גיאופוליטיקה ::

גם מכה קשה לנ’'מ תוצרת רוסיה שהיה אצל אירן.
לא הצליחו להוריד אף מטוס, רק מספר חד סיפרתי של כתבמים מתוך מאות גיחות.

טראמפ מנצל את ההזדמנות ומשבח נשק אמריקאי בלי להזכיר את ישראל.
We now have complete and total control of the skies over Iran. Iran had good sky trackers and other defensive equipment, and plenty of it, but it doesn’t compare to American made, conceived, and manufactured “stuff.” Nobody does it better than the good ol’ USA.

בסדר הביתן הצרפתי הוא דגל לבן, זה מה שהצרפתים יודעים הכי טוב

ובדרך..

מעלה תהייה,

אולי טראמפ והאמריקאים כן ניצחו את החותים? הם לא היו איום ישיר עליהם, הם ירו מדי פעם ישראל שהיא בת בריתם והם הפריעו את תנועת הספינות.

בפועל ארה"ב נתנה לתימנים ‘לא להפסיד בנוקאאוט’ וכתשה אותם ומחקה מחסני תחמושת רבים שדללו משמעותית את כוח האש שלהם + הבטחה שהם לא יורים יותר בנתיבי הסחר.

האיראנים מותקפים עכשיו, והתימנים ביחס כמעט מקביל לחיזבאללה די לא עושים כלום.

מה דעתכם?

@mos56 ראית את הראיון של בנט אצל פירס מורגן? מאוזן לדעתי והוגן הרבה יותר מאשר כלי תקשורת אחרים

https://x.com/SprinterObserve/status/1934946934357459023?t=R9BrkfrwZWSNPHXKDatkNw&s=19

נראה שהכורדים מרימים ראש גם באיראן. יש סיכוי כלשהו שהמלחמה הזו היא נקודת ציון מכרעת במה שיסתיים בכך שתהיה להם מדינה. לנו זה כמובן מצויין כי הם ידועים כתומכי ישראל, חלקם לפחות.

ממתין שהם יגיעו לירושלים ויראו עיר כורדית של 800 אלף תושבים

בקשה רשמית להמלצות תוכן ומעקב מטלגרם + X / טוויטר + יוטיוב / כל דבר אחר. איפה אתם מקבלים את המידע שלכם מעבר למי שכבר צוין פה?

מעבר לכמה שציינו פה לפניי, אני מאד מאד מחבב את הסרטונים של Caspian Report ביוטוב, כולל אחד על המלחמה הנוכחית:

הם מעולים, ממליץ גם (התחלתי לצפות בעקבות המלצה כאן, מניח ששלך).

לטובתם הם טענו שהמלחמה הזו בלתי נמנעת *. באחד הסרטונים הסבירו שם למה ישראל בחיים לא תוותר על הגדה המערבית. בגדול, נראה שהם קוראים יפה את התמונה

(בין כל מיני דברים שהם הסבירו שיתכנו ולא קרו בסוף, כמו כולם)

אני שונא פוליטיקה ורוצה רק עידכונים בכמה שורות בלי זיוני שכל של הפרשנים.
הרשימה שלי קצרה מאוד:

1. צ’ט הכתבים של N12 באפליקציה שלהם - שמאלנים אבל זה בעיקר חדשות.
  2. אבועליאקספרס בטלגרם - ימני ודובר ערבית.
  3. החשבון של טראמפ ברשת TRUTH - להבין יד ראשונה מה הוא מצייץ, לא דרך פרשנים ותרגום מטעה.
  4. חדשות BBC ו CNN לפעמים - להבין מה אומרים עלינו במערב.
  5. לאחרונה המליצו פה על רועי קייס של ערוץ 11 - מסתבר שהוא התחיל לתחזק ערוץ טלגרם פעיל.

יש קישור?
כי אני רואה בטלגרם 2 ערוצים לא רשמיים.

קובי ברדה בטוויטר לענייני טראמפ וארה’'ב.

מרדכי קידר ביוטיוב לענייני איסלאם ומזה’'ת.

דן שיפטן כנ’‘ל לגבי מזה’'ת.

יש ביוטיוב את ערוץ tov שמעלה המון מרואיינים שמתמצאים בנושא.

דניאל דושי ביוטיוב, פודקאסטים מעולים.
אתמול העלה עדכני למלחמה עם מרדכי קידר, שנתן תחזית מעניינת למלחמה ולהשפעות של נפילת המשטר באיראן.

תודה אבל נראה שזה קישור כללי לטלגרם ולא לערוץ ספציפי.

לא, זה ערוץ ספציפי.
אם תסתכל בפרטי הלינק, יש שם מספר ארוך שאומר שזה לא קישור כללי.
לצערי לא מצאתי דרך בטלגרם לשתף לינק.
תעשה חיפוש של “רועי קייס” בטלגרם, בטוח תמצא אותו.

אצלי זה נראה ככה
image

תמיר מורג זה אמין? ראיתם את זה?

לא, כי הוא כתב של ערוץ 14 והם חובבנים.
ובאמת בלי קשר לדעה פוליטית הם חובבניים

מוזר.
לא מוצא אותו, רק 2 אחרים שזה נראה חיקוי.

כל מי שכתב 14 הוא חובב? שואל בתמימות לא צופה בטלוויזיה כי הם משעממים אותי. כולם

@Cockroach_Crazy פשוט תנסה, ותבין לבד.

ניסיתי כמה פעמים להקשיב להם, והם גרמו לי לפקפק בעמדות שלי רק כי הם מציגים אותן בצורה כל כך מגוכחת.

אני מעדיף מלל, אני לא סובל אנשים מדברים ובייחוד ישראלים כשכל האולפן זה בליל צעקות עם 0 כבוד לצד השני. תרבות דיון קווים לדמותה ממש

בלי קשר לערוץ 14 והחובבנות שלו (לדעתי זה עוד לא החיסרון הכי גדול שלו.. הלואי וחובבנות זה היה החיסרון הכי גדול שלהם שם) אם מתיחסים לגופו של עניין ולא לגופו של איש ואני לא נכנס למספרים מדויקים, בגדול מאז שטראמפ נכנס לשלטון הוא שיחרר לפה הרבה חימושים.

בגלל זה אני אומר שבכל מקרה, טראמפ בכל המגרעות שלו ויש לו לא מעט מגרעות, שלא תבינו אותי לא נכון, הוא עדיין אחד הנשיאים הכי טובים שהיו לישראל ובטח שאחרי אובמה ביידן והאריס אני רק אומר תודה שהוא שם.

דרך אגב זה שטראמפ הוא עדיין פרו ישראל זה נס גלוי לאור החבורה הקרובה שסובבת אותו (טאקר קרלסון באנון ועוד כמה )

אבל זה לא היה לנצח, הנשיא הבא כנראה יהיה הרבה פחות פרו ישראל ממנו.