לגמרי, וזה אפילו הצחיק אותי.
אבל התפתח פה דיון רציני אז החלטתי להוסיף.
אני קצת מגזים, זה נכון, אבל באופן כללי היה אתמול המון כדורגל שמח על המגרש, והרבה פעולות טובות. פרז כמעט שלא היה שותף לזה.
במשחקים הקודמים הוא הראה שהוא לא עציץ (וגם אתמול אם לומר את האמת). אבל מצד שני, התרגלנו לרמה מאוד ירודה בשנים האחרונות ואנחנו נוטים לקבל גם רמה של וידאל ופאוליניו אם זה כל מה שיש.
פתאום כשעל המגרש יש גם את דה-יונג, ארתור, פאטי וגריזמן אז פרז נראה קצת עציץ. מצטער אם אני מגזים איתו.
ועל אבל רואיז שמעתי, אבל לא ראיתי אותו ולא מבין איך הוא יותר טוב מפרז ולא מקבל הזדמנות דווקא עכשיו.
דרך אגב, נדמה לי שיש איזשהו חוק לגבי שיתוף שחקני משתלה בקבוצה הבוגרת מעבר לאיזשהו סף מסויים. לא זוכר מה אומר החוק - אולי שהם לא יכולים אחרי זה לחזור למשתלה?..
מישהו מכם זוכר מה החוק ומה זה אומר לגבי אנסו ופרז שמשחקים כבר 3-4 משחקים?
למיטב זכרוני ויתקנו אותי יודעי דבר, אחרי 10 משחקים רשמיים בבוגרת הם נחשבים חלק מהסגל הבוגר ולא יכולים לרדת למשתלה יותר…
מישהו אי פעם שמע על הציטוטים המיוחסים כאן? בפרט על אלכסיס וטייו
https://sports.walla.co.il/item/3313165
“ציטוטים”? הם משתמשים שם בספקולציות חסרות בסיס שכביכול נאמרו ב’אימונים’.
קרלס פויול דחה את ההצעה של ברצלונה לשמש כמנהל ספורטיבי של המועדון. פויול כתב ברשתות החברתיות: “בשבועות האחרונים התפרסמו דיווחים על כך שאהיה המנהל הספורטיבי של ברצלונה. אני מרגיש חייב לשתף אתכם שהחלטתי לדחות את ההצעה של המועדון, זו הייתה החלטה מאוד לא קלה כי תמיד אמרתי שאני רוצה לחזור למקום שהוא הבית שלי”, כתב פויול, ופירט: “אולם, פרויקטים אישיים שונים בהם אני שקוע, ימנעו ממני להקדיש את המסירות הראויה לתפקיד היוקרתי. אני רוצה להודות למועדון על האמון בכך שהציעו לי את האחריות הזו”.
בדיחה טובה.
Barcelona is fined 300 euros for illegal negotiations with Antoine Griezmann. [el mundo]
בבארסה כנראה לא הבינו את הבדיחה.
Barça will appeal to the Appeals Committee saying that “there is a total lack of evidence”
ניימאר נמצא כעת בברצלונה בשל התביעה נגד המועדון שתערך מחר.
מזכיר לכם שכל הקיץ ההנהלה הפתטית שלנו רדפה אחריו.
האירוניה מתה חזרה לחיים וקפצה מבניין.
הטרנינג היישר מהניינטיז מהתחנה המרכזית
לפני המשפט ניימאר ניסה לסחוט ודרש מברצלונה שתמורת הבטחה לחתימה הוא יסיר את התביעה. לעת עתה, ברצלונה מסרבת. והמשפט החל.
אם זה לא היה ברצלונה, היתי מאחל הצלחה לשתי הצדדים.
איאקס של טן האח:
מקום ראשון בליגה ההולנדית
מקום ראשון בליגת האלופות. שתי ניצחונות.
יחס שערים של 6 מול 27 שערים זכות (0 שערי חובה בליגת האלופות)
על ההשגים שלו שנה שעברה אין מה להכביר במילים…
כל זה אחרי שהוא איבד את דה יונג דה ליכט ושונה.
ראיתי עכשיו את איאקס נגד ולנסיה (3-0 לאיאקס) מבחינת אסטתיקה ויופי זה הדבר הכי קרוב לפפ טים .
הוא מאמן בקבוצה שיש לנו יחסים מצוינים איתם, היה עוזר של פפ, אין בעולם שום מאמן (כולל צאבי) שמבחינתי מתאים לברצלונה יותר ממנו (עונה לכל הציניקנים שרוצים מאמן עם ניסיון)
אוקי, אתם לא רוצים את קיקה סטיין בגלל חוסר ניסיון ושאין לו הבטחה אלוהית להצלחה אצלנו? אז לטן האח יש את הכל בשביל להצליח פה.
קחו דוגמית קטנה לכדורגל שלו , ושוב זה אחרי שעזבו את איאקס שחקנים מאוד חשובים למערך שלהם:
בסוף העונה שהיו בטוחים שוואלרדה הולך הביתה, בעיתונות פורסם שהוא לא רלוונטי בגלל שהוא לא יודע ספרדית.
אני חושב שהחיסרון של טן האח (בעיניי ההנהלה כמובן) שהוא יכול בקלות להפוך לפפ 2.0 ובכך לצבור כח עצום במועדון. כבר לא יהיה בובה על חוט כמו שהנחש אוהב.
כאמור, הדג מסריח מהראש.
נ.ב. כנ"ל מאוריצו סארי שכל כך פנטזתי עליו בקיץ לפני שחתם ביובה.
גם דה יונג לא ידע ספרדית לפני שהוא הגיע. אני מניח שגם קרויף לא היה מומחה לספרדית לפני שהוא הגיע. (אין לי מושג אם הוא ידע או לא)
זה תירוץ שלא מחזיק מים.
בכל מקרה אני לא חושב שטן-האח, או כל מאמן אירופאי נחשב (\בקבוצה נחשבת), יעזוב קבוצה באמצע העונה.
לצערי אני גם לא חושב שלפני הבחירות מישהו נוסף יכניס את הראש הבריא שלו למיטה החולה הזו.
המועדון מקרטע. האשמות בין ההנהלה והשחקנים, (עם המון ביקורת “מרומזת” על הקדם עונה המזיק שעברנו), דמויות מפתח בהיסטוריה של המועדון שמסרבים לחזור למועדון תחת ההנהלה הזאת, תוצאות לא טובות בלשון המעטה ויותר מדי דיבורים על מה שקורה מחוץ למגרש וגם בין השחקנים. מישהו חושב שזו סביבה “מזמינה” למאמן מוערך?
כשזידאן נקרא לדגל בסוף העונה הקודמת צחקתי ושמחתי. בבירה אוכלים עכשיו את החרא שבישלו שם במשך כמה קייצים. הבעיה לא הייתה לופטגי וגם לא סולאריס. הבעיה בסגל שבע ולא מאוזן. ריאל ירדה מנכסיה, ושום מאמן ובטח לא זידאן בקדנציה שניה יכול להציל את זה.
לצערי, כרגע המצב אצלנו דומה. אמנם לא עשינו טעויות רכש פאטליות כמו ריאל, אבל המועדון חולה בגזרות אחרות ושום מאמן לא יציל אותו ויבריא אותו.
נקודת אור קטנה שכן ישנה היא הדיבורים על מאמן ריבר שעלול להחליף את הצנון אם ימשיכו התוצאות הרעות.
בבארסה-מאניה פוסלים את השמועות האלו כלא נכונות, אבל אני לא רוצה להתעכב על זה, אלא על הרעיון של מאמן מייבשת אחרת. מאמן שיעשה את הקפיצה המשמעותית בקריירה שלו ויגיע לאירופה, עלול להסכים לעשות מעבר כזה (אני מניח שהיו מקרים מוצלחים כאלו לא מעט בעבר, למרות שהיחיד שאני זוכר זה טאטה…).
לא יודע אם זה יועיל לנו או לא, אבל את הצנון אני מוכן להחליף כרגע בכל מאמן.
כאמור, אולי זה לא יבריא את המועדון, אבל לפחות אמור להכניס רוח חדשה בשחקנים, ואם גם נראה יד מכוונת וסגנון התקפי יותר אז בכלל נזכה.
ואלורדה ישאר פה עד סוף העונה לצערי. אני השלמתי עם זה. אז מן הסתם לא התכונתי שיגיע העונה.
לא מכיר את המאמן של ריבר והוא לא מעניין אותי, חוזר ומדגיש. אין שום מאמן אחר בפלאנטה (חוץ מפפ) שאני חושב שיתאים לכל הדרישות של האוהדים. הציניקנים הקרויפסטים והאוהדים החדשים.
הוא מאמן נח, מכיר את הפילוסופיה של ברצלונה . יש לו כבר ניסיון. הצלחה במישור האירופי והמקומי. למד אצל פפ. והוא מצליח להטמיע את השיטה שלו, גם שהכוכבים הגדולים עוזבים.
אני יגיד דבר שיעורר אולי מחלוקת ואי נוחות, אין ספק, שקלופ אחרי פפ, הוא המאמן הכי טוב באירופה היום. אבל מבחינה מסוימת לקלופ היה קשה יותר ממנו להצליח בברצלונה (וגם אין סיכוי, לא מעשי ולא תיאורתי, להנחית את קלופ במועדון) אבל לצורך הדיון. קלופ בברצלונה יתקשה. כי הוא כבר אמר במפורשות שהוא לא אוהב את הסיגנון שלנו. לעומתו, טן האח, שוחה בקרויפסטה . חי את הסגנון, אוהב אותו. והשיטה מתאימה לו כמו כפפה ליד. אז לדעתי לברצלונה, אם זה תלוי בי, אני לוקח את טן האח לפני קלופ (תיאורטי).
המאמן של ריבר? אם ההנהלה ומונדו מכחישים, לצערי, לפי מקרי העבר, זה ממשי.
נ.ב הסיוט שלי ששנה הבאה הוא היה מאמן ריאל.
אני קצת סוטה מהנושא אבל אני חייב לשאול, למה אתה חושב שפפ הוא מאמן יותר טוב מקלופ?
אישית חושב שזה לא נכון.
פפ יותר טוב לקבוצות מסויימות כמו שקלופ יותר טוב לאחרות.