אני לא נמצא בשום אקוציימבר, המפלגה הדמוקרטית השתמשה במערכת החוק האמרקאית והפכה אותה לכלי רדיפה אחרי יריבים פוליטים שלה. אמרתם לנו שהאנטר ביידן זה פייק ניוז שלנו ושוב יצאתם שקרנים.
עכשיו מגיע התיקון לצד השני. אני הייתי יותר סימפטי אם הגואלד שלך ושל חבריך היה מגיע פעם אחת לצד השמאלי של המפה שהם משתמשים לרעה בכוחם. אבל זה תמיד רק לצד אחד.
לגבי הפייק הצדעה. בתור אחד שכל המשפחה מצד אבי ז"ל הוכחדה כמעט לחלוטין ע"הנאצים (חוץ מסבתא שלי ואחיה) אני חושב שאני יודע מה זה הצדעה נאצית. עשיתי על זה עבודות וכל מי שיודע על הדור השני של השואה יודע שספגתי לא מעט מה זה “מפלגה נאצית” מאבא שלי בחיים.
עצם זה שאתה ממשיך פה עם הפייק ניוז שהוא עשה הצדעה נאצית זה הבעיה פה והיא מראה שאתה מתעקש לצרוך מידע מכל אלו שהמציאו את המושג “פייק ניוז”.
זה לא היה הצדעה נאצית ואלון לא נאצי, יש לו הרבה חסרונות אני מסכים על זה,אבל הוא לא נאצי ולא בטיח. הוא למעשה חוטף הרבה אש מנאצים לאחרונה כי הוא הוריד להם את הוי הכחול ושם להם הגבלות באיקס.
תבקר את אלון כמה שאתה רוצה, ואם אין לך על מה לבקר אותו אני יכול לתת כמה נושאים לבקר אותו, אני יכול לעזור לך בזה אם תרצה. אבל הBS שהוא הצדיע הצדעה נאצית זה פייק ניוז אחד גדול. הבעיה של הצד שלך שיותר אין לכם איך לשטוף לנו את השכל. איבדתם את הכח. בגלל זה אלון מאסק הוא מטרה שצריכה לעבור “cancl” זה לא יעבוד יותר הדמקורטים איבדו את אקס אולי יאבדו את פייסבוק ואפילו גף בזוס כבר לא בצד שלהם. אי אפשר להמשיך בצורה שהם התנהלו עד היום
מה שמצחיק אותי איך אתה מנסה להתחמק מהתמונות כאילו שאתה לא יודע למה מחפשים אותו על זה. אם הוא היה תורם של המפלגה הדמוקרטית כמו למשל נגיד סורוס שעושה את אותם דברים רק לצד השני. השמאל היה הופך אותו לגיבור . אז בבקשה אל תגיד לי שאני באקו ציימבר.
שוב אם אתה רוצה אני יכול לתת TP על מאסק שתוכל באמת לבקר אותו. אבל על דברים אמיתים לא פייק ניוז בוטה. אני גם יכול לשלוח אותך ולהראות איך הוא משתמש בפלטרומה שלו ונכנס לעימותים טיפשים עם אסמונגדלד. אני יכול הרבה לעזור לך בלבקר את הבחור, אבל הנבזות לרמוז שהוא נאצי או אנטשימי מבחינתי זה לא לדיון . זה פייק אחד גדול. לא יעזור בשביל להפיל את טראמפ הדמוקרטים בארהב יאלצו לעשות משהו שהם לא עשו במשך עשור, וזה להגיד אמת ולהתוכח על מדיניות .
אני יתן לך ממתק
זה לא , אבל כמו שהראתי למעלה. הוא אמר באנגלית ה"לב שלי יוצא כלפיכם" שם את יד על הלב ואז הרים אותה, כן זה טיפשי וזה חלק מהאישיות שלו אבל זה לא נאציזם.
הצדעה נאצית זה מה שהיטלר עשה תחסוך ממני להיכנס לגוגל ולחפש תמונות כי אז האלגוריתם של גוגל דוחף לי אתרים של נאצים להיסטוריה.
אין על מה לדבר על זה בכלל.
דבר נוסף הנזק של לקפוץ על כל דבר ולצעוק “היטלר היטלר היטלר” עושה מאבק כזה עצום נגד הגזענות והאנטישמיות, זה הפך להיות כל כך ציני. שמשתמשים בהיטלר נגד כל יריב פוליטי זה הופך להיות חסך ערך וזה גורם לאנטישמים אמיתים לצאת נקי.
בקשר לחנינות לפורעים זה נושא מורכב שאני באמת לא מבין בזה, אבל מי שהכשיר את זה זה ביידן עם פרץ החנינות שהוא נתן לכל המשפחה שלו לאנשים שרדפו את טראמפ והכי גרוע לפושע פאוצי.
ביידן והדמוקרטים ה"כשירו" את זה. ביידן נתן חנינות לאנשים שחשודים בדברים הרבה יותר חמורים מכל מה שהפורעים ההם עשו בשישי בינואר.
גם שלא יהיה ספק, אחרי שהמטוטלת היתה בצד קיצוני השמאלי זה עכשיו יעבור לצד הימני הקיצוני. זה טיבעי. אני מקווה שבבחירות הבאות המטוטלת תחזור למכרז השפוי.