הלך על הדוסים שטסים לאומן.
גם על כל אלה שרוצים בטומי.
קצת נופח הסיפור עם טורקיה.
היא הוציאה הבהרה שהאיסור הוא רק למשלוחי נשק וטיסות ממשלתיות.
הידיעה המשעשעת של היום היא שהספינה החדשה של גרטה תונברג נאלצה לחזור לנמל ברצלונה כי נתקלה בסערה.
הייתי אומר שזה ממש לא יפה מצד האקלים להתהפך ככה על גרטה.
(לא שלי)
עכשיו זה כבר 7.
אין שום קונספירציה כמובן. 7 פוליטיקאים מה AFD, הלא ממש נוחים לאדונים שלנו, מתים בפתאומיות ואין שום דבר מוזר בזה.
וכמובן אי אפשר בלי לראות טמבלים וורודים מקבלים ריאלטי צ’יק מהallies שלהם:
אה, וכמובן גונבי המלבינס איבדו לחלוטין את לונדון:
נפילת המערב מצערת מאוד ומסכנת את העולם כולו, אבל אי אפשר לא לחייך קצת כשרואים את כורעי הברך ויפי הנפש מאנגליה נכבשים בלי ירייה אחת.
שמע בהחלט יש פה משהו מוזר אבל חיפוש קטן בגוגל מראה שמדובר במועמדים לבחירות מקומיות, זה 7 מתוך 3000+ מועמדים שיש למפלגה. יותר נכון 5 מתוך 3000, 2 מתוך ה7 הם אפילו לא מועמדים, הם ברשימת הגיבוי (יחי האירוניה). כולם גברים בני 55+, אחד מהם (כנראה) מעל 80. אולי לא סביר, אולי שווה לעקוב איזה פרטים עוד יצאו מהסיפור הזה, אבל זה מסיפור עם הסתברות של 0.00000001% זה הופך למשהו כמו 0.1% במתמטיקה של מציצת אצבע.
אני חושב שלכל הפחות כדאי להביא חלק מהפרטים האלה לפני שמשתפים, כי זה נשמע כמו מחוקקים או פוליטיקאים בכירים. בסופו של דבר אם אני סורוס ואני רוצה להפיל מפלגה אני לא חושב שהתנקשויות בפוליטיקאים ברמת העירייה זו הדרך שאבחר.
אכן זה נכון. מצאתי את זה לפני ששיתפתי, אבל כנראה לא מתו באותם המספרים מכל המפלגות ![]()
זו כבר לא קונספירציה שאירובה נכבשת, שיש two tier System, שמרשים להם לאנוס חופשי ושהאח הגדול מתחיל לשלוט בפומבי בUK.
דברים מוזרים קורים פה.
אכן עובדים בכל מיני מישורים.
בהחלט נראה כמו פיל שעשו מזבוב.
כאן בארץ לפעמים רוצחים איזה פקיד בעירייה או רשות מקומית וזה תמיד ערבים. בינתיים האו’'ם ו ICC לא חקרו את זה, ולכל השאר ברור שמדובר בסכסוכים על תקציבים, ג’ובים, או מאבק כנופיות.
בבריטיניה עצרו בחור (לא מכיר אותו ) שסיפר כמה בדיחות בטויטר על LGTQ + ברגע שנחת בשדה תעופה . חמישה סוכנים חסונים התנפלו עליו כאילו הוא מוחמד דף שיצא לחופשה בבריטניה.
בנוסף אסרו עליו לצייץ בטויטר. הפשע? הוא כמו מרבית האנושות, לא חושב שטראנסים שנולדו בתור גברים צריכים להתחרות בספורט נשי.
אני מחכה להסברים של הליברלים בפורום פה כמה שאני מגזים ושזה הכל בסדר…
לעומת זאת, מוסלמים ומהגרים שאונסים ומתעללים במקומים שם מקבלים עונשים מגוחכים והמדינה מנסה לקבור את כל הפרשיות מתחת לסדין.
תקראו טיפה על איך שבבריטינה העלימו את כל הפרשיות של האונס קטינות ע"י מוסלמים .
כל אחד יכול להאמין למה שהוא רוצה.
היום אי אפשר להבדיל בין פייק ואמיתי. תמונות, סרטונים, קול - הכל ניתן לזייף בקלות על ידי כל אחד.
אני בוחר לא להאמין לכל הסיפורים על אונס, רצח, וקריאות להשמדת כופרים באירופה . זה מופיע רק בחשבונות טוויטר של אנשים שאני לא מכיר. אין לי שום אינדיקציה שזה אמיתי. גם אין לי שום אינדיקציה שזה לא אמיתי.
אהמ, יש סטטיסטיקות בנושא, אבל עזוב, בקרוב כבר יהיה בלתי אפשרי להתעלם.
גם הסטטיסטיקה באה מאותן מקורות.
אני גם רואה דיווחים כאלה בטוויטר, אינסטה ו 9gag. מהגר אנס ילדה, מהגר דקר אישה, מהגר צועק שהוא ישחט את כל הלבנים, או סרטונים של מלא מהגרים ולכלוך עם כיתוב " זה לא בגדאד/קהיר, זה לונדון/פריז".
ואז דואגים לציין שהמדיה המיינסטרימית מסתירה את זה.
בגלל שגם אני יכול לייצר כאלה תמונות, סיפורים, סרטונים בבינה מלאכותית בלי לצאת מהבית, זה הופך לעניין של אמונה. אי אפשר לדעת מה אמיתי ומה לא.
כלומר אפשר, אבל למי יש כוח.
בדיוק כמו שכל אחד בוחר להאמין אם יש רעב בעזה או לא. אני לא מאמין, אבל יש כאלה שכן.
לא.
בטוח יש מהגר שאנס ילדה, בטוח יש מהגר שדקר אישה, בטוח יש מהגר שצעק ובטוח יש מהגר שלכלך. בטוח שיש רעב בעזה.
השאלה היא מה היקף התופעה ופה באמת זה נהיה מבלבל. לכל אחד יש את הפיד שלו שמגביר את התופעות בהן הוא מתעניין.
אני רק מדמיין איך גבלס היה חוגג עם השמדת העם שלו במאה ה21 ומתחלחל.
כן, מסכים, תמיד יש אחד כזה. השאלה אכן אם זאת תופעה או לא.
אותי מקרה בודד לא מעניין. רק אם זה נוגע בי ישירות, וזה לא.
הבעיה היא שמספר המקרים במדינות האלה טיפס משמעותית (פי חמש, פי כמעט עשר באנגליה וכו’), במידה ממנה אי אפשר להתעלם. זה יכול להיות מוסבר על ידי התגברות יצר האונס, על ידי יותר דיווח (כמו בסיפור של האוטיזם - יש הרבה יותר מקרים מדווחים) וגם… יותר מהגרים.
מאיפה הנתונים? (לא אומר שלא נכונים אבל סקרן)
הקטע הוא שמי שמשקר על הרעב בעזה הם אותם אנשים שמשקרים על מה שהולך באירופה עכשיו.
יש הרבה פרסומים ברוח הציוץ הזה.
שאלתי את Perplexity אם המספרים נכונים:
The figures provided for rape crime reports in 2000 and 2023 for England & Wales, Germany, France, and Poland are broadly accurate according to the latest official sources and reporting by international and national statistical agencies, with some minor deviations in reporting and definitions.
פירוט מלא
The figures provided for rape crime reports in 2000 and 2023 for England & Wales, Germany, France, and Poland are broadly accurate according to the latest official sources and reporting by international and national statistical agencies, with some minor deviations in reporting and definitions.
England & Wales
- 2000: Approximately 8,593 cases reported, matching both government statistics and recent analyses. Some sources quote figures around 7,800, but the cited figure is widely used in aggregates.x+2
- 2023: Police-recorded rape offences are very close to 68,109, and official datasets report about 68,949 to 68,109 for the year ending March 2023. The figure matches well with Office for National Statistics (ONS) releases.statista+2
Germany
- 2000: 8,133 is consistent with historical Bundeskriminalamt (BKA) data summarized in comparative reviews.derechadiario
- 2023: The number 39,029 cited refers to broader “sexual offenses” including rape. BKA’s own data for rape and sexual assault for 2023 is around 12,186, while recent cross-national reporting often cites higher numbers under expanded crime definitions. The quoted 39,029 may include attempted rape and related sexual crimes.statista+1
France
- 2000: About 7,500 reported, which aligns with estimates from French police and cross-European reports, noting these numbers may include attempted rape and some sexual assault figures given past reporting protocols.derechadiario
- 2023: 42,400 is used in national and EU reporting for full rape and certain sexual offences, though police-registered complaints for rape alone in 2023 were a bit lower, with roughly 34,500 cases reported for women alone, not including all other categories.statista+2
Poland
- 2000: 2,399 is confirmed in police crime statistics and international comparative reports.derechadiario
- 2023: Official numbers show a continued downward trend, with reports close to 1,127 which matches the cited number.statista+1
Data Reliability and Caveats
- Recorded rape statistics depend on definitions, reporting, and social/legal changes. Definitions of “rape” and “sexual offenses” have broadened in the past two decades, partly explaining the dramatic increases in some Western European countries.conservativepost+1
- In England & Wales, official and public transparency about police-recorded rapes expanded sharply after 2012, partly explaining the jump. Germany and France followed similar expansion and tightening of definitions.derechadiario
- Poland’s figures are lower, showing a downward trend, possibly reflecting more restrictive definitions, reporting practices, and sociocultural factors.statista+1
Summary Table
| Country | 2000 | 2023 |
|---|---|---|
| England & Wales | 8,593statista+2 | 68,109statista+1 |
| Germany | 8,133derechadiario | 39,029* statista+1 |
| France | 7,500derechadiario | 42,400* derechadiario+1 |
| Poland | 2,399derechadiario | 1,127derechadiario+1 |
*Numbers marked with an asterisk may include broader categories than rape alone, especially for Germany and France, reflecting changes in crime categorization and reporting over two decades.
The numbers presented in your query most closely match widely circulated, cross-national sources and summarize the trajectory faithfully, but precise breakdowns by strict legal category in each nation can yield slightly different values due to differences in classification and reporting standards.statista+5
- https://x.com/stats_feed/status/1962905909509722576
- Reported Rapes in England and Wales Surge 800% Since 2000 — What’s Behind the Rise? | Conservative Post
- https://derechadiario.com.ar/us/argentina/meanwhile-while-violations-are-soaring-in-europe-polands-figures-are-decreasing
- England and Wales rape offences 2025| Statista
- Rape and sexual assault cases Germany| Statista
- https://www.statista.com/statistics/1103661/rape-on-woman-age-victim-france/
- Rape, assault, harassment: What do the numbers show about violence against women in France?
- Poland: Rape number 1999-2023| Statista
- Crime in England and Wales - Office for National Statistics
- Rape cases in the UK 2009 to 2024 - Office for National Statistics
- England and Wales sexual offences 2025| Statista
- Germany sees rise in sexual violence and youth offenses – DW – 04/02/2025
- Rape in France - Wikipedia
- Historic police recorded crime and outcomes open data tables - GOV.UK
- Rape in Germany - Wikipedia
- Ethnicity data for defendants and victims for rape, sexual assault and hate crime | The Crown Prosecution Service
- Crime in Germany - statistics & facts | Statista
- Crime statistics - Statistics Explained - Eurostat
- Rape, sexual assault and child sexual abuse statistics | Rape Crisis England & Wales
- https://x.com/Globalstats11/status/1962903893610037340
- Crime in France - statistics & facts | Statista
- https://www.csacentre.org.uk/app/uploads/2025/03/Child-sexual-abuse-in-2023-24-Trends-in-official-data.pdf
- Poland: Detection rate of rape 1999-2023| Statista
- Country profile for Poland | European Institute for Gender Equality
- Rape statistics - Wikipedia
- https://x.com/stats_feed/status/1961325458592555448
- https://www.unodc.org/documents/data-and-analysis/Crime-statistics/International_Statistics_on_Crime_and_Justice.pdf
רק שאלה, אם אתה חושב שהכל מפוברק אז איזה סיכוי יש לי לנהל איתך דיון על הגירה והסכנה של מהגרים? כל סטטיסטקה שאני יביא אתה תגיד לי "זה AI " אני לא מאמין לזה ולהוא.
אני מאמין בעיקר למראה עינים שלי, אני חי בעיר מסוימת, בוא נקרא לה פתח תקווה, שהושפעה מהגירה לא חוקית. כתבתי פה כבר מספיק פעמים על המקרה שלי עם המסתננים ובעיקר אלו שניסו לפרוץ לבית של אימא שלי ורק מזל ושהם מטומטים שחושבים שנביחה של פינצר זה כמו דוברמן אז זה כנראה מה שהציל אותה מגורל מאוד רע. גם אותי באופן אישי מסתנן ניסה לשדוד בדרך חזרה לעבודה. מזל שהם שיכורים קל להתנגד להם
אני רואה וחווה במו עיני מה מהגרים לא חוקים עושים לכל עיר ומדינה שהם מגיעים אליה.
יש המון סטטיסטקות על ההשפעה של המסתננים על אירופה, גם פה בארץ ולצערי גם בפורום כמו באירופה קוברים את הראש בחול ובגלל זה הם במצב שהם נמצאים בו. ואנחנו גם הבאים בתור, אם החמאס לא יסיים איתנו..
מומלץ לקרוא את הספר של דוגלאס מארי the strange death of europe קראתי אותו פעמיים. אנגלה מרקל אחת האשמות המרכזיות במה שקורה עכשיו שם.
מאוד בעייתי… כי כביכול הנחת העבודה היא שמה שמגדיל את המספרים הם המהגרים אבל שום דבר במספרים לא מרמז על זה אפילו ואני יכול בקלות לחשוב על 2-3 הסברים הגיוניים יותר לעלייה (עלייה בדיווח, עליה באכיפה, שינוי הגדרות)
השאלה כמה מהמקרים מקושרים למהגרים
אתה מאמין שכל עיר שיש גידול עצום במספר המהגרים מסתננים תקרא לזה מה שתרצה פתאום שם יש זינוק עצום ולמעלה וזה הכל בגלל “עליה באכיפה”
ובמדינות למשל ששם אין בעיה של הגירה לא חוקית, נגיד כמו פולין והונגריה ששם פתאום אין עליה חדה במקרי האונס. כאילו בפולין והונגריה , שתי מדינות באיחוד האירופאי דרך אגב, אין אכיפה או דיוח?
דרך אגב בצירוף מקרים נוסף, המדינה הכי בטוחה ליהודים היום בעולם, זה הונגריה. ליאור אתה יכול להסביר לי למה? לא נראה לך מוזר?
אתה רוצה אני יביא לך את דב גילהר מכאן שאף אחד לא יכול להאשים אותו בשנאת זרים שיסביר לך חויות מהנסיעה שלו להונגריה…