אנקדוטות ושאר ירקות הגירסה הברסאית

אין דבר כזה “אם” במקרה שלו.

וחוץ מזה - ידוע. הבחור מאריך עד 2029.
לאפורטה מחכה לתמונה המסורתית של החתימה על החוזה, כדי שיוכל להוכיח לנכדים שהוא ישב ליד אאא"פ.

תשימו לב שכל השחקנים (חוץ ממאטס) הותיקים שהיו מעורבים בקריסה מול באיירן ושל ברצלונה מאז עזבו. לא נשאר אחד.

השינוי שאנחנו רואים בקבוצה זה לא במקרה ולא יכל להתרחש עם השחקנים ההם. מעבר לגיל שלהם. זה יותר הגישה שלהם.

1. גאבי.
    הוא השחקן הראשון שהפסיק להתנצל, הוא הראשון מהילדים שבא להציל את המועדון שהוא אוהב מכל בחינה, גם מבחינת הרוח הלחימה שלו שזה דבר קדוש, וגם מבחינת היכולת על המגרש. השנה שלו בחוץ גרמה לכם לשכוח כמה הוא חשוב. הוא לא מתבייש לעשות את העבודה השחורה, לא משנה מה צריך ממנו הוא יעשה.

2. פאטי.
    הוא החזיר לי את ההתרגשות מהכדורגל אחרי מסי, שבר לי את הלב ואני עדיין מחכה שהוא יחייה את הקריירה שלו. אני חושב שהוא באמת יכול.

3. פדרי.
    הוא אינייסטה החדש. פשוט, אלגנטי, יפה וצנוע. כל מה שאי אפשר לשנוא.

4. פרמין.
    אני מת עליו פשוט, הוא וגאבי אותו זן. הם לא רואים אף אחד ממטר והם פה בשביל להישאר ולהצעיד את המועדון הזה הלאה.

5. קובארסי
    איך אפשר לא לאהוב את הילד טוב ירושלים הזה? מסתכל ללבן בעיניים של כולם ולא מפחד. בנוסף, הוא פשוט משחק כדורגל. הוא לא נכנס לטראש, מאוד מחושב, פשוט ילד גבר.

באמת? אני קצת מאבד את האמונה… זה מרגיש כאילו יושב לו על הכתף קוף של מודעות יתר למצבו וכל פעם שהכדור מגיע אליו הוא צריך להוכיח שהנה השחקן מפעם, מה שכמובן נדון לכשלון. אולי האנזי יעשה ניסים גם פה…

פודקסט עם @Aimarito שלנו, אולי הפעם יתנו לו לדבר…

מאוד מומלץ!

השפיות ניצחה.

התוכנית של טבאס להגלות את המשחק שלנו מול אתלטי לארהב נבלמה.

https://x.com/BarcaTimes/status/1853515525596278847

טוב מאוד.
שייקח לפלורידה את המשחק כשהם המארחים. :grinning:

מה היה האינטרס לעשות את זה מלכתחילה? כאילו אם זה רק בגלל הפן השיווקי, למה דווקא את המשחק הזה ולא הקלאסיקו נגיד?

ברור שזה רק שיווקי.
קלאסיקו טעון מדי, וגם כבר יש אחד כזה כל קיץ על אדמת ארה"ב.
צריך שיהיה משחק אטרקטיבי, אי אפשר חטאפה מול ויאדוליד. אולי טבאס חשב שמבין הקבוצות האטרקטיביות ומפורסמות, בארסה ואתלטיקו יותר קלות לשכנוע מריאל מדריד.

מוזר שהמשחק שנבחר מכל המשחקים האפשרים הוא משחק ביתי שלנו מול אתלטי , איזה צירוף מקרים שכזה.

אפשר היה את המשחק הראשון בקלאסיקו בברנבאו אבל אז זה היה באמת דופק אותנו, כי אז היו לוקחים מאיתנו את הביתיות שבברנבאו :joy:

בכל מקרה, השפיות בסופו של דבר ניצחה.

מעניין כי אני זוכר שגם המשחק הקודם שהיה אמור להיות במיאמי היה של בארסה.

כנראה שבהנהלות שלנו בעד העניין.

לא יודע לגבי שפיות או לא.

בסוף הים הלה-ליגה נעשתה יותר ענייה בשנים האחרונות, בארסה ואתלטיקו סובלות שתיהן מחוקי הפייר-פליי המחמירים ושתיהן היו שמחות לאקסטרה הכנסות האלה.

ריאל יכולה לשפוך 200M על מבאפה, הם לא ייסעו עד מיאמי בשביל כסף…

משחקים צריכים להיות משוחקים בספרד וליד האוהדים שלהם. אנחנו לא ארהב עדיין (ספרד אני מתכון חח)

אוהד שכל החיים שלו אוהד ומשקיע את כל הנשמה שלו בקבוצה לא צריך לראות את הקבוצה שלו נוסעת ליבשת אחרת כי “כסף”.

וברור שיש פה גם את האישיו על עומס שיזרק עוד על השחקנים ואיבוד ביתיות… אבל זה מישני.

אחרי זה יגידו לך להעביר את הקאמפ נואו לארה"ב ולשנות את הסמל ולהוריד את יוניצף ולשים את קטאר על החולצה, אופס זה כבר עשינו… אתה מבין מה אני מתכון.

ברור שאני מבין למה אתה מתכוון, אבל אני גם מסתכל למציאות בעיניים.

את המעבר של גמר הסופרקאפ הספרדי לערב הסעודית, אני רוצה להזכיר, יזם בין היתר שחקן שהיה באותה עת שחקן פעיל.

בסוף היום כדורגל זה גם ביזנס. עושים מה שעושים…

מובן שלנו האוהדים יש את הזכות להתלונן על עוד דברים חוץ מאשר על מאמנים, אז אין לי בעיה עם התפיסה שלך, אני רק אומר שהיא לא בהכרח תואמת את זו של ההנהלה. אני גם אומר שלאו-דווקא ההתאחדות ״מנחיתה״ עלינו משחק באמריקה, יכול להיות מאוד ששתי הקבוצות היו מעוניינות בכך בעצמן.

6M שהבטיחו לבארסה בתמורה למשחק זה עוד כסף לפייר פליי או למשכורת לשחקן בדרג ביניים, או להעברה של שחקן זול. מה שלא יהיה זה כסף שכרגע נחוץ לנו.

לא חושב שמישהו מההנהלה היה זורק לכיוון הרעיון הזה בתקופה שבה היינו מלכי העולם והתקציב שלנו נראה היה אינסופי…

לא יודע כמה הייתי מגדיר משחקים בהר היהודים כביתיים.
בין המגרש לקהל אפשר להכניס עוד מגרש.

אם אני מוציא מהשיקולים את העומס על הסגל בגלל טיסות, אני דווקא ממש בעד.

בהסכם היה גם נסיעה של אוהדים מקומיים ואני די בטוח שמשחק כזה היה מכניס לבארסה הרבה יותר כסף ממשחק ביתי נגד אתלטיקו בהר היהודים.

זה יותר ביתי ממשחק בלוס אנגלס…

בכל מקרה, אתה באמת חושב שאם זה יקרה השנה זה יהיה חד פעמי? זה גם תשובה ל@Dovi

כסף זה לא הכל בחיים. ראה ערך קטאר והחולצה גם אז הסבירו לי שזה הכרח כלכלי.

אם הייתי אוהד בארסה שחי בברצלונה ומגיע לכל משחק, זה היה מפריע לי.
כאוהד כורסא מישראל פחות אכפת לי איפה המשחק בפועל.

זה גם לא שאנחנו מאבדים קהל נאמן במשחקים, סה"כ קהל קונצרטים ותיירים.
לא בטוח שלא תהיה אווירה ביתית יותר בלוס אנגלס…

ראית כדורגל אמריקאי?

לי זה כן משנה. במיוחד במשחקים אם אצטידיון מלא והרי כמו שדימטרי רשם לא ישבצו את ברצלונה נגד אוססונה שם… זה תמיד יהיה קלאסיקו או הדרבי המדרדיאי. או שילוב של מדריד ברצלונה.

אז במקום שנהנה מהחויה של הקאמפ נואו (שנחזור אליו) אתה תראה משחק קר של אוהדים בארהב שחושבים שהם באו לראות את מסי משחק… אז לי זה כן משנה

אבל זה גם עניין של עומס. תחשוב לטוס הלוך ושוב שיכול להיות לך גם משחק באמצע שבוע.

כן, ספרו לי עוד כמה עדיף למכור כי הוא רק שחקן טוב בפוטנציה.