אהוד זה השפעה של הנשיא הגבר מיילי או משהו שמושרש גם בעם עצמו?
אני גדלתי שחינכו אותי שהארגטינאים הם הנאצים של דרום אמריקה…
אהוד זה השפעה של הנשיא הגבר מיילי או משהו שמושרש גם בעם עצמו?
אני גדלתי שחינכו אותי שהארגטינאים הם הנאצים של דרום אמריקה…
מסתבר שהם ממוצא ארגנטינאי.
הביבסים עם אזרחות ארגנטינאית וזה מוסיף.
התעניינו בכל האזרחים בעלי האזרחות ארגנטינאית.
מיליי מאוד מוסיף לסיפור, כריסטינה או מאקרי לא היו עושים יומיים אבל לאןמי בשבילנן.
ארגנטינאים הם לא הנאצים של דרום אמריקה, הממשלות שלה היו.
תקן אותי אם אני טועה אבל כריסטינה הייתה בכלל בקשרים עם האיראנים.
אתמול בחדשות המגישה גם קראה לו מיילי😁
הסצנה שהוא נתן את המסור מזהב לאלון מאסק שברה אותי. מומלץ למי שלא ראה לראות כולל הוידאו והחיבוק החם (חד צדדי, מאסק די נבהל מהחום הארגנטינאי).
חונק
בטח לביבי מיליי יתן את התחפושת המוזהבת של פרדי קרוגר או צ’אקי.
איזה איש יח’'צ חשב על מסור? בחיי
המסור ליווה אותו בקמפיין בחירות. היה מגיע לאולפנים עם מסור חשמלי ומבטיח לנסר את משרדי הממשלה. הוא אגב אכן ניסר אותם.
https://x.com/kobbybarda/status/1891796719148433784?t=muw2NyRDMWX2Mc5SZ7l_Pw&s=09
קובי ברדה עם סיכום ופרשנות של החזון הגדול של טראמפ. מומלץ מאוד.
רשימת הלקוחות של אפשטיין מתחילה להשתחרר בדקות אלו.
אני חושב שמישהו בצפון תל אביב כרגע במתח…
אני באמת מקווה שהשמועות לא נכונות.
רמת אמינות: חמאס מוכן לחזור לשולחן המשא ומתן
תתפלא, אבל אני מתכון לזה, אני באמת רוצה שזה יסתיים בתור בולשיט.
הוא לא עשה את זה בתור אדם פרטי. הוא עשה את זה בתור סמל של מדינת ישראל לכאורה כמובן…
עזוב זה לא יעניין אף אחד. יש שם שמות יותר עסיסיים כמו קלינטון
ואו לא זוכר כזה אירוע בחיים שלי. טראמפ אשכרה גירש את זלנסקי מהבית הלבן.
זלנסקי לפני הבחירות תמך בקמלה ולא הפסיק להתגרות בטראמפ. הוא דיפלומט גרוע.
זה היה יכול להיות אנחנו אם ביבי היה טיפש ואומר לטראמפ לא.
המנצח הגדול זה פוטין. רע מאוד.
קטטה מילולית התפתחה לעיני המצלמות בתוך הבית הלבן.
טירוף מוחלט.
גם אני לא זוכר אירוע כזה, אבל אני גם לא זוכר נשיא כזה.
גם הוא וגם זלנסקי הם לא פוליטיקאים עם עשרות שנים במקצוע.
אבל למה זה רע מאוד? זה רע לאוקראינים, אולי רע לפולנים ולבאלטים, אבל לנו זה אולי דווקא טוב.
נמאס לי מהפוליטיקאלי קורקט כלפי הפלסטינים, ושצריך להפריד בין המחבלים לבין האוכלוסיה. טראמפ פועל מאינסטינקטים ושם זיין על ההשלחות, אולי לנו זה דווקא טוב.
אתה יודע זה תרד של גיאופוליטיקה על הנעשה בעולם זה לא קשור למה טוב לישראל. טראמפ הוא מצוין לישראל ולי זה כל מה שמשנה.
הטעות הבסיסית של זלנסקי. שהוא לא מצליח לשנות את הדיסקט. הוא עד היום קיבל את גו הארנק הפתוח ביידן. מין סבא טוב כזה שאפשר לסחוט ממנו עוד עוד כסף ונשק. זה השתנה .
אתה לא יכול לבוא לבית הלבן ובשידור חי להטיף מוסר לנשיא של ארהב. לביידן היה אפשר כי ביידן לא הבין שום דבר . טראמפ זה משהו אחר.
טראמפ עושה כמעט 100 אחוז ממה שהבייס שבחר בו רוצה שיעשה. אם הוא ימשיך בקצב הזה יצטרכו לבטל את הבחירות שם כי זה חסר טעם
דרך אגב רשימות אפשטיין הפכו להיות פארסה אחת גדולה. לצערי זה אף פעם לא יתפרסם.
אולי זה היה חסר קלאס, אבל סוף כל סוף מתייחסים לגמד הליצן כפי שצריך.
הטמבל הביא להשמדת דור שלם מהעם שלו ומנסה להביא מלחמת עולם שלישית. התייחסו אליו בדיוק כפי שיש להתייחס לאפס כזה.
מקווה שזה יביא לסיום המלחמה המיותרת בהיסטוריה.
אני מביא פה אחד שדווקא היה בטים זלנסקי לפני המפגש ואם הוא כותב את זה מי אני שיתוכח איתו:
https://x.com/RichardHanania/status/1895562922593841557
"I watched the entire press conference with Zelensky. There was 40 minutes of discussion up to the argument. Most people saw at most the last ten minutes. The whole video gives the proper context.
When I first watched the argument without the proper context, I thought it was possible that Trump and Vance ambushed Zelensky or were even trying to humiliate him. That’s not what happened.
You had 40 minutes of calm conversation. Vance made a point that didn’t attack Zelensky and wasn’t even addressed to him, and Zelensky clearly started the argument.
In the first 40 minutes, Zelensky kept trying to go beyond what was negotiated in the deal. When Trump was asked a question, it was always “we’ll see.” Zelensky made blanket assertions that there would be no negotiating with Putin, and that Russia would pay for the war. When Trump said that it was a tragedy that people on both sides were dying, Zelensky interjected that the Russians were the invaders.
For his part, Trump made clear that the US would continue delivering military aid. All Zelensky had to do was remain calm for a few more minutes and they would’ve signed a deal.
The argument started when Trump pointed out that it would be hard to make a deal if you talk about Putin the way Zelensky does. Vance interjects to make the reasonable point that Biden called Putin names and that didn’t get us anywhere.
The Zelensky/Trump dynamic was calm and stable. It was when Vance spoke that Zelensky started to interrogate him. Throughout the press conference to that point, everyone was making their arguments directly to the audience. Zelensky decided to challenge Vance and ask him hostile questions. He went back to his point that Putin never sticks to ceasefires, once again implying that negotiations are pointless. Why on earth would you do this? Then came the fight we all saw.
Zelensky was minutes away from being home free, and he would have had the deal and new commitments from the Trump administration. The point Vance made was directed against Biden and the media, taking them to task for speaking in moralistic terms. This offended Zelensky, and that began the argument.
I’ve been a fan of Zelensky up to this point, but this showed so much incompetence, if not emotional instability, that I don’t see how he recovers from this. The relationship with the administration is broken. Ukraine should probably go with new leadership at this point."
זה בכלל לא משנה לדעתי אם זלינסקי נשיא טוב או לא, והאם הוא עשה טעויות או לא. טראמפ בפועל זורק את אוקראיינה מתחת לגלגלים ורוצה לתת לפוטין את כל מה שהוא רוצה על מנת לסיים את המלחמה.
הדבר הזה בפועל מסמל שארה"ב בגדול פשוט פורשת מהנהגת העולם המערבי, ואולי בכלל מהעולם המערבי. וזה מאוד מאוד מדאיג. כתבתי כאן לפני כמה זמן תגובה שמתייחסת לזה שהכיוון לא נראה טוב, וזה נראה שזה רק מחריף.
אנחנו אולי לא שמים לב כי מבחינתנו טראמפ בינתיים בצד הנכון, אבל עבור כל מי שנחשב לחבר שלנו ולקרוב אלינו רעיונית וערכית, טראמפ הוא התגשמות הסיוטים הכי גדולים. אנחנו לא יכולים להתעלם מזה. אגב, במובנים רבים מאוד, העובדה שהוא כרגע בעדינו בסכסוך הזה, דווקא עוד יותר מצייר אותנו כרעים ולא כטובים בעיני העולם המערבי.
לא ברורה לי עד הסוף ההתנהגות של טראמפ, ואני לא מסכים עם כל מי שחושב שמדובר באסטרטגיות משא ומתן גאוניות או משהו כזה. את זה ניתן לבצע גם בדרכים הרבה יותר דיפלומטיות ופחות פומביות. אני חושב שטראמפ מתנהג כמו ילד כי זה מה שהוא, ילד. זו הצורה שבה הוא מתנהל עם אוקראינה וזו הצורה גם שבה הוא מתנהל איתנו, צריך להגיד את האמת. וזה מאוד לא בריא לנו שילד מנהיג את העולם המערבי (אם כי הוא כבר לא ממש עושה גם את זה).
וזה חבל, כי בסוף האינטואיציות של טראמפ די נכונות ובכיוון הנכון, המטרות נכונות, פשוט האמצעים, הצורה והדרך שבה זה נעשה שגויים לחלוטין. וזה לא משהו שניתן לזלזל בו. בשל טראמפ, זה הזמן של כוחות אנטי מערביים ואנטי ליברלים בעולם לעלות מעל פני השטח, וזה חבל. אם היה פועל לאותם הכיוונים, עם אמצעים אחרים, היינו בנקודה אחרת לגמרי.
אני מאלו שסבורים שאין פה איזו תוכנית על גאונית ושזה מתישהו יתפוצץ לטראמפ ולארה"ב בפנים.