אפשר לזייף כמה קולות, צריך לראות את ההצבעה. אם נגיד המרוץ היה צמוד לא הייתי שולל את זה.
אבל אם ההצבעה ברוב קולות בוחרים את רודרי, זה לא נראה לי רלבנטי.
אפשר לזייף כמה קולות, צריך לראות את ההצבעה. אם נגיד המרוץ היה צמוד לא הייתי שולל את זה.
אבל אם ההצבעה ברוב קולות בוחרים את רודרי, זה לא נראה לי רלבנטי.
אם התוצאות זוייפו, או שוחדו - זה משהו אחר לחלוטין וראוי לסערה.
אבל מתי הוכח? והאם מדובר במשהו גורף או בשנה ספציפית? כי מרגיש לי שאם כל פעם היו קמים כמה וכמה אנשים, ואומרים שההצבעות שלהם לא נחשבו/לא כפי שפורסמו - הפרס הזה או היה מאבד מיוקרתו, או שהיינו שומעים זה מעבר לאיזושהי כותרת שנעלמת אחרי יום יומיים.
אני זוכר כל פעם שמסי או רונאלדו זכו מצאו תמיד איזה עיתונאי מאפריקה שטען שהוא “התבלבל”.
אבל עכשיו ראיתי את הדף של ההצבעות, לא נראה לי שבכמות כזו אפשר לזייף.
אני זוכר שהיה דיבור בזמנו שבמדינות עולם שלישי שלא קשורות לכלום נמצאו שמות של עיתונאים שלא באמת קיימים. או שקשורים לכלי תקשורת ללא אמינות.
אין לי אפשרות באמת למצוא את זה עכשיו, אולי אפשר לבדוק בגוגל אחר כך.
דרך אגב אני יצאה טיפה מהגישה של האו"ם ואני רק יגיד שאם הם שתקו שרונאלדו “שדד” לריברי את כדור הזהב המוצדק שהגיע לו אז אולי אוהדי ריאל יכולים לרדת טיפה מהזעם הקדוש על אי הצדק וכמה ויני מסכן ונשדד.
אז להזכירם אופ"א התערבה באופן פעיל למען רונאלדו והאריכה את זמן ההצבעה כי רונאלדו כבש שלושער נגד המעצמה השבדית האיומה. ריברי ובאיירן ששנה קודם זכו בטראבל זה כנראה הישג פחות חשוב מזה.
אני דורש ועדת חקירה ועונש מירבי לויניסיוס.
על זה ששיקר לגאבי שהוא נוסע לטקס לקבל את כדור הזהב.
טסים באקונומי.
תכלס, אחרי כל הדרמה, הכי מצחיק אם גם ההדלפה האחרונה שקרית וויניסיוס כן יזכה.
לפי כל ההדלפות, מסי היה אמור לזכות לפני שפתחו את ההצבעה מחדש.
מרטינז זכה בשוער השנה.
אם הוא לא חוגג כך עם הפרס זה היה אכזבת השנה שלי.
רודרי זכה בפרס מזל טוב
זה היה הטרלת העשור אם הם היו “עובדים” על ריאל וויני היה זוכה בסוף…
אני יסכם את כל הדיון המאפן על הטקס המאפן הזה, אם לאמין יעשה עונה היסטורית השנה והיה מועמד לגטימי לבלון דאור שנה הבאה, אבל בסופו של דבר יפסיד , ואז הטקס יהיה כמה ימים בלבד, אחרי שברצלונה חטפה תבוסה מחפירה מריאל מדריד ותפגר אחריה בטבלה, אם אותו לאמין יעיז לפתוח את הפה ולהתלונן אחרי זה, אני ידרוש שלאפורטה ישלח אותו לשטוף כלים שבוע שלם אחרי זה במטבח של הקאמפ נואו.
אני באמת לא מבין איך מועדון מפואר כמו ריאל מדריד עם חלק גדול מהאוהדים שלו נסחף לתוך אחת הדרמות המגוחכות שאני שמעתי ויותר גרוע בעיתוי כזה.
זה יח"צ של חליפות שאין אף אחד רציני שבאמת לוקח אותו יותר ברצינות. גם שמסי בסוף (אני מדגיש הפרסים האחרונים שלו) זכה לא לקחתי אותו ברצינות. בדיחה של טקס ובמיוחד אלו שעומדים מאחוריו.
לפלורנטינו וקרלו הטקס השנה הגיע בזמן מושלם, עכשיו פחות ידברו על יום שבת ויותר על ויני הנעלב.
בואנה ריאל מדריד זה מועדון מביך וילדותי.
הם עשו את זה עם רונלדו בזמנו וזה הלך להם-דחו את הטקס בשביל שהילדה לא תבכה. צריך לשים קץ להתנהגויות האלה…ככה לא מתנהגים ווינרים, ככה מתנהגים ילדים בכיינים עם קוקיות.
ברכות לרודרי. הכדורגל ניצח.
אצל נשים, כל ה 3 הראשונות הן בארסה, ו 6 מתוך 11. שליטה מוחלטת.
בסדר זה לא באמת כדורגל
אני יודע אבל:
בבארסה זה עסק, לא גימיק.
לבה זוכה בפרס שחקן חודש אוקטובר עם שבעה שערים בשלושה משחקים.
בפעם הראשונה בהיסטוריה של הליגה הספרדית שלושה שחקנים מקבוצה אחת זוכים בפרס ברציפות.
טוב, יש לי קצת זמן פנוי בשדה תעופה, ובעקבות השיעמום שנובע מכך, אני מנסה משהו (שאולי בכלל צריך לשים בת’רד לא רק ברסאי, אבל מקסימום אפתח גם שם).
הנה השאלה שמעניינות אותי התשובות שלכם אליה -
מי השחקן/ים הכי אהוב/ים עליכם בברצלונה הנוכחית?
עונת 24/25 בלבד.
כלומר לא (בהכרח) הכי טובים, לא הכי משפיעים, לא הכי יפים או מכוערים. פשוט הכי אהובים. גם אם אין סיבה מיוחדת למה.
תרשמו אחד, תרשמו דירוג של כל ה-30, לא משנה. פשוט סתם מעניין.
אתחיל, אבל אגיד שזה לא הדירוג המלא (אולי אם יהיו עוד כמה שעות מתות, ארחיב), והוא לא בהכרח מסביר את גודל ההפרשים בין המקומות, אבל נכון כרגע -
רק בשביל לוודא (לא הייתי פה כמה זמן וזה…) טומטום זה באלדה? כן?
באלדה זה “סתום”, “אדיוט”, “אהבל” (אני מנסה לדחוף את “אהבאלדה” ככינוי, נראה אם זה יעבוד), “אקוניה”, “עקום” ו"זורק זין".
“טומטום” זה אך ורק גאבי.
התודות במתן הכינוי הזה (כמו גם במקרה של RFA) ל- @PositiveArs.