יש לו אם אני לא טועה גם שתי בישולים בנברת
בפרק האחרון בפוד קלאסיקו התייחסתי גם אני ללאמין ימאל. נשאלתי איך זה לצפות בתופעת הכדורגל הזו כאוהד יריב.
אני חושב שהוא סופר-סטאר מטורף, שזה לא יאומן שהוא רק בן 17, שנדיר לראות דבר כזה ופשוט אין ‘אם’. רק פציעה חס וחלילה עלולה למנוע ממנו לעוף למעלה בכל הכוח, מפלצת כדורגל, “כזה שיאמלל אותנו שנים כמו שליאו מסי אימלל אותנו”. אני לא חושב שיש משהו במשחק שחסר לו למעט אולי משחק ראש וזה בסדר. אוהדים מסוימים אולי לחוצים מכל הסופרלטיבים כי יש להם טעם מר ממה שקרה לאנסו פאטי או אפילו בויאן קרקיץ’ אבל זו רמה אחרת.
בפרק גם “העזתי” לומר שכאוהד ריאל מדריד - ואני מודע לנסיבות - הייתי שמח אם גם אצלנו משהו היה זז בקאנטרה, שחקנים צעירים שיקבלו הזדמנות. אז ילד אחד ליצן בן 15 הגיב (בדרך כלל לא קורא טוקבקים) - “אתה אוהד אמיתי של ריאל בכלל?”. לך תסביר לילד הזה שביום ראשון יש לו שיעור תנ"ך שהוצאתי ספר, שעבדתי בתחום, מנהל אתרים בגלגולים שונים כמעט 20 שנה ובקיצור בענף כל כך הרבה זמן.
שאלה כנה לנייקי -
זו נקמה על הטריק שלאפורטה ניסה לעשות? חברתם לסוטו גראדו? זה בזכות המזוודות של פלורנטינו? גאבי עשה לכם גליץ’ למוח?
I NEED ANSWERS!!!
מי שמזמין חולצה צריך פשוט לגזור אותה באמצע, לסובב ואז להדביק מחדש
בארסה קיבלה קנס מאופ"א על סך 10 אלף יורו על השלט שהרימו אוהדי בארסה במונאקו.
על השלט היה כתוב “הייל פליק” ובאופ"א חושבים (בצדק לדעתי) שזה רפרנס לנאצים.
מעניין אם כל קבוצה שהאוהדים שלה קוראים להשמדת ישראל עד ידי שלטים “פלסטיין חינם” מקבלת קנס כזה, והאם זה כללי או פר שלט.
Luis Enrique, in the Movistar documentary: “Barcelona under Xavi for two seasons has not been a dominant team or controlled possession. If this had happened in our time, it wouldn’t have just been criticism; it would have been much worse. If you are pro-Xavi, you’d call him the third man (after Johan and Pep), but if you are a neutral analyst, you would call him as if he was coaching EIBAR. 𝘞𝘪𝘵𝘩 𝘮𝘦, 𝘉𝘢𝘳ç𝘢 𝘱𝘭𝘢𝘺𝘦𝘥 𝘸𝘪𝘵𝘩 𝘋𝘕𝘈, 𝘵𝘩𝘢𝘵 𝘸𝘢𝘴 𝘯𝘰𝘵 𝘵𝘩𝘦 𝘤𝘢𝘴𝘦 𝘶𝘯𝘥𝘦𝘳 𝘟𝘢𝘷𝘪.”
im @Shusaku and im approve this massage
צודק במאה אחוז חוץ מזה שהוא חושב שהוא שיחק עם הדי אנ אי של בארסה…
דרך אגב עבר חתול שחור בינהם? זה לא פעם ראשונה שאנריקה מבקר את צאבי…
מה שמעניין לגבי אנריקה זה שמאז שחזר מפרישה(בעקבות מותה של ביתו) הוא דווקא כן הפך למאמן עם סגנון משחק מאוד ‘‘ברסאי’’.
אני לא משוכנע שהוא מסוגל לעשות זאת בהצלחה יתרה, אבל זה הרבה יותר דומה ממה שראינו ממנו ברומא, סלטה ובארסה.
אוי לא. נדפקנו.
כן, צ’אבי עזב כי לוצ’ו הפך אותו לשחקן ספסל.
אבל אז כמאמן הוא דווקא פירגן לו בהתחלה. באמת השיח של לוצ’ו מוזר, בטח שגם הוא מאמן בינוני. לדעתי עלה שיח לאחרונה של “מי הברסאי האמיתי” ממש כמו סיכסוך על מסעדת חומוס של “מי אבו חסן האמיתי”.
אני כל כך שונא את פגרת הנבחרות.
גם אין כדורגל, שזה כבר מבאס, אבל מילא, לפחות השחקנים היו נחים- לא, טוחנים להם את הצורה במשחקי ידידות מיותרים נגד סיארה ליאון וסאן מרינו.
היחיד שלא אכפת לי שייפצע (פראן) כבר נפצע.
נקווה לטוב
יולי - יורו
אוגוסט - אולימפיאדה
ספטמבר - פגרת נבחרות
אוקטובר - פגרת נבחרות
נובמבר - פגרת נבחרות
זה כבר קיצוני בטירוף.
כתבתי את זה בפרטי. שריאל רוצה לדאוג לשחקנים שלה, היא דואגת “לביים” להם פציעות כמו במקרה של אמבפה, הפצוע התמידי בפגרת נבחרת aka מילטו, וויני עם הפציעה המסתורית שתרפא בדיוק בשלושה ארבעה ימים לפני סוף הפגרה
לעומת זאת ברצלונה כמו “ילדה טובה” שולחת את כל השחקנים שלה לספרד או לשאר הנבחרות
זה לא הודעה נגד ריאל אלא בעד ריאל, זה בדיוק מה שברצלונה היתה צריכה לעשות…
אם ברצלונה היתה חכמה היתה שולחת אותו בלי להגיד שהוא פצוע רק בשביל להבטיח שהוא לא יחזור יותר לשחק השנה
#סליחה
למה קבוצה שמשלמת מאות מיליונים על ולשחקנים שלה צריכה לביים פציעות? איפה נשמע דבר כזה?
מאז העשרים ושישה במאי ברצלונה ערכה 11 משחקים רשמיים, ועוד חמישה משחקי ידידות (שבהם כל שחקני הנבחרות שלה לא היו זמינים!).
נבחרת ספרד לעומת זאת שיחקה בזמן הזה 20 משחקים (13 משחקים של הבוגרת, כולל השניים שייערכו בשבוע הקרוב ו-7 משחקים במסגרת הקבוצה האולימפית).
הנבחרת לא רק שלא משלמת לקבוצה כסף על זה שהיא לוקחת את השחקנים שלה (שהקבוצה גם שילמה מאות מיליונים כדי שהם יהיו שייכים לה, וגם משלמת להם שכר של עשרות מיליונים בעונה), אלא גם לא מתחשבת ברצונות של הקבוצה ופוצעת לה את השחקנים.
אוהדי דורטמונד סיכמו את זה הכי טוב, הם רק לא מבינים שהפתרון הוא סופרליג.
דבר איתי שבפעם הבאה שתהיה להם הזדמנות להחליש את פיפא או אופא הם יעשו משהו בנידון במקום להפגין ולהציל לה את התחת.
האמת שבאופן די אנטי-ציוני ולא אופייני מצידי, מה שכתבת על היחס בין המועדונים שמשלמים את המשכורת לבין הנבחרות שפשוט נהנות מהתוצר ולוקחות את השחקנים מתי שהן רוצות, קצת הזכיר לי את היחס שבין מקומות עבודה רגילים לבין ה…מילואים.
אבל, וזה אבל גדול, אז נזכרתי בהבדל משמעותי מאוד בין שני המקרים, שדווקא יכול להיות כיוון מצויין לפתרון הבעיה המדוברת - בניגוד לנבחרות ולאופא, המדינה והצבא כן משלמים למקומות העבודה על השירות של האנשים שלהם, בזמן ההיעדרות שלהם לטובת מילואים.
באותה מידה בדיוק, המועדונים יכולים להתאגד ולחייב את אופא לשלם להם את המשכורת המלאה של השחקנים שלהם על כל זמן ההיעדרות לטובת הפגרות המטומטמות האלה - כולל האימונים המקדימים וכולל ביטוחים על פציעות וכדו’. אני בטוח שכשפתאום אופא תצטרך לשלם משכורות עתק בסכומים של מאות מיליונים על השירותים של הטאלנטים הגדולים בעולם, הם יחשבו פעמיים לפני שישלפו אותם מהקבוצות שלהם כל יומיים וחצי.
לא צריך לשנות את החוקים בשביל זה?
@EJB הייתי אומר גם שהצבא דואג לאפשר בכלל מלכתחילה למקומות העבודה להתקיים… לא הייתי אומר את זה על כדורגל הנבחרות.
לאופ’‘א ופיפ’'א אין מספיק כסף כדי לשלם שכר של שחקנים פצועים.
היום הם משלמים רק אם הפציעה מעל 28 יום ועד התקרה של בערך חצי מיליון לחודש.
רוב השחקנים בקבוצות עלית מרוויחים יותר .
בלי שביתת שחקנים או משהו דרסטי כזה, אני לא רואה פתרון.
קודם כל, אני בטוח שיש הרבה דברים שאפשר לקצץ בהם בארגונים האלו בשביל לייצר עוד כסף…חוץ מזה, אפשר פשוט לבטל את גביע האומות ולהקטין את כל הטורנירים המנופחים ככה שיהיו פחות משחקים ושחקנים ייפצעו פחות.
ברגע שלפיפא ואופ"א פתאום יהיו השלכות אמיתיות על הארנק לכל השטויות שלהן, בדמות פיצוי נורמלי של קבוצות על פציעות, אני בטוח שההתנהלות תהיה, בהתאם, אחרת.
כרגע אין להן שום תמריץ. מעניין אותן שהשחקנים שחוקים ונפצעים? לא. הן לא יסבלו מזה או ישלמו. צריך שלדבר הזה יהיה מחיר גם עבורן, ואז אולי יחשבו פעמיים.