אנקדוטות ושאר ירקות הגירסה הברסאית

מזל טוב לדוגמה הנצחית ל"תכניסו אותו כדי לכבוש את החמישי", ההוא שפסגת הקריירה שלו הייתה שהכדור פגע בו נכון, ומאז הוא משחק באליצור טיזינבי -

ראיתי ששוב ריאל מדריד קיבלה פנדל.

כשהתכוונתי שיש דין ריאל מדריד ודין אחרות, וסימאונה אמר שזה קורה 100 שנה, לזה אנחנו מתכוונים.

נגד אותה חטאפה. תפיסה על רודיגר, ופנדל. עכשיו אין לי בעיה שנשרק פנדל, וגם אין לי בעיה עם הפנדל אתמול. היו פנדלים. אני רק רוצה לקבל את אותם פנדלים.

הפחד מעוד קמפיין עושה את שלו. ASI, asi.

אתה כותב את זה, ואז מתייחס לפנדל אחר שריאל קיבלה.

מה שבעצם אומר שאתה קצת מבלבל את השכל. אם אתה לא טוען שלא הגיע לריאל אתמול פנדל, על מה אתה מתלונן בדיוק ולמה התייחסת לפנדל אתמול?

כשאנחנו קוראים לכם בכיינים, על הודעות מהסוג הזה אנחנו מדברים.

תמשיכו לקרוא לנו מה שאתם רוצים, רק תעשו את זה בפורום שלכם.

עיברית לא שפה קשה דויד. אתם כל כך מתלהבים מהכינוי החדש שמצאתם לנו ששכחתם לקרוא.

דיי דיי, בוא נתבגר. אנחנו יכולים להגיד שאנחנו מקופחים, הם יכולים להגיד שאנחנו בכיינים, זה כולה דעות על כדורגל בפורום.

לא חולק על זה. כתבתי שיכתבו מה שהם רוצים עלינו, למה אני צריך לקרוא את זה?

הם גם מאוד רוצים שנשכח שהיתה תקופה לא ארוכה מידי שהם ספרו לנו כל פנדל שקיבלנו. אפילו סיפרו לנו על כל מיני סטטיסטקות בזמנו…

אני שם את הפורום שלהם על התעלם. רק שהם מפסידים בשביל הצחוקים אני נכנס ורואה את כל מחזיקי הלפידים שרוצים שם לשרוף את כל המועדון. יומים אחרי זה הם מנצחים ושוב הם הקבוצה הכי טובה בעולם.

בכלל סימואנה אמר את זה בעצמו. הוא לא חשוד בתור אוהד ברצלונה.

הקטע שהמועדון שלהם מפר את החוק עם סרטים על השופטים ולא מקבל על זה אפילו נזיפה אפשר בכלל לחלוק על זה? או שזה סתם המצאה “של אוהדי ברצלונה הבכינים”

לא מזיז לי את הביצה השמאלית שהם קוראים לנו “בכינים”

אם ברצלונה הייתה במקום הראשון וריאל מדריד היתה מקבלת את השערוריות שאנחנו עוברים השנה עם השופטים. אוי איך הפורום הזה היה אש עם נגרירה…

הם מצפים שנגיד שזה גשם ולא יריקות.

אני חוזר, איבדנו נקודות מול חטאפה (דרך אגב שנה שניה ברציפות שם) לאס פאלמס וסוסידאד וזה לפחות רק ממה שאני זוכר, עקב טעויות שיפוט חמורות של השופטים, אף אחד פה לא צריך להתבייש לכתוב שהוא חושב לעצמו בלב.

הרישום של אולמו, שאני הייתי ועדיין ביקורתי כלפי לאפורטה, הוא ללא ספק גם התעמרות של הלה ליגה בברצלונה. זה ברור לכל מי שאין לו פוזציה הוא טיפה אוביקטיבי. זה הכל חלק מאותה חבילה.

אני חושב שמאז שלאפורטה סירב לcvc ובמיוחד הסיפור של הסופרליג זה הביא את המצב הזה.

זה ממש לא מה שהיה, רודיגר הופל פעמיים בתוך הרחבה לפני הפנדל הזה, פעם ראשונה השופט הזהיר את המגן, פעם שנייה עוד אזהרה והודיע למגן במפורש שבפעם הבאה הוא שורק ואז אחרי דקה מול עייני השופט הוא הוריד אותו שוב, כלומר פעמיים אזהרה על אותה עבירה לפני ששרק פנדל בפעם השלישית.

זה גם לא מה שהיה הייתה שם בכלל דריכה על רודיגר אבל עזוב מה אתה מנסה לשכנע,אין סיכוי.

גם דריכה גם תפיסה אבל כאמור הגיע אחרי פעמיים שהופל והשופט הזהיר את המגן, כלומר לפי הספירה שלהם זה 3 פנדלים.

https://x.com/talami121212/status/1863561764702490895?s=46&t=R2lcA26gQA8WZ4TiG_SfKQ

למי שמעוניין בעובדות.

אתם כרגיל מפספסים את מה שהוא ניסה להגיד. הוא לא חולק על זה שזה פנדל. הוא רק אמר שברצלונה במצבים האלו גם צריכה לקבל פנדלים…

דרך אגב שאלה קצרה לולנסיה סגרו יציע בגלל גזענות נגד ויני, מה ריאל חטפה על הקללות נגד לאמין בקלאסיקו האחרון?

אבל הוא הביא את הפנדל שקיבלנו נגד חטאפה כדוגמא לזה שאנחנו קיבלנו פנדל על תפיסה ברחבה ואתם לא וזה פשוט לא נכון,השריקה הייתה על דריכה,כשלפני זה השופט התעלם משתי תפיסות ברורות על רודיגר.

פשוט אצל ריאל הזהירו את הגזענות 3 פעמים לפני.

הבעיה עם תלונות על השיפוט (שאני מאוד בעדן אגב) היא שמהר מאוד מגיע סחרור בלתי נשלט וזה מתחיל להיות קרב בין המשתמשים היותר אמוציונלים על ברסה-צ’לסי 1994 והמזוודות של פרז.

אפשר להתלונן ולשנוא את השופטים ביחד… הם בסך הכל גרועים בכללי.
כשמתחילים כל מיני דיבורי קונספירציה זה הופך למגוחך ואז מתחילים אצלנו עם ה"בכיינים" ואצלכם עם ה"טרולים".

מיותר.

הבעיה שכשזה טעויות נגד קבוצות מסויימות זה “הם בסך הכל גרועים בכללי” ונגד קבוצות אחרות זה “אם אין אליפות השנה זה בגלל השופטים”. נגד קבוצות מסוימות זה “נגד כולם טועים פעם זה בערך ופעם נגדך” נגד קבוצות אחרות זה “חייבים לבדוק את נגרייה כי משהו שם מסריח”.

אה ככה זה עובד? צריך 3 תפיסות ברחבה בשביל פנדל? אז בעצם אתם קופחתם פעמיים ורק בפעם השלישית קיבלתם את מה שמגיע לכם…

טיטי קמארה.

אתה רואה מה זה ? הכל מכור בליגה הזאת, הכל כדי שריאל לא תיקח אליפות.

כן רק שאתה אמרת את זה על הפנדל אתמול ואז הבאת לדוגמא פנדל אחר.

ואתה לא היחיד שהתייחס לפנדל הזה כאן.

אני מנסה להבין למה יש פה כמה וכמה משתמשים שונים שמתייחסים לפנדל שהוא 100% פנדל ואף אחד אפילו לא מנסה לטעון אחרת. למה זו בכלל נקודת התייחסות רלוונטית?

ולא, העובדה שהמועדון שלנו בוכה על טעויות שיפוט לא רלוונטית (אנחנו לא המועדון שלנו, אנחנו מתנגדים לזה וחושבים שהיה ראוי שיפסיק לעשות את זה, והכי חשוב: המועדון שלנו בוכה על טעויות שיפוט, לא על פנדלים מוצדקים).

ולא, אני באמת לא זוכר דוגמאות של כמה וכמה משתמשים שונים בפורום של מדריד מתייחסים בכלל להחלטות שיפוט מוצדקות בצד שלכם. זה באמת קורה בעיקר רק בצד אחד.

בניגוד לשאר המועדונים שמתלוננים כשהם מקבלים פנדלים מוצדקים.

חברים, צריך להתלונן על הפנדל של קאמאבינה על גאבי במקום על הפנדל שלא נשרק על קונדה.