ביידן לא חנן רק את הבן שלו הוא חנן קודם כל את עצמו. זה הסיבה לחנינה לכל העשור האחרון…
התובע הדמוקרטי האמריקאי גרנל (אני חושב שזה השם שלו אל תתפוס אותי במילה אני גרוע בשמות) ניסה לארגן לבן שלו את עיסקת החלומות, הוא עשה את זה בצורה כל כך שקופה שהשופט במשפט הבין את זה וביטל את עיסקת הטיעון. וכפה על התובע להגיש נגדו כתב אישום מתוקן. לצורך העניין , העבירות שהוא הורשע בהם זה כלום ושום דבר לעומת החשדות האמיתים נגדו.
“הלפטופ של האנטר” שהתקשורת שיקרה ואמרה שזה “דיסאנפורציה רוסית” הוכיח שביידן גם האב וגם הבן היו מוערבים עמוק עמוק בשחיתות באוקראינה ובסין, אחרי הבחירות גם הטיימס וגם הפוסט הודו שזה אמיתי. והלפטופ זה לא דיסאפורמציה רוסית.
מערכת המשפט גם בארץ וגם בארה"ב אכן עברה “פולטיזציה” ורודפת יריבים אבל לא את ביידן…
בטווח הארוך והבינוני זה ישרת גם את טראמפ. הציבור האמריקאי מבין עכשיו שטראמפ צודק. ומי שהולך להנות מזה, זה הנאשמים בשישי בינואר שעכשיו טראמפ הולך לחון אותם וקיבל את ההצדקה לכך מביידן.
הדמוקרטים וביידן שיקרו את הציבור האמירקאי לאורך כל הדרך.
דרך אגב, בצורה ידועה מראש, מנסים למכור את החנינה הזו בתור “אבא מיואש לא רוצה להראות את הבן שלו נכנס לכלא” זה שקר, אם זה היה נכון, הוא היה חונן את האנטר רק על עבירות הנשק והסמים שהוא הורשע בהם עכשיו. אני יחזור הוא חנן את הבן שלו מכל אשמה למשך העשור האחרון… ובצירוף מקרים ממש מטורף החנינה החלה בדיוק בתקופה שהוא קיבל את העבודה באוקריאינה בגלל שאבא שלו היה עמוק בקומבינה שם בתור סגן נשיא…
המצב הנוכחי מייצר הזדמנויות וסכנות בקנה מידה תנ"כי כשמעבר לפינה טורקיה אמורה להיות האיראן של הדור הבא היות ויש להם תודעה אימפריאליסטית (בניגוד לכל המדינות הפאן-ערביות). אם האמירתיים היו מצליחים להפוך את אסד לצד של הטובים זה היה נפלא, אבל אנחנו לא שם.
בסוף אסד זה לא קלף לטווח ארוך, אנחנו לא בעידן של מדינות לאום ערביות עם עריץ אקראי מכיוון שהנראטיב פשוט לא חזק מספיק והפחד נשבר ב"אביב" הערבי. הסיכון לא באמת בשליטתנו, צריך להכיר בכך שהטורף הטבעי של חיזבאללה אלו הוריאציות של דעאש עם כל הכבוד החלומות שלנו על מדינה דרוזית או מדינה נוצרית בתור שכנות ידידותיות. ג’ומאייל חי רק בשיר של משינה
מצד שני לא צריך לזלזל ברופא השיניים ובנזק שגרם לנו גם אם מתוך חולשה, כפי שציינת יפה המסדרון בין איראן לבין לבנון נפתח (בין השאר גם “בזכות” עיראק השיעית או לפחות השיעית במקומות הנכונים) וגם אם מטרותיו הן פרגמטיות יותר מאלו של אויביו הוא שיחק לידי אויבנו הישירים בעשור האחרון.
אולי נקודה חשובה שלא מספיק מוזכרת בדיונים הללו היא ההתרוקנות הדמוגרפית בסוריה ובלבנון שרק תחריף בשנים הקרובות. אני מוכן להמר שרוב הקוראים כאן בטוחים שהאם הסורית מולידה עשרה ילדים אבל האמת היא קצת אחרת:
בדיוק כפי שצריך היה להבין שכטב"מים חשובים לא פחות מטנקים בעידן הנוכחי כך כדאי להבין שהסנטימנט הדתי-אתני חזק יותר מכל סנטימנט לאומי במרחב הנוכחי ושהמדינות סביבנו (אם ישארו כאלו) עתידות להתמודד עם התרוקנות דמוגרפית חסרת תקדים במרחב הנוכחי על כל המשתמע בכך.
אז מה אם הם עורפים ראשים של חוטאים? לא חשוב להם ישראל וירושלים כמו השיעים וזה כל מה שאמור לעניין אותנו. אצל הסונים אל קודס זו עוד עיר ואצל השיעים היא העיר הכי קדושה שהיהודים מטמאים אותה… הסונים אמנם יותר דתיים וקיצוניים לעולם המערבי אבל לפחות לא עפים על מדינת ישראל. יחי ההבדל.
אתה ממש ממש טועה. שניהם שונאים אחד את השני ואת ישראל באותה המידה. זה שהם יגמרו עם אסד לא אומר שאז יירגעו שמה ויעבירו את הזמן סתם בעריפת ראשים. אל קודס זה חלק אינטגרלי מהחלום שלהם.
אני לא חושב שהם אוהבים אותי, בטח כשאני ‘חילוני’ בעיניהם וכופר, כל העולם המערבי והמודרני פסול בעיני הדתיים האלו ובפן הזה צודק משה - הם גרועים משמעותית מהשיעים.
עם זאת, השיעים באופן אקטיבי הרבה יותר מסוכנים לי בנקודת הזמן הנוכחית. ודווקא עם הסונים יש לנו קשרים לא רעים, מצרים, איחוד האמירויות, סעודיה ועוד. כמו גם שלשמחתי לסונים ממש חשוב להשמיד את השיעים וכל מה שצריך זה לתחזק את שני הצדדים כדי שהם ישארו עסוקים לנצח ויתנו לנו לחיות. (ולהם למות על קידוש מוחמד…)
לא אמרתי מי יותר מסוכן, ההבדל בגישה שלהם אלינו זה טקטי בלבד. שתיהם שונאים אותנו. ובכל מקרה כמו שאנחנו רואים עכשיו, השנאה שלהם אלינו מאחדת בין חמאס וחיזבאללה.
הגישה שלי אומרת, כל עוד אין חובה ביטחונית אז אסור לנו להתעסק במה שקורה בסוריה.
מה שמצחיק פה, זה שאם היהודים עוזבים לאירופה או לכל מקום שבו הגענו ואין מדינת ישראל, הם היו אוכלים אחד את השני. אנחנו המחסום היחיד שעומד בפני מלחמת גוג ומגוג שיעי סוני. השינאה שלהם אלינו זה המחסום האחרון שעומד בפני מלחמת עולם דתית מוסלמית באיזור.
הגענו מפה - ארץ ישראל. אני חושב (ובטוח) שהעדויות על גלות עשרת השבטים ע"י אשור בתבליטים אשוריים (בערך 650 לפנה"ס) ואח"כ על מלחמת נבוכדנצר וחורבן בית ראשון (100 שנה אח"כ בערך) המופיעות על הלוחות הבבליים הם עובדות די ברורות המקובלות על כלל הארכאולוגים.
אף פעם לא הבנתי למה ללכת עד זמן x ולעצור, למה עד להחלטת האו"ם למדינה ומי לעזאזל זה האו"ם שהיינו לפניו והרבה? אם הייתי בריטי הייתי רוצה להעצר 40 שנה לפני, ואם הייתי טורקי הייתי שמח אם היו כותבים את ההיסטוריה לפני 120 שנה וכך הייתי שולט על חצי עולם… בחיי שלהגיע בדיון ש’השתלטנו’ על עם שחי פה - רק עד לשואה ולפניה העולם היה שממה - הכי רדוד ומאוד ציוני-שמאלני-אינטרסנטי מובהק כאילו הזכות שלנו בארץ שלנו נולדה עם הקמת הציונות והאו"ם.
כמובן משה שלא מתייחס אליך חלילה, סתם נתלתי על מילים שאמרת באגביות לגמרי.
למה זה תמיד בגלל טראמפ/צד אחר כלשהו?
אין סיכוי שהם מתגוננים כי הם מושחתים ופשוט הם מרגישים שנגמר להם הזמן שבו הממשל מכסתח להם את כל העבירות?
פורסם דוח קונגרס לאחר שנתיים של חקירה שהגיעה לסיומה שבו יש הרבה הרבה האשמות כלפי פאוצ’י וכל הממשל בהתנהלות פושעת בתקופת הקורונה.
הם פשוט פוחדים על עצמם כי הם יודעים שהם פושעים.
הקשר היחידי של טראמפ לזה זה שהוא לא נשיא בובה, ושקיים סיכוי שהם יצטרכו לתת את הדין על המעשים שלהם.