לא בכל הערוצים ובטח שלא ללא הפסקה. לא יודע לגבי קונספירציה, אבל גיזלוט עוצמתי מאד והגחכה של הביקורת היתה גם היתה, עד שכבר לא היה אפשרי להתכחש (הדיבייט).
שאלה. הבעיה הקשה עם שני הקשישים הנ״ל היא שהם wild card במובן הכי עמוק שיש - ביידן בגלל שאתה לא יודע מי באמת מושך בחוטים (אפשר לנחש שהאריס שהיא ממש לא כוס התה שלי), טראמפ כי הוא טראמפ.
אם הייתי אמריקאי אני לא בטוח למי הייתי מצביע, די זוועה. האריס מועמדת גרועה מאד גם מזווית ישראלית וגם מזווית אמריקאית.
בטווח הארוך פירוק הדיקטטורה הדו-ראשית של ארה"ב יעשה רק טוב לארה"ב. אני לא מספיק מכיר את קנדי. שמעתי אותו אצל ג’ו רוגן לפני כמה חודשים. בנאדם מרשים מאוד. מצד שני לא שמעתי מראיין שמתווכח איתו אז קטונתי.
אנחנו חיים בעולם שכבר קשה לדעת מה פרודיה ומה לא. החשבון סאטירי אבל לגבי התוכן אני כבר לא יודע…
בכל מקרה, נשואה ליהודי שנלחם באיסלאמופוביה עם בת שלא מגדירה את עצמה כיהודיה ומגייסת כספים לאונר"א.
הם בבירור צוחקים על הLast supper. רגע מאוד מאוד קדוש וחשוב בנצרות.
לא ייאמן עד לאיפה התדרדר העולם.
לא הייתה לי בעיה בלצחוק על הנצרות אם המערב לא היה סלקטיבי בעל מי הוא מחליט לצחוק.
כי על האיסלאם, LGBTQ ומהגרים אסור בתכלית האיסור לצחוק. את אנזו הם מנסים להרוס על שיר בדיחה שלא אמור להעליב אף אחד.
אבל להרוס את הנצרות? להרוס את הערכים? לזלזל ברגע מאוד חשוב באמונה הנוצרית? לגמרי בסדר.
אבל מה שמפריע לי עוד יותר זה האונס התרבותי שאנחנו עוברים: למה לעזאזל אני אמור לראות עוד דחיפת אג’נדה ווק במשחקים האולימפיים? למה יש שמה פרה שמנה שברור שבחיים לא הזיזה שריר? למי יש לעזאזל כל כך הרבה כוח עד שהם מצליחים להשתלט על כל פיסת תרבות? באיזה עולם הם החלשים כשהם בלב ליבו של המיינסטרים?
בנוסף למה שכתבת @Aragones - מה זה לעזאזל?
אני מסתכל על הסרטון הקצר הזה ואומנותית זה פשוט גרוע. רמה של ילדים בגן. אני נזכר בטקס שהסינים עשו ב 2008 - מרשים, מתוקתק ומראה על עוצמה. אם אני שי ג׳ינפינג אני רואה את הטקס הזה צוחק
איך אמר ג’ימי קאר:
Maybe, as a Christian, you should think about blowing something up. No one is scared of you. What are the Christians gonna do, forgive me?