אנקדוטות ושאר ירקות הגירסה הברסאית

איך זה בסיפור המקורי:

ואיך זה כשזה מתורגם לקליקבייט בתקשורת הישראלית:

במקום לחשוב על תזונה של ספורטאים מקצוענים, זה מה שהם גרמו לי לחשוב עליו:

פולני אנין טעם? משהו לא בסדר איתו.

Gavi things
image

Real Madrid’s TV are putting pressure on the referee of the Supercup final, Gil Manzano. They posted a 7-minute video attacking the referee and his decisions.

העובדה שזה עובר חלק להם ללא נזיפה או שום עונש זה תעודת קלון ללה ליגה.

והעובדה שהם עוד מעיזים להתלונן ששיבצו למשחק אולי את השופט הכי אנטי ברסאי שאני מכיר זה פשוט נבזות

האמת שזאת בושה גדולה, וגם אותי בתור אוהד ריאל מדריד זה מביך באופן אישי.
מעבר ללחץ הפסול של ערוץ רשמי של מועדון על שופט, שהוא חמור מאוד בפני עצמו, אבל לקחת 7 דקות של טעויות (שאפילו בלי לצפות בסרטון - אני בטוח שלפחות חלקן הן מקרים גבוליים ולא “טעויות” חד-משמעיות), מתוך קריירה שלמה של איש מקצוע (לא משנה איזה איש מקצוע הוא) ולפרסם אותן ולנפנף בהן בזלזול ובלעג בפני כולם - זה פשוט מעשה נבזי ולא ראוי. כאילו למי שיצר את הסרטון הזה ולמי שעומד מאחוריו אין 7 דקות של טעויות מקצועיות בקריירה שלו - כולל לדון פלורנטינו פרז בכבודו ובעצמו.

חוץ מזה, שאני אפילו לא מבין איך זה משרת את האינטרסים של מי שפרסם את זה. אם מישהו היה תוקף אותי באופן אישי כזה לפני רגע מקצועי חשוב, שבו אני אמור לקבל החלטה לגביו - זה רק היה גורם להיות עוד יותר אנטי כלפיו (אם אכן היה לי אנטי כזה כלפיו מלכתחילה, מה שבמקרה של מנזאנו בפירוש לא נכון), או שהיה מטה אותי נגד המועדון שתקף אותי, אם לא הייתי כזה מלכתחילה. בייחוד עם השופטים הספרדיים, המנופחים מחשיבות עצמית ממילא.

לטובת כל הצדדים המעורבים, נכון שהנהלת הליגה תשים בהקדם סוף לתופעה הבזויה הזאת.

טוב, זה לא סופי, אבל מסתמן שפדרי (וכל אלו שאחריו) מקבלים הקפצה של מקום אחד בדירוג.

שזה לא משהו, כשאני חושב על זה. אוהב את ניקו המלך, והוא בפורטו. כנ"ל אראוחו, והוא כבר נקרא “אראוחו” אצלי ולא “RFA” (לפחות כרגע). משהו עובר על אלו שאני אוהב, ואני מפחד על הבאים בתור.

בקיצור - מעכשיו פרנקי, באלדה ולבנדובסקי הם השחקנים הכי אהובים עליי. בהיסטוריה.

מה הטריגר? היה משהו חדש עם ארואחו שפספסתי בשבת?

לא. אותו דבר, רק יום יותר של חרטוטים, ציטוטים מומצאים, ונשיא יובנטוס שאמר שהוא מקווה להביא את האורוגוואי.

לא יקרה כלום לפני שני בכל מקרה.

הוא גם אנטי ריאל לאחרונה, ואנטי בכלל.
בהצלחה להם. שיאשימו את הערוץ שלהם כשישרוק לפנדל מפוקפק לזכותינו או אדום לויניסיוס על קללות. לא נגריירה ולא מזוודות של כסף

מתוך וואלה…

קה 34 - קמאבינגה עשה עבירה על גאבי ברחבה, השופט סימן להמשיך. אחרי שנקרא לבחון את האירוע על ידי שופטי המסך הוא ראה עבירה ברורה, וסימן פנדל.

מתוך וואלה, אני מביא את זה בשביל להדגים למה זה נועד וזה לא במקרי או עובד אלמוני שעושה את זה ללא ידיעה של הבוס. זה מדיניות של ריאל בתור מועדון, שהיה ברור .

אפילו את הפנדל הברור הוא היה צריך שהואר “יכפה” עליו עזרה בזה

לא ידעתי ש -

יפה מאוד מצד פלורנטינו, אבל גם גאבי יצא פה אחלה.

וואלה כשקראתי את זה הייתי משוכנע שהידיעה תסתיים בזה ש:
בסוף המשחק אתמול, גאבי בא לפרז ונתן לו נגחה באופן אישי, כאות תודה למחווה היפה.

1000115139

כל הכבוד לשתי הצדדים.

נושא אחר, אתמול אחרי המשחק ראיתי בצורה יותר טובה את הארועים . ברור לי שאתמול הוא עלה תחת ההשפעה של המלחמה הפסיכולגית נגדו של ריאל מדריד.

הפנדל על גאבי היה ברור 10000 אחוז פשוט הואר כפה עליו את הפנדל. היה מגיע לריאל לפחות שתי אדומים (כרגיל נותנים לויני לעשות מה שהוא רוצה במגרש) בדקות האחרונות הם איבדו שליטה לחלוטין, כיסחו כל מה שזז.

ובכל זאת הבסנו אותם.

כל הכבוד לשניהם, ועכשיו שירגעו. מהר.

מה עשו לך?

עשו לי פיגו.

לא יכול להיות, פורסם שגאבי בטוח יאריך חוזה. אין סיכוי שזה לא נכון, הרי זה היה באינטרנט.

עכשיו רק חסר שגאבי יצא לחופשה ואז יעשה ראיון עם ספורט ויגיד שהוא בחיים לא יעזוב…

זה באמת יעשה לי PTSD לפיגו… :slight_smile:

הוא גם פספס את האדום הברור של שסני, אז מה?
שופט נוראי, אבל זה לא רק נגד ברצלונה.
הפנדל של גאבי היה נראה לי התחזות בזמן אמת, הוא נפל תאטרלי מדי. גם אני הייתי צריך הילוך חוזר כדי להשתכנע.
אני יותר כועס על האדום שלא קיבל קמבינגה בסוף המחצית. מנזאנו ראה את זה, שרק לעבירה אבל לא נתן צהוב שני. ביזיון.
על מה רוצים צהוב שני לויני? על הדריכה על קונדה שלא בכוונה או על דיבורים?
לדעתי גם לראפיניה הגיע צהוב כשגנב את המזוודה של הרופא של ריאל.