בסוף ההגנה הכי חזקה היא של אלאבס?
מעניין מי הכי מפוחד עכשיו - העזתים , הלבנונים או אוהדי אספניול?
רוצה להיות מגניב ומקובל.
כן, הוא התראיין לא מזמן ואמר שעישון זה עניין פרטי ושישפטו אותו על המגרש. הוא מעשן כל החיים והקריירה שלו מדברת בעד עצמה.
בסוף ההגנה הכי חזקה היא של אלאבס?
מעניין מי הכי מפוחד עכשיו - העזתים , הלבנונים או אוהדי אספניול?
רוצה להיות מגניב ומקובל.
כן, הוא התראיין לא מזמן ואמר שעישון זה עניין פרטי ושישפטו אותו על המגרש. הוא מעשן כל החיים והקריירה שלו מדברת בעד עצמה.
רק שברגע שהוא מעשן בחדר ההלבשה, עם כולם מסביב, זה כבר לא עניין פרטי שלו.
מוזר שפליק והמועדון מאפשרים את זה.
יכול להיות שזה סיגריה אלקטרונית או משהו כזה.
מה כבר תעשה לו? לא תחדש לו? תגיד לו לפרוש?
אני בטוח שזה היה בשביל הסרטון, זה לא שהוא מעשן קבוע בחדר ההלבשה.
אגב משה מנדלה שלך באמת גינה
אני שמת ליב שהוא מעל אמבפה והלאנד
אבל איך אמרו לי כשאמרתי שהוא כבר היום אחד הטובים בעולם? “שטויות”.
למרבה האירוניה, במקביל לדיווחים על הזכייה של רודרי וחוסר הספורטיביות של מדריד, השמועות אומרות שאנצ’לוטי יזכה בפרס מאמן העונה. קורע.
הוא הגיע לטקס?
אני חושב שהוא חלק מהקבוצה שהייתה אמורה להגיע והחליטה לבטל כשהסתבר לכאורה שעולם הכדורגל לא שותף להערכה שלהם לויניסיוס…
כתבתי את זה בפורום המקביל, בלי קשר לדעה שלי, הם צריכים להזהר מאוד מלהשפיל את אופ"א ואם באמת זה יקרה לדעתי הם יקבלו על זה ריקושטים בהמשך השנה.
זה השפלה של אופ"א .
כמו שאומרים “זה מלחמה”
בכנות, לא ממש הבנתי למה מתייחסים לקטע עם כדור הזהב (במידה ואכן יילך לרודרי) כאיזושהי החלטה של אופ"א נגד ריאל, או השפלה כנקמה על הסופרליג.
זו לא פשוט הצבעה של שחקנים/מאמנים/עיתונאים מרחבי העולם? ועוד כזו שגם אשכרה מתפרסמת אחרי זה?
מה אני מפספס פה?
אתה לא טועה, ודוד כתב את זה בפורום שלהם.
אבל מי שרוצה לחפש קונספירציות ימצא אותן תמיד. בין אם זה אנחנו שאומרים שהליגה הספרדית בכיס שלהם, בין אם זה הם שאומרים שהמונדיאל האחרון מכור, ובין אם זה מי שטוען שפלורנטינו שדד לכריסטיאנו את כדור הזהב בשביל מודריץ’ ושאופ"א שדדה לויניסיוס את כדור הזהב בשביל רודרי.
לי הטקס הזה לא מעניין ואני חושב שגם את האוהדים זה לא צריך לעניין, אבל תרשה לי לתפקד בתור הסניגור של “השטן”
הטענה שהובטח לויני שהוא הזוכה (מארקה פירסם את זה לפני כמה שבועות) והיום בבוקר שינו את הבחירה.
אני לא יודע הרבה דברים, אבל דבר אחד אני יודע, אופ"א זה ארגון כל כך מושחת שאני לא פוסל כלום.
אז הטענה היא שההשפלה היא זה שאמרו לו שהוא יזכה ובסוף זה (אולי) לא קרה? זה כל הקטע?
אני חשבתי שהטיעון הוא שהתוצאות זוייפו. אבל אלא אם יתברר שזייפו תוצאות הצבעה, או שילמו להצבעה נגד ויניסיוס, זו סתם סערה בכוס מאטה, כי מאז ומתמיד התואר הזה נובע מהצבעה סובייקטיבית, ולפעמים של כל מיני אלי גוטמנים או שגיא כהנים למיניהם. מקסימום צריך למצוא מי חירטט לברזילאי שהוא זוכה, ושגאבי יילך להביא לו זר פרחים או משהו בשביל הצחוקים.
קצת היסחפות.
זה מה שאני מבין מטענות של חלק אוהדי ריאל, שמסיבה לא ברורה שינו את ההחלטה. לי לא אכפת ואין מושג אם נכון או לא.
תסתכל בוא נהיה אמיתי, אם היו שואלים אותך מי יזכה? (עזוב מה דעתך אלא מי בעל הסיכוי הגבוה לזכות) היית בוחר ברודרי או ויני?
אני הייתי בטוח שויני יזכה . אי אפשר להתכחש להפתעה פה.
רק לידיעה מי שבוחר לפחות חלקו זה פרשנים ברמה של אלי גוטמן חחח
זה לא משנה במי הייתי בוחר או במי הייתי חושב שייבחר. חשוב שהפרס הזה נובע מהצבעות שלפעמים לא קשורות לדברים אובייקטיביים ומדידים כמו כמות שערים או תארים. מזכיר כל מיני הצבעות הזויות בעבר של שחקנים (למשל מסי, שבחר באגוארו בערך כל פעם שהוא יכל, ללא קשר ליכולת של החבר שלו), מאמנים ועיתונאים.
אם למרות שנה דומיננטית כזו ויניסיוס לא קיבל יותר הצבעות מרודרי, הברזילאי צריך לעשות חשבון נפש למה לא אוהבים אותו כמו שהוא רוצה/חושב. לא קונספירציות ולא מעבר לזה.
זה לא הוכח בעבר שמזייפים את התוצאות?
הרי מכל מדינה מקבלים הצבעות.
מישהו יכול לאמת את ההצבעות שמגיעות מאפריקה נניח?