אנקדוטות ושאר ירקות הגירסה הברסאית

אתה רוצה לבטל את מה שלא מעניין אותך, אבל אתה לא מחליט.
מי שמחליט, מעוניין בטורנירים האלה כי זה מביא להם כסף והם לא משלמים משכורות.
לכן אין פתרון קל , צריך לקרוא משהו דרסטי. או שביתה, או פגיעה ממשית בשכר השחקנים שנפצעו בנבחרת, או יציאה מסיבית מהכלוב של אופ"א כמו הסופרליג.

המודל העסקי של מועדונים כולל הוצאה מאוד משמעותית של שכר שחקנים. המודל העסקי של אופ"א ופיפ"א משתמש באותם שחקנים ולא משלם להם או בגינם שום סכום מהותי.
לכן לדעתי חייבים לשנות את מודל תגמול השחקנים, למשל באופן שהארגונים יעבירו תמלוגים למועדונים, שיהוו פיצוי הולם על השימוש במשאבי השחקנים. מן הסתם המודל לא יהיה פשוט, אבל הוא יחייב חשיבה כלכלית של כמה משחקים בינ"ל כדאי לקיים, מה שגם יפצה את הקבוצות על העדרות השחקנים והפציעות.
למשל, אם שחקן מקבל שכר של 10 מיליון יורו בשנה, ולמועדון יש 50 משחקים רשמיים, בעוד שבמסגרת הלאונמית הוא נדרש ל 15 משחקים (בהתאם לכמות זימונים למשחקים לאורך שנה), נראה לי שסביר לפצות את המועדון על חלק יחסי (נניח 15/65) מהשכר השנתי, או פקטור דומה, וזה באופן טבעי יפעל להקטין את הנטל שעל השחקנים. צריך לזכור גם ששחקנים אינם עבדים, כלומר יכולים לא לשחק במסגרת הנבחרת הלאומית כדי לווסת מאמצים

הכל טוב ויפה, אבל מאיפה יש לאופ"א או פיפ"א סכומים כאלה?
במצב הקיים, הן חולבות את המועדונים. למה להן לשנות את המצב הזה?

חייב להיות שינוי, שחקנים יכולים לשבות או לפרוש מהנבחרת. ברמת המועדונים קשה לי לראות טענות של שחקנים, כי זה חלק מהמשא ומתן בחתימת חוזה העסקה שלהם.
יתכן גם שהפתרון יכול לבוא מתביעות של מועדונים כנגד החוקיות של הדרישה לשחרר שחקנים למשחקים בינלאומיים כאשר הם אלה שמשלמים לשחקנים.

לא טענתי שאני מחליט, ובדיוק מה שאמרתי זה שזה מכניס להם כסף ולא עולה כלום, אז למה לא בעצם מבחינתם כרגע?

כן, צריך שינוי דרסטי, זה מה שהצעתי.

אין כסף? אין בעיה, תורידו את מספר המשחקים עד לרמה שבה הכסף יספיק.

בלתי אפשרי במצב הקיים.
הגופים השולטים עושים כסף מנכסים של מישהו אחר. מישהו אחר משלם את המשכורת, והם עושים קופה.
כל עוד אין מרד שחקנים, או קבוצות, שום דבר לא ישתנה. זה צריך לבוא קודם כל מהשחקנים עצמם, כי הגופים יילחמו בזה כמו שלחמו בסופרליג.

רוצים בדיחה?
קראתי עכשיו דיווח שצ’אבי על הכוונת של יונייטד, ויש לו דרישה אחת לתפקיד - שיחתימו את ראפיניה.
לפי הכתבה, אם צ’אבי ימונה , יונייטד יהיו הפייבוריטים לזכות בראפיניה.

אני אפילו לא יודע מה יותר מצחיק . שיונייטד רוצים את צ’אבי, שצ’אבי רוצה את ראפיניה, שראפיניה ירצה להתאחד עם צ’אבי, או שלצ’אבי עוד יש תנאים.

אולי בוטים אירנים כתבו את הכתבה, אין לי הסבר אחר.

Javier Tebas: “Real Madrid TV’s video criticizing tomorrow’s Clàsico referee? I didn’t watch it, but if it’s like their previous clips, then it’s not fair play. This is not fair play and doesn’t represent Real Madrid’s values.”

אני לא מבין אם זה לא הערכים של ריאל מדריד אז למה פלורנטינו ממן את זה?

:joy: :joy: :joy:

https://x.com/BarcaTimes/status/1849887975800209626

הסוד של ראפיניה במספרים.

וואו.

קונדה עושה הרבה ספרינטים? לא שמתי לב.

ספרינטים מנצחים משחקים.

בטח אתה זוכר את הדיבור שהיה בזמנו על איך פפ נותן למסי לרוץ פחות באופן כללי, אבל לא מוותר במספר הספרינטים שלו למשחק.

BREAKING: Lamine Yamal received severe racial insults from the fans at Bernabeu last night during his goal celebration. In various videos viral on social media, fans can be seen shouting “Puto Nro" “Puto M*ro” "Mena de mrda” at the 17 year old. So far there have been no statements from La Liga or Real Madrid.

אוי זה גדול:

“האם מנדלה ויניסיוס יגנה את הקריאות הגזעניות ליאמל בברנבאו”

: “Will Mandela Vinicius decide to condemn the heavy racial insults directed at Lamine Yamal at the Bernabeu?”

https://x.com/BarcaTimes/status/1850465836890292561

למה שיגנה? אם לאמין חטף קריאות גזעניות זה אשמתו לא? לא ראיתי שבאלדה או ראפיניה חוו גזענות. כנראה זה בגלל שהוא מעצבן :man_shrugging:

אני מבין את ההטרלה, לא אכפת לי שיגנה או לא יגנה.

ההבדל הוא שיאמל לא עשה מזה סיפור גדול אלא רק הטריל בחזרה את אוהדי ריאל בטויטר…

זה ההבדל הגדול. ויני עשה מזה סידרה בנטפילקס (בגלל זה העקיצה של מנדלה)…

אתה לא יכול לנצח פה חבר :joy:

לזכותה של ריאל מדריד, ריאל מדריד הוציאה הודעת גינוי רישמית

https://x.com/realmadrid/status/1850466686522032554

מבחינתי שחקנים הפכו לסנואופלקס. לא היו מחזיקים דקה אחת במגרשים של פעם, שאלו את קאנטונה.

באלדה צריך לחטוף כל משחק קללות על זה שהוא דביל. גם מאוהדי ברצלונה. אולי זה יציל לו את הקרירה.

21 שערים בחמישה משחקים!

https://twitter.com/i/status/1850482210895286710
שצסני באמת מעשן מאחורה?