גיאופוליטיקה ::

אם תהית לעצמך, אז האירופאים לא מהססים ולא מתנצלים אפילו קצת:

image

“למעבר השליו של הממשל”. אני מת.
בצביעות האירופאים תמיד היו חזקים.

נ.ב. אהבתי גם את המיתוג מחדש. הבין שהשם אל-ג’ולאני כבר מצלצל פחות טוב, אז החליט לעבור למותג חדש ואולי מוצלח יותר. אחמד א-שרע עאלק. היה אולי עדיף לבחור משהו שפחות מזכיר ‘חוקי שריעה’, למרות שנראה שאת האירופאים שום-דבר לא יתריע מלחבק אותו, גם לא טבח המוני.

זה שאירופאים טבחו ביהודים מוצלחים ומחבקים מוסלמים בורים זה באג שאיני מצליח להבין אותו.

כן, ב 4 הימים שעברו מאז ההודעה הקודמת שלי, גורמים רשמיים באיחוד האירופי כבר הספיקו להגיד משהו על על תומכי אסד והסכנה לשלטון החוקי של אל ג’ולאני.
https://www.consilium.europa.eu/en/press/press-releases/2025/03/11/syria-statement-by-the-high-representative-on-behalf-of-the-european-union-on-the-recent-wave-of-violence/

The EU recalls its recent suspension of restrictive measures as part of a gradual, reversible approach

וגם קריצה לכיוונינו
The EU once again calls for the full respect of Syria’s sovereignty, unity and territorial integrity.

על אובדן הדרך של המערב האירופי:

image

מבחינת מזכ"ל האו"ם, אין הצדקה לתקיפות נגד ארגון שמטיל מצור על מדינה אחרת, יורה עליה טילים, ותוקף וחוטף ספינות אזרחיות. וזה כי “הסלמה עלולה להחריף את המתיחות האיזורית”.

איזה אדיוט.

נראה לי אם היו מראים לו קרב תרנגולים, הוא היה קורא להם לריסון, הפסקת התוקפנות, לשמור על איפוק, ולשאוף לשלום.
תוך כדי שהם הורגים אחד את השני והכל הוקלט מראש.
אבל אף אחד לא מקשיב לו ממילא, למי אכפת מה הוא קשקש הפעם.

אין משהו יותר מצחיק מלראות אמריקאים שמדברים על פוליטיקה ישראלית (תומכי ישראל)

הם באמת לא מבינים למה ראש ממשלה לא יכול לפטר את ראש השב"כ…

בוקלה מביא את כל הקודקודים ומבשר להם, בהפתעה, שהם תחת חקירת שחיתות. מאסק מהדהד את המסר, ‘וואו’. זה מרשים אותו. הוא מבחינתו היה רוצה שמחר טראמפ יעשה אותו דבר. האיש הזה פשוט מסוכן. אין לו מושג מה זו דמוקרטיה והעובדה שהוא איש עסקים אינטיליגנטי מאד היא מדאיגה. מה שנכון לאל סלבדור לא נכון לארצות הברית, אין פה שום קשר וכמובן שהוא לא טורח להדגיש דבר חשוב כזה. הערצה לכוח של שליט לא מסתיימת טוב בדרך כלל. מדאיג

Here’s how President Nayib Bukele solves corruption in El Salvador.

He gathered the entire Executive Branch together for a meeting and told them that they are currently under investigation for corruption.

https://x.com/elonmusk/status/1902517859496198628?t=NeT-oI6JR4dU-QwTzv94zQ&s=09

אתה מכיר מה היה באל סלבדור לפני בוקולה?

מאסק לא עשה שום דבר שגורג סורוס לא עשה לפניו. רק שהוא עושה את זה יותר מידי בפומבי.

לפני מאסק שלטו האולוגרכים הדמוקרטים אבל הם היו בצד הנכון של הפוליטי קורקט

בוודאי
אבל מאסק לא מטומטם
הוא יודע בדיוק מה התגובות לסרטון הזה (‘ככה עושים את זה’, ‘טראמפ צריך לעשות אותו דבר’ וכד’). הוא יודע בדיוק מה הוא עשה, משה. אני חושב שלעודד את נשיא ארצות הברית לעשות כזה זובור על כל הבכירים שלו זו הזיה מסוכנת.

אני חושב שהוא טרול.

יש הבדל בין סתם טרול לבין טרול שהוא אחד האנשים החזקים בממשל ובעולם בכלל

ממשל ביידן: בבקשה אל תגיבו. זה יגרור אסקלציה :sob:.

ממשל טראמפ:

נראה שתורכיה מתכננת להקים בסיס אווירי צבאי בסוריה ליד פלמירה, לב סוריה וגם לא מאד רחוק מישראל. הם יוכלו להחזיק שם מטוסי F-16. תורכיה חברה בנאט"ו, נזכיר לעצמנו. מדינה חברה בנאט"ו עם מיטב הטכנולוגיה המערבית תומכת מוצהרת של חמאס ועם צבא עצום בפני עצמו מקימה בסיס אווירי מטר מישראל.

נאט"ו מתחיל להיראות יותר ויותר כבלוף שלא יחזיק ברגע האמת ויצטרך להתעצב לפי השינויים הגיאופוליטים שמתחילים להתרחש עכשיו. נאחל בהצלחה רבה למפגינים נגד ארדואן. נפילה שלו עשויה להיות בשורה מצויינת אם כי זה מהלך לא פשוט בכלל, הוא הספיק לבנות מנגנונים שיגנו עליו כמו שליטה מוחלטת במערכת המשפט, גופי ביטחון שנאמנים אליו וכו’.

טרמאפ מבקש לאסור בחקיקה שינויי מין בילדים:

אני רוצה שהקונגרס יעביר חוק שיאסור לתמיד שינויי מין בילדים ויפסיק עם השקר הזה שילדים כלואים בגוף של עצמם. זה שקר גדול.
המסר שלנו לכל ילד בארה"ב הוא שאתם מושלמים בדיוק באופן שאלוהים ברא אתכם.

@Ganjo
כמה אתה מתהפך ומתפלץ שאתה רואה דברים של טעם מפי טראמפ? אשכרה מצאתי משהו משותף ביניכם (מעבר לדברים הרגילים, שניכם גברים, שניכם עשירים…)

אני לא מספיק בקיא בנושא אבל אני מאוד מאוד בספק שיש בארה"ב ניתוחים לשינוי מין בילדים. החוק לאסור על טראנסים להיות בצבא הוא חוק מזעזע. אני עשיר?

אני מקווה בשבילך. ככה קל יותר בישראל…

דברתי על הרעיון המבחיל לבצע בילדים שינויים כל כך דרמטיים אל-חזוריים כי הילד רוצה ללבוש חצאית… זוכר שפעם העלת את זה. זהו. טראנסים וצבא לא העליתי.

יש עידוד מסוים במקומות מסוימים בארה"ב אבל אני לא חושב שזה מרחיק לכת עד כדי ניתוח בלתי הפיך. אני כן זוכר שיש טענה שבגילאי נוער נותנים הורמונים כדי למנוע התפתחות בכיוון ה"לא רצוי", אבל לא מכיר מקרים כאלה.

אני חושב שמדינה בכלל לא צריכה להתערב בנושא. מי שלדעתי חוטאים לשבועת היפוקרטס הם הרופאים שמבצעים את הניתוחים האלה (ובכלל כל ניתוח קוסמטי שאין לו הצדקה רפואית).

אגב החוק שנועד למנוע מטראנסים לשרת בצבא ארה"ב נחסם לעת עתה על ידי שופטים. בארצות הברית של אמריקה. איפה שלנשיא יש כוח בלתי מוגבל. מסתבר שגם במדינות אחרות יש ביקורת שיפוטית על חקיקה… אולי צריך לייצא לשם את יריב לוין ושמחה רוטמן שיעזבו אותנו בשקט…

אנחנו חיים בעולם מעניין מאד.

Canadian PM Carney brags about an ‘arms embargo’ on Israel due to Israel’s “gen0cide”
וגם
Saudi Arabia has banned all public displays of support for Palestine.
(אני עדיין מחכה לאימות של זה, אבל זה לא מאד רחוק מהמציאות כבר עכשיו עם הדיבורים על הצטרפות סעודיה להסכמי אברהם)

דבר כזה היה נחשב לפני כמה שנים להזיה מוחלטת. המוסלמים במערב מסוכנים לנו יותר מאלה שסביבנו במובן מסוים. באנגליה כבר יש שרוצים להסיר את חמאס מרשימת ארגוני הטרור

https://x.com/WestEchelon/status/1909878399310389533

https://x.com/Osint613/status/1910240404424831211

הסעודים שונאים את הפלשתינאים כבר תקופה.
בלי קשר אלינו.
חפש את הדיווח שהבאתי גם לפה על ביטול הסופרקאפ הטורקי שהיה אמור להתקיים בסעודיה.

Europe’s 15 Most Dangerous Cities to Avoid in 2025:

1. :fr: Marseille
  2. :uk: Coventry
  3. :uk: Birmingham
  4. :it: Naples
  5. :fr: Montpellier
  6. :belgium: Liege
  7. :fr: Grenoble
  8. :fr: Nantes
  9. :fr: Paris
  10. :fr: Lyon
  11. :fr: Nice
  12. :uk: Manchester
  13. :sweden: Malmo
  14. :greece: Athens
  15. :uk: London

המירור עשו אתמול כתבה על 10 הערים המסןכנות באירופה ואז שחררו ברשת הרחבה לרשימה של 15.
הדירוג הזה מצביע על אחוזי פשיעה, גניבה סמים כנופיות רצח אונס ונדליזם בערים.

לא יודע מרגיש לי שלכל הערים הללו יש מחנה משותף