תסביר. תחשוב טוב טוב על המילים הבאות שלך, אבל תסביר.
בדקת במילון המושגים המלא? כאא”פ - כולנו אוהבים אותך פרמין.
כדורגל נשים.
ברבע גמר ליגת האלופות לנשים , בארסה ניצחה את ריאל 6-0 בבית אחרי ששיחזרה את ה 6-2 בחוץ.
אבל זה לא מעניין אותי.
מה שמעניין, שהקאמפ היה מלא ב 60 אלף צופים, והפעם הם היו צריכים לשלם כסף אמיתי.
לפי MD, כרטיסים הכי זולים עלו 25 יורו, והכי יקרים 70 יורו. הכנסות מהמשחק הזה עברו 2 מיליון.
אני מוצא שזה מטורף שכל כך הרבה אנשים מוכנים אשכרה לשלם כסף לא מבוטל כדי לראות כדורגל נשים.
זה משהו ייחודי לבארסה. MD אומר שבמקום השני ברבע גמר צ’מפיונס הייתה באיירן מינכן עם 25 אלף צופים. פחות מחצי מבארסה.
בארסה נשים היא בין קבוצות נשים היחידות שאשכרה מכניסות כסף. רובן מפסידות.
רק חסר לנו שהן יתחילו לבקש שכר דומה לגברים…
דל"פ: אפשר להנות ממשחק כדורגל נשים, גם אם האינטנסיביות רחוקה שנות אור ממה שהתרגלנו אצל הגברים. היו מהלכים מהנים שהזכירו לי את הגברים, ובנוסף היה גם מתח ודרמה במשחק בין צ’לסי לארסנל.
אבל בגלל שלרב כשאני רואה כדורגל אני עושה דברים אחרים במקביל, זה עוזר לי לא להשתעמם ובאמת לחוות את המשחקים, גם אם זה ליגה לאומית בימי שישי. אז כן, אפשר להנות.
כשעבדתי ברדווד נתנו לי תמיד לעשות את המשחקי נשים של בארסה. המחצית הראשונה הייתה מעניינת, אבל אחרי שבמחצית הראשונה הן היו מבקיעות 3-4 גולים, המחצית השניה הייתה משעממת ומביכה. רוב הזמן המשחק פשוט איטי ברמות. אני זוכר כמה שחקניות שממש אהבתי אבל.
נאפי לאון-היא בלמית, מספר 4 לדעתי, היא הסרחיו ראמוס של הנשים אבל רק בצד הברסאי. הייתי מת עליה.
ג׳ני הרמוסו-שיחקה בעבר בקבוצה, היא לדעתי הסופרסטארית הכי גדולה שהייתה לכדורגל הספרדי, היא פשוט לא זכתה בהכרה כמו אלכסייה בגלל הזמנים ובעבר הליגה סוקרה פחות. היא הייתה מטורפת, גבוה, טכניקה עילאית. היא הייתה בברצלונה בשתי קדנציות, ועשתה חתיכת קריירה גם באת׳ מדריד.
הנסן-שחקנית לדעתי שוודית או נורווגית, לא בטוח לגבי הלאום, אבל שורפת את הקוו וטכניקה מטורפת. הייתי ממש מתלהב כשהיא הייתה מקבלת כדור באגף. תמיד הייתה עושה משהו יצירתי.
לוסאדה+טוראחון-שתי שחקניות ששמתי ביחד כי הן תמיד נראו לי תאומות. מספרי 6 ו8, תמיד נראו הכי מבוגרות, בעלות הניסיון, השחקניות הוותיקות של הקבוצה. שחקניות מאוד יציבות.
תזכרו את השמות הבאים-אייטנה לדעתי כולם מכירים. דיי הכוכבת הבלתי מעורערת הבאה בכדורגל הספרדי הנשי. השחקנית השנייה שלדעתי היא אנדרייטד ולא מדברים עליה היא קלאודיה פינה, שאני זוכר שהיא קיבלה דקות כשחקנית ממש צעירה כשעוד ניתחתי משחקים שלהן, ואני רואה שהיא התחילה לממש את הציפיות ממנה והיא מככבת. היא שחקנית גדולה.
וסתם דעה, כי ראיתי גם את ליון נשים-הייתה שחקנית בשם אדה, היא הייתה משהו אחר. היא הייתה חלוצה, היא לקחה כדור זהב באיזה שנה, ואחרי זה היא קרעה את הרצועה לדעתי והתדרדרה. זה כואב ממש כי לדעתי היה מדובר במפלצת שהייתה עוברת את כולן בהליכה. היא וליון פירקו את ברצלונה 4-1 באיזה גמר, והכל היה עליה. הייתה מפלצת ביחס לבנות האחרות ומכונת שערים מטורפת.
ותחשוב על זה, נבחרת הפורום שלנו תשמיד את ברסה הזו בלי בעיה.
אני מוסיף את ויקי לופס. בערוץ משדרים בדרך כלל את טורנירי הילדים, והיתה שנה אחת ששידרנו גם טורניר ילדות, והיא היתה הכוכבת שם, אבל דווקא במדריד (מועדון אחר, לפני שבריאל הקימו קבוצת נשים).
מאז היא עברה לבארסה ומכנים אותה לאמין ימאל של הנשים. באינסטגרם הם מגיבים אחד לשנייה כל הזמן…
לא אתה חי בלה לה לנד.
אם אתה אומר את זה אז זה בטוח נכון.
לא ראית כמה סרטונים של ילדודס בני 13 שדורסים נשים? זו בערך הרמה.
תן לי את נירו שרץ על הקו, אסף חלוץ, אוריה חלוץ שני, שארקי בתפקיד המודריץ’ ואני במרכז ההגנה והן יקבלו ב(ראש) ![]()
צר לי לבשר שלך שאנחנו כנראה לא מנצחים קבוצה של בני 13-14.
חוץ מזה, בוודאות לא ראית את נירו משחק. נירו הוא בלם, לא שחקן שישרוף את הקוו.
@Niro תאשר אותי.
בהחלט. אם כי בתקופות היפות שלי בהפועל פ”ת שיחקתי גם כמגן ימני סופה ![]()
בסדר ואני עד לפני שהרצועה הראשונה נקרעה הייתי ניימאר. התבגרנו ונשארנו מאחורה לשמור על הכוכבים של היריבה ![]()
אחי, גם בתקופות המכוערות שלך אתה תשרוף את הקו מול כל קבוצת או נבחרת נשים בעולם ![]()
וואי וואי רביע..
אני מת לראות אותך חוטף מכות מאלופה באיגרוף תאילנדי ![]()
אתה תעלה זחוח ותרד על אלונקה. אבל אל תתן לזה להפריע לך - היא אישה, אתה תהיה בסדר ![]()
אני כן רוצה לציין שהאלג’יראית לא אישה ![]()
וואי אחי, איש קש מביך של בן אדם שאמור להיות אינטליגנט ![]()
אני מבין שהעובדה שפרנקי דה יונג הפך להולנדי עם הכי הרבה הופעות במדי ברצלונה לא ממש מעניינת פה מישהו.
כן אני לגמרי איתכם.
הוא כנראה השחקן ששיחק הכי הרבה והכי פחות בלט/תרם למועדון.
עדיין מחכים לפריצה המיוחלת.
תחזיר לי את ההולנדי המקורי, בריא בלי סרטן, גם בגילו הנוכחי אני לוקח לפני פרנקי.
העונה האחרונה שהוא היה ואוו הייתה באייאקס.