זה לא נגדו, הוא פשוט…טומטום. לא בהכרח כמשהו שלילי, הרבה פעמים זה ממש להיפך.
אני מודה שכמה שניסיתי לא לחבב אותו, זה חזק ממני.
זה לא נגדו, הוא פשוט…טומטום. לא בהכרח כמשהו שלילי, הרבה פעמים זה ממש להיפך.
אני מודה שכמה שניסיתי לא לחבב אותו, זה חזק ממני.
יותר ערס מטומטום. נשבע שבמשחק האחרון אחרי שהוא נכנס לאיזה 5 דקות שאלתי מיד את חברה שלי- לדעתך האהבל הזה יצליח לקבל צהוב ב-5 דקות?
הצליח.
1.RFA
2.רפאיניה
3.פרמין
4.פדרי
5.לבה
6 לאמין
7אסאדו
8.קונדה
שחקן שאני לא מצליח להבין את ההיפ סביבו (מלבד העובדה שהוא קולה מלידה) זה גאבי. אפשר אולי להחזיק אותו בתור שחקן מחליף בשביל רוטציות אבל שחוץ מללכת מכות עם ויני לא יודע מה הוא תורם באמת לנו.
הלואי שאני טועה.
לאמין - הילד הזה הוא לא רק הפנים של ברצלונה החדשה אלא כל המהות שלה. קאנטרו עם ים כישרון שרק רוצה לטרוף את העולם. למרות שהוא הדבר שהכי מזכיר לי את מסי, אני מת על זה שהוא שכונה בסגנון ברזילאי. מסי היה מושלם מדי, אני אוהב את זה שלאמין לפעמים עושה שואו שאין בו שום היגיון מבחינת קידום המשחק.
קובארסי - זה כל כך קוסמי שהם עלו לבוגרים ביחד. בקושי רואים אותו על המסך, כי אנחנו קבוצה שמחזיקה בכדור רוב הזמן, אבל כל פעם שהוא על המסך זה רק לדברים טובים. פשוט מת עליו.
ברנאל - לא זוכר מקרה בו ראיתי שחקן בקדם עונה וישר אמרתי לעצמי וואו. הילד הזה וואו. רק יחזור מהפציעה כמו שצריך, כי עם כל הכבוד לקאסאדו זה רמה אחרת לגמרי.
פדרי - המשבר שלי מולו לא היה בכמות הפציעות אלא בעובדה שחשבתי שהן הפכו אותו לשחקן הרבה פחות טוב. מסתבר שזה היה צ’אבי. מתנצל על הספקות, למעט מאוד שחקנים יש מה שיש לו ברגליים.
פרנקי - אני יודע שאני בעמדת מיעוט, אבל אני באמת חושב שבשיטת המשחק של פליק הוא יכול להיות התופעה ההיא שראינו באייאקס. הוא שיחק שנים עם קישור מחפיר והיה היחיד שהחזיק לנו אותו.
אולמו - מי שזוכר, אני חשבתי שאנחנו צריכים להביא אותו עוד שנה שעברה. אני מאוד אוהב אותו, ולמרות שהייתי שותך לדעה שיש רכשים חשובים יותר להביא, כן שמחתי כשהבאנו אותו. מקווה שהוא יפסיק להיפצע, כי הוא נראה ממש טוב לפני הפציעה האחרונה.
לגבי rfa וטומטום זה גם מקצועי וגם אנושי, הם נכנסים עם הסכין בין השיניים לכל משחק, לפעמים זה גם לרעתם אבל איך אפשר שלא לאהוב שחקן שמכניס את הראש למקומות ששחקנים אחרים מפחדים להכניס את הרגל?
ראפיניה, אאא"פ ופרנקי לא נכנסו לרשימה אבל גם הם אהבות בלב.
אפשר לעשות את השחקן השנוא ביותר?
לא פייר כלפי פראן.
כמו שלא פייר כלפי ואלורדה “מאמן אקס הכי שנוא”
אני צוחק!
פדרי- ממש סיפור של עוף החול. עולם הכדורגל צריך לשמוח שאחד כזה מחזיק מעמד.
ראפיניה- מעולם לא הבנתי את ההייט סביבו. תמיד נתן 200 אחוז. שמח שהוא סוף סוף מקבל הכרה.
קסאדו- אני מתאהב השחקן הזה. באמת שיש בו הכל.
Rfa- רק מחכה שיחזור. דמות מדהימה.
אאא"פ- מקווה שניתן פריצה תחת פליק.
גאבי- מת על האופי פחות על הסגנון.
פרנקי- היה המועדף עליי מבין הקשרים. הלוואי שסוף סוף יגיע לעונה בה שלא תרגיש כמו פיספוס שלו.
אולמו- מקווה שיחזור פיזית העונה, היצירתיות שלו משוגעת.
אצטרך לחשוב מה הדירוג שלי אבל עד אז…
רק אני כמעט מתעב את ארואחו? בטח שלא מחבב.
שחקן אתלט, בצד ימין בתור מגן תמיד עושה במכנסיים, בתור בלם המקצועיות שלו זה להיפצע, וכשהוא לא נפצע הוא בלם-מנהל משחק מהגרועים שראיתי בחיי. אני מבין את הלב הרחב שלו, את המלחמה שלו ואפילו יכולות הגנתיות לא רעות שקצת מאזנות לנו את ההגנה. אני גם מבין את בחירתו לקפטן כי הוא לידר על המגרש אבל לחבב אותו? רחוק לי מאוד.
טומטום הרבה מעליו.
מה עוצר אותך?
איך אתה עם טיפולי המרה? בכפייה?
לא ניסיתי אף פעם אבל מוכן באמת להתאמץ לאהוב ולהתאהב בו.
פשוט לא מצליח איך.
הוא גם מכוער פיצוצים!
אבל אמרתי לא להתחשב במראה!
בקיצור - אתה ואני עוד נערוך על זה שיחה.
יכול להיות יותר גרוע, היה אומר משהו רע על אא"פ
אז אין לו סיכוי לזכות בכדור הזהב, אה?
אני עדיין תקוע…
הצעירים מתחילים מאוד להתחבב עליי… פדרי, גאבי, קסאדו…
זה אחד הדברים הכי טובים שקורים השנה - אני מתחיל לאהוב את השחקנים. מאז שמסי עזב היה לי ממש קשה להזדהות. פליק מחזיר את זה.
אם אתה אוהב את פרמין צפה לחדשות טובות בקשר אליו היום.