גיאופוליטיקה ::

יש עוד 2 דיונים על הפוליטיקה הישראלית.
לא חייבים עוד אחד גם פה.

אתה צודק, התפזרנו. אם אחד המנהלים יוכל לארגן אני מבטיח לא להתקומם נגדו ולטעון לסתימת פיות בשרשור המיועד

אפשרות 2 היא בוודאות הכי פחות סבירה בעיניי.
אני יודע ומבין שיש חששות אמיתיים של אזרחים במדינה למהלך כזה, אבל ביבי ממש לא חזק מספיק בשביל לבצע מהלך כזה, שלא לדבר על האם הוא מעוניין בכלל בזה.

אפשרות 1 היא מין הסתם ווישפול ת’ינקינג, אבל שתלויה בעיקר בתוצאות הבחירות הקרובות. אם ממשלה אחרת נבחרת (וזה אם גדול) - אני לא רואה סיבה שזה לא יקרה. מבחינת ישראל והממשלה הישראלית החדשה זה כמובן אינטרס שכך יתגלגלו הדברים, ולכן סביר מאוד שהם ינסו לדחוף לכיוון הזה, ומבחינת שאר העולם המערבי - כפי שכבר ראינו, בסוף העולם שואף לשקט ולדיס-אסקלציה, ולכן הוא מאוד-מאוד סלחן - לטוב ולרע. אם הממשלה החדשה “תתנער” מהאמירות של הממשלה הקודמת, ומכיוון שצפוי שקט משמעותי ברוב הגזרות בשנים הבאות - אני לא רואה סיבה שלא נחזור מהר מאוד לחיק משפחת העמים המערביים (לפחות ברמת הממשלות, דעת קהל מן הסתם יותר קשה לשנות).

אפשרות 3 היא סבירה מאוד, מן הסתם, אבל היא לא סותרת את מהלך העניינים שתיארתי. להיפך - היא עשויה להיות הטריגר והשלב הראשון, שיוביל בסופו למצב סופי כמו זה שתיארתי. טראמפ מאלץ את ביבי לסיים את המלחמה ← לביבי ולממשלה נגמרים התירוצים של “לא מתחקרים ולא יוצאים לבחירות תוך כדי מלחמה” ← הולכים לבחירות (ואז השאלה הגדולה, כאמור, היא איזו ממשלה תיבחר).

רק לחדד: מספיק שהוא ‘מתמיד’ בכיוון הנוכחי של עוד מאותו דבר למשך חודש חודשיים וזה יכול לקרות

ההתייחסות לבחירות כאל רגע מכונן בחייה של אומה זה קצת פאסה.

אני נוטה להסכים אבל בינינו - כמה פעמים חשבנו ככה והתבדינו?

כרגע מצב העניינים הוא פשוט: כבר עכשיו לנתניהו בחלק מהסקרים יש גוש חוסם (או במילים אחרות אין 61 יהודי-חילוני). זה עדיין לא מספיק ודאי בשביל בחירות.

אגב אני לא דיברתי על בחירות אלא על המשך המלחמה. בזה עסקה השאלה ששאלתי את אלישע, איזה מבין הסיומות נראית לו סבירה

לא החלפתי את ראש השב"כ כי היועצת
לא העברתי חוק גיוס כי גפני
לא חיסלתי את חמאס כי הרצי
לא תקפתי באיראן כי טראמפ

https://x.com/kobbybarda/status/1927774083246096790?t=HY5O8LoveIgtvYtTNks4rQ&s=19

עשיתי חשבון ברשת Truth רק בשביל לראות יד ראשונה מה טראמפ כותב באמת.
לא סומך על התקשורת שלנו. או שמדווחים דיווח מעוות או שמציגים את זה כאילו ישראל זה כל מה שמעסיק את טראמפ.

ממליץ לכולם.
זה ממש משעשע כל האותיות הגדולות והנושאים. הוא כותב שם הרבה יותר מחשבון הטוויטר שלו.
הלילה הוא מצא זמן לריב עם איזה עיתונאי שפירסם עליו ספר.

כל פעם שאני חושב שראיתי את השיא של צביעות העולם המערבי בכלל, והאו"ם בפרט - אני מגלה שנשבר שיא חדש.

אז מסתבר שיש כמה עשרות עובדי או"ם ואנשי סיוע חטופים בידי החות’ים בתימן, ומכיוון שכך - הארגון השעה את כל פעילות הסיוע שלו במדינה - סיוע הומניטרי, חלוקת מזון, תרופות, ציוד ועוד (ולמען הסר ספק, אם למישהו היה כזה - הסיוע מיועד לא (רק) לחות’ים, אלא גם ובעיקר לכלל האוכלוסייה התימנית האומללה אוכלוסייה שמעולם לא רצתה ולא בחרה בחות’ים, כמובן).
כלומר - מסתבר שלמנוע סיוע הומניטרי מאוכלוסייה שלמה כשיש חטופים בצד השני זה בסדר - אבל רק אם החטופים הם של האו"ם, כמובן. אם החטופים הם של מדינה אחרת, אז חובה עליה להכניס סיוע, וכן חובה שהסיוע הזה יוזרם ישירות אל האויב החוטף, ולא חלילה שיגיע אל האוכלוסיה שזקוקה לו במרחבים סטריליים.

גוף רקוב, שיכול בקלות להתחרות עם הריקבון של פיפ"א (רק על נושאים חשובים בהרבה, כמובן).

[למען הסר ספק - ברור שהאו"ם נוהג כאן בצורה נכונה, ואין שום סיבה להכניס סיוע למקום שמחזיק באנשיך ומסכן אותם, באופן שגם מחזק את האויב. הבעיה כמובן היא עם הסטנדרט הכפול התמידי שננקט כלפי ישראל.]

רוצו בהמוניכם לטוויטר לראות את ההתנגשות החזיתית של טראמפ ומאסק.
כמו לשבת עם פופקורן בקולנוע ולצפות בהם עולבים אחד בשני.

מדהים, ומאכזב, מה שקורה עכשיו.

אני בטוח שמאסק עכשיו יחזור להיות יקיר הסמול.

איך יקיר השמאל? הוא טוען שהעברת התקציב של טראמפ (או משהו דומה) היא שערוריתית… כלומר, הוא רוצה יותר קפיטליסט מטראפ יודע לדבר בעיקר.

דן לסמול אין ערכים. הם שונאים את טראמפ. זהו. מי שנגד טראמפ יהיה היקיר שלהם.

טראמפ על המהומות בלוס אנג’לס.
A once great American City, Los Angeles, has been invaded and occupied by Illegal Aliens and Criminals.
liberate Los Angeles from the Migrant Invasion
Order will be restored, the Illegals will be expelled, and Los Angeles will be set free.
These are not protesters, they are troublemakers and insurrectionists.
Looking really bad in L.A. BRING IN THE TROOPS!!!
ARREST THE PEOPLE IN FACE MASKS, NOW!

אם זה היה קורה אצלינו, הייתי חושב שאלה קריאות של אחד הליצנים בערוץ 14, או איזשהו “מקור” עלום שם.

אני קורא מפה לשחרר את לוס אנג’לס מהנהר ועד הים.

99 פוסטים פוצלו לנושא חדש: מלחמת ישראל - איראן ::מעל 10 הרוגים בפגיעות במבני מגורים ברחבי הארץ

טראמפ משתלח במקרון
https://truthsocial.com/@realDonaldTrump/114696999897040583

פתאום כולם רוצים להצטרף לחגיגה

הגרמנים הכי מבסוטים באירופה כרגע
קנו לפני חודשיים חץ 3, עכשיו רואים אותו בפעולה

אפרופו חץ 3
מעניין למה מקרון הורה להקיף את הביתן הישראלי בשחור… צרפת היא יצאנית הנשק השניה בעולם אחרי ארצות הברית

דווקא בתעשייה אווירית התחרות הגדולה שלהם היא איתנו. סתם צעד ציני בשביל להשיג יתרון לא הוגן.

זה בדיוק מה שאני אומר. וזה משדר פחד. במקרה של ישראל אתה מקבל סחורה שהיא battle tested