התובע שחקר אותו אמר שהוא לא זוכר מתי בנו ניפטר ובאיזה שנים הוא כיהן בתור סגן נשיא…
למען השם, אני באמת כבר לא יודע מה אני עוד צריך להוסיף פה… זה לא שם של מישהו אחד שהוא שכח… או רק שמות, זה דברים הרבה יותר קשים, אתם מתכחשים פשוט למה שקורה… ועוד בשידור חי שכל המטרה של מסיבת העיתונאים היתה להוכיח שהוא קוגניטיבי וכשיר ואז הוא בעצמו מבצע התאבדות בשידור חי מול כל האומה.
ושוב, מועמד של הימין היה נקרא לגזרים על רבע מזה.
אתה צודק אם זה היה חד פעמי או ב 'קטנה". למשל טראמפ לפני כמה שבועות התבלבל בין ניקי היילי לפלוסי, אבל אצלו זה היה ארוע חד פעמי.
בחיי בשבוע אחד הוא הקים לתחייה שתי מנהיגים אירופאים שמתים כבר כמה שנים טובות העביר את עזה ליבשת אחרת ועבר על חוקי הפי סי שהפך את סיסי ממיצרי למקיסקני… וזה רק פאקינג קרה רק השבוע הנוכחי…
יש תיאוריה שאומרת שהדמוקרטים רוצים להיפטר ממנו כי הוא בדרך להפסיד ורצו בכח לדחוף אותו למסיבת עיתונאים בשביל לספק להם “אליבי” מדברים על אישתו של אובמה או מושל קליפורניה בתור מחליפים.
זה לא הבעיה. הבעיה שהוא לא “שכח” שם. הוא פשוט שכח ארועים שלמים מהחיים שלו. וזה לא בעיה שהיתה אצלו שהוא היה כמה שנים צעיר יותר.
במקרה שלך, זה לא משהו רציני או חמור, וזה לא יכול למנוע ממך למלא תפקידים רגישים, במקרה שלו זה מראה על תופעה חדשה שהחמירה עם השנים. זה האמת. לא משנה כמה תתכחשו לזה, ודרך אגב לא קשור אם זה נכון או לא. מבחינה תדמיתית הוא ביצע משהו שהוא על סף התאבדות פוליטית בשידור חי מול האומה האמריקיאית. וכל המטרה של המסיבת העיתונאים הזו היתה בשביל להכחיש את טענות התובע שטען שיש לו בעיות זיכרון … בסופו של דבר, הוא “הביך” את התובע, שעכשיו הרבה שואלים אם הוא לא קיבל יחס מקל בגלל שהוא דמוקרטי…
לצורך העניין , יצא לי לראות חלקים מהראיון של טאקר קרלסון עם פוטין , ששוחרר אם אני לא טועה בערך באותו הזמן של אותה מסיבת עיתונאים אומללה של ביידן. בלי קשר למה שאתם חושבים עליו, זה שתי עולמות נפרדים. אחד לא זוכר מתי הבן שלו נפטר השני עושה לטאקר בראיון היסטוריה של 400 שנים על תולדות רוסיה והמדינות השכנות באורך של 45 דקות ( מתוך ראיון של פאקינג שעתיים ) ולא טועה בכלום…
זה מי שאנחנו רוצים שיעמוד בראש המעצמה הכי חזקה בעולם? אני מתחיל לרחם עליו.