גיאופוליטיקה :: על הנעשה בעולם

אם תהית לעצמך, אז האירופאים לא מהססים ולא מתנצלים אפילו קצת:

image

“למעבר השליו של הממשל”. אני מת.
בצביעות האירופאים תמיד היו חזקים.

נ.ב. אהבתי גם את המיתוג מחדש. הבין שהשם אל-ג’ולאני כבר מצלצל פחות טוב, אז החליט לעבור למותג חדש ואולי מוצלח יותר. אחמד א-שרע עאלק. היה אולי עדיף לבחור משהו שפחות מזכיר ‘חוקי שריעה’, למרות שנראה שאת האירופאים שום-דבר לא יתריע מלחבק אותו, גם לא טבח המוני.

זה שאירופאים טבחו ביהודים מוצלחים ומחבקים מוסלמים בורים זה באג שאיני מצליח להבין אותו.

כן, ב 4 הימים שעברו מאז ההודעה הקודמת שלי, גורמים רשמיים באיחוד האירופי כבר הספיקו להגיד משהו על על תומכי אסד והסכנה לשלטון החוקי של אל ג’ולאני.
https://www.consilium.europa.eu/en/press/press-releases/2025/03/11/syria-statement-by-the-high-representative-on-behalf-of-the-european-union-on-the-recent-wave-of-violence/

The EU recalls its recent suspension of restrictive measures as part of a gradual, reversible approach

וגם קריצה לכיוונינו
The EU once again calls for the full respect of Syria’s sovereignty, unity and territorial integrity.

על אובדן הדרך של המערב האירופי:

image

מבחינת מזכ"ל האו"ם, אין הצדקה לתקיפות נגד ארגון שמטיל מצור על מדינה אחרת, יורה עליה טילים, ותוקף וחוטף ספינות אזרחיות. וזה כי “הסלמה עלולה להחריף את המתיחות האיזורית”.

איזה אדיוט.

נראה לי אם היו מראים לו קרב תרנגולים, הוא היה קורא להם לריסון, הפסקת התוקפנות, לשמור על איפוק, ולשאוף לשלום.
תוך כדי שהם הורגים אחד את השני והכל הוקלט מראש.
אבל אף אחד לא מקשיב לו ממילא, למי אכפת מה הוא קשקש הפעם.

אין משהו יותר מצחיק מלראות אמריקאים שמדברים על פוליטיקה ישראלית (תומכי ישראל)

הם באמת לא מבינים למה ראש ממשלה לא יכול לפטר את ראש השב"כ…