שלו וזהו.
מקווה גם שאופ’'א לא תעניש את אייקס, הם מסוגלים להפוך את הפרעות לעניין של אוהדים.
נ.ב פבריציו רומנו לא הוציא אף מילה על הפרעות והפצועים. כשהבלגים הרביצו לאוהדי סוסיידד, והיו הרבה פחות פצועים, הוא הוציא כמה ציוצים בנושא. פה אמנם הצד המרביץ הוא לא אוהדי כדורגל, אבל הצד הנפגע הוא כן. אבל שקט מוחלט אצלו בטוויטר
דמיטרי אתה יכול להשתמש בלוגיקה הזו גם על ה-7 באוקטובר.
בסוף, תקפו יהודים בגלל שהם יהודים, ולא בגלל שהם ערסים.
לא הבנתי איך אפשר להשתמש. בלייני הנובה עשו רעש אחרי 11 בלילה אז מגיע להם?
אני משתמש בלוגיקה הזאת כדי להצדיק לעצמי את ה 40 אלף הרוגים עזתיים. אני משוכנע שלא כולם טרוריסטים, ועדיין אין לי שום סנטימנט אליהם.
כי זה שהם ערסים(לכאורה) לא מצדיק שום דבר ממה שראיתי וקראתי שקרה, וזה בטח לא הסיבה למה שקרה.
מה הם עושים מסיבה על הגבול של עזה בזמן שאנשים שם רעבים ומדוכאים? גועל נפש של התנהגות. ‘‘ערסים’’.
מנוול שמעלה ציוצים פרו פלסטיניים לשעתיים כדי לקבל את הטראפיק, ואז מוחק. זו השיטה שלו. זה קרה עם הכדורגלנים שהושעו על תמיכה בטבח, זה קרה השבוע עם הטיפו של אוהדי פריס סן ז’רמן.
לא מצדיק, זה נכון.
אמרתי שאין לי סנטימנטים אליהם, זה הכל.
כמו שאין לי סנטימנטים לאוהדי הפועל כשאוהדי מכבי מרביצים להם ומחפשים אותם עם אלות.
אני רוצה לראות אוהדים אירופאים באים לישראל ותולשים דגלים, מקבלים מכות, ובתקשורת ידברו כמה הם מסכנים. תלישת דגל לא מצדיקה מכות, אבל אני לא חייב להזדהות עם הקורבן.
לא ראיתי שום דבר כזה, ואני נכנס 2-3 פעמים כל יום.
באירופה וארה’'ב, מוסלמים תולשים דגלים. לא של ישראל, של המדינה שמארחת אותם. הם מקבלים על זה מכות? רודפים אותם ברחובות? אפילו לא לוקחים אותם למעצר.
ישראלים התפרעו(נניח) ותלשו דגל של מדינה שלא קיימת ולא קשורה למדינה שבה הם נמצאים. במקרה הטוב זה ונדליזם.
איפה אותם מוסלמים היו באותו רגע? למה לא באו לתקוף כשזה קרה? לפנות בוקר, הם בדקו מה היה שותף לתלישת הדגל או הסתובבו ברחובות ועשו בדיקת פספורט לאנשים לבנים?
אני מבין מה אתה אומר לגבי אוהדים ‘‘שרופים’’ וההתנהגות שלהם. זה לא זה. רדפו יהודים.
הם היו עושים את זה עם תלישת דגל או בלי, הם חיכו לזה עוד ברגע ההגרלה של המשחקים.
נכון, כנראה היו תוקפים את הישראלים בלי קשר.
זה לא סותר את מה שאמרתי, ולא מצדיק את ההשוואות לליל הבדולח. אם כבר, זה מבזה את הקורבנות.
זה שהזבל שלנו קיבל מכות, לא גורם לי לרחם אליהם. אפילו שהם קיבלו מכות על היותם יהודים ולא על היותם זבל.
בו נגיד שקבוצה מוסלמית , נניח מטורקיה, הייתה מגיע למשחק באמסטרדם. הנאונצים המקומיים היו מתארגנים מראש, עם אלות ואגרופנים, מרביצים להם מכות ואפילו רוצחים כמה. ויש גם סרטונים שהאוהדים הטורקים תולשים דגלים של ישראל מהבתים באמסטרדם.
האם היית מלא אמפתיה לטורקים?
דווקא את התמונה הזאת ראיתי, אבל לא קישרתי שהוא בעד פלסטין בחינם.
הוא כתב שזה שלט של האולטרס, ואולטרס זה לא משהו שמיינסטרים מזדהה איתו.
בלי קשר , שלט כזה חייב ענישה מאופ"א. קראתי גם שיש מיני סערה פוליטית בצרפת בגלל זה, אבל לא התעניינתי.
הוא לא מביע דעה, הוא נותן למגיבים לעשות את שלהם. עצם הפרסום והשיתוף כאילו זה טיפו מקובל ולגיטימי מעצבן.
כנראה שאם הייתי טורקי-מוסלמי אז כן, לשמחתי אני לא.
גם אם אני יוצא מנקודת הנחה שהטענה הסופר מוגזמת שלך(''הזבל שלנו") היא נכונה או כזו שאפשר בכלל לקבל ברצינות, אז בכל מקרה היא לא משכנעת כי בפעם הבאה יהיו יהודים ‘‘לא זבל’’ והם יספגו את אותה התנהגות.
לא תקפו אותם בגלל שהם יהודים ועד כמה שאני יודע לא תקפו אותם בגלל שהם ערסים. תקפו אותם בגלל שהם ישראלים.
ומי שתקף אותם לא היו מוסלמים הם היו הולנדים תומכי ''פלסטינה". חחחח.
לא תקפו אותם כי הם יהודים, לא כי הם ערסים…ולא כי הם ישראלים. תקפו אותם כי הם הצביעו לביבי.
זה הדבר הבא שיבדקו אחרי שנכנסו בהם על לתקוף '‘יהודים’, ואחרי שיכנסו בהם על לתקוף ‘‘ציונים’’.
איזה סוג של ישראלי אתה כדי להצדיק אלימות.
ביקרתי באמסטרדם פעמיים
פעם אחת ישר אחרי השרות הצבאי שלי. ופעם שניה לפני איזה 10 שנים.
בפעם הראשונה שביקרתי היה איזה חנות אחת של מזרח תיכוני, וזה היה אטרקציה. בפעם השניה שביקרתי חשבתי שהתלבלתי בטיסה ונחתתי בעזה.
למי שלא מבין , צבי יחזקאלי צדק
אמסטרדם כזו עיר יפה…
רק להזכיר שאם תטוסו להונגריה אני יכול להתערב איתכם על כרטיס טיסה לברצלונה שלא יקרה לכם כלום. מעניין למה.
זה שיח של אילם וחירש.
אני אומר משהו, אתה מגיב למשהו אחר.
כשיהודים “לא זבל” יספגו את אותה ההתנהגות, יהיה לי יותר קל להזדהות איתם.
עם אלה שקיבלו מכות עכשיו קשה לי להזדהות למרות שהם ישראלים.
אני רק מקווה שהממשלה הימנית בהולנד תוכל למנף את האירוע ולגרש ולהעניש את כל אלה שהשתתפו בו. כולל נהגי המוניות , פקידים במלון ושוטרים שלא הגנו על הישראלים.
הייתי בהולנד פעמיים ב 10 השנים האחרונות ולא הרגשתי עזה. לא באמסטרדם, לא ברוטרדם ובטח לא בכפרים.
זה בלתי אפשרי, אני מחבב את הר"מ ההולנדי, לדעתי הכונות שלו טובות אבל פשוט אי אפשר לעשות כלום עם הבירוקטיה והתקנות באירופה. אירופה נפלה.
רק אם יקום דיקטטור… או אחד כמו אורבן.