פורסמו התוצאות המלאות של KOPA, הפרס המשני של בלון ד’אור, שניתן לשחקן הצעיר של השנה.
לאמין זכה בו בפער גדול מהמקום השני.
מסתבר שמי שמצביע בפרס הזה הם זוכי בלון ד’אור הקודמים, לא העיתונאים.
מבין אלה שהצביעו, רק רונלדו השמן לא הצביע ללאמין, אלא לסביניו. כל היתר בחרו בלאמין.
לדף הפייסבוק Score90 יש אחלה גרפיקה וגם דירוגים מעניינים כאלה, הפעם עם 20 השחקנים הגדולים ביותר בברצלונה בשנות ה-2000 - לכן למשל ריבאלדו איננו. ליאו מסי ראשון כמובן לא היה ספק, רונאלדיניו שני, אחריו צמד המהנדסים אנדרס אינייסטה וצ’אבי ולמקום החמישי נכנס לואיס סוארס. הקפטן קרלס פויול מדורג שביעי אחרי ניימאר והנציג של הקבוצה הנוכחית הוא מארק אנדרה טר שטגן ש"סוגר" את הדירוג…
אני מבסוט מחמשת המקומות הראשונים, רונאלדיניו שני זה ללכת עם הלב, הוא היה הרוח של ברצלונה בתחילת שנות ה-2000 ולפי הפרשנות שלי השאיר זירה נוחה לליאו מסי שאין עוררין על גדולתו. הייתי שם את קרלס פויול לפני ניימאר, ולטעמי גם ג’רארד פיקה מדורג גבוה מדי ואני לא מתעלם מהשנים הגדולות שלו. אהבתי את השיבוץ של אריק אבידאל. לטעמי לטר שטגן חסר משחק ענק-ענק-ענק עם ברצלונה בליגת האלופות, העשור הלא טוב קצת נדבק בו. דניאל אלבס לא מופיע בגלל מה שקרה מחוץ למגרש, אחרת שווה מקום בעשירייה.
Normally, Barça travel back directly to Barcelona after the match. However, the San Sebastian airport goes over French territory, and close their operations at 10 PM. To travel back today, the club will have to go to Vitoria for the flight back.
מבין שלל הטיעונים למה הגול של לבנדובסקי חוקי, שאת רובם כבר אמרו גם בפורום, היו שניים יוצאי דופן.
ב MD טענו שמידת הנעליים של לבנדובסקי היא רק 44, והבלם יותר גבוה ממנו ולכן יש לו רגל גדולה יותר.
ככה, בלי להתייחס לפוזיציה של הרגל.
לא נעים לי להגיד, אבל אני נמוך מלבנדובסקי באיזה 15 ס"מ, ויש לי מידה 45.
באחד מחשבונות הטוויטר שאני עוקב אחריהם כתבו “אפילו השדר של הטלוויזיה הטורקית אמר שהגול חוקי”
אכן הוכחה אולטימטיבית, אפילו לטיטי אין מה להגיד נגד זה.