הודעת הפרישה הרשמית של רונאלדיניו באינסטגרם שלו::
"תודה רבה אלוהים שלי, אלוהים, על החיים האלה שנתת לי, המשפחה, החברים והמקצוע הראשון שכה אהבתי. אחרי שלושה עשורים שכולם הוקדשו לכדורגל - אני משחרר את החלום הגדול ביותר שלי. זה מה שאהבתי מהרגע שהייתי ילד ו-20 שנה שיחקתי באופן תחרותי. חייתי בעוצמה רבה, חייתי את החלום הזה של כל ילד - כל נסיעה לאימון, כל נסיעה למשחק חוץ, נצחונות, הפסדים, האווירה בחדר ההלבשה, הדרך הקצרה והמרגשת מהמנהרה עד לעלייה לכר הדשא, הנעליים שהחלפתי, הכדורים ששמרתי, התארים בהם זכיתי, הקבוצות שבהן שיחקתי והשחקנים שהערצתי והיו השותפים שלי למסע הזה. הכל היה מדהים!
“אתם מכירים אוצי, ידוע שאני ביישן ואין לי הרגל לדבר הרבה, אבל הפעם אני חייב לומר בכל ליבי עד כמה אני אסיר תודה ומודה לכולם על העזרה - מנהלים, מאמנים, שחקנים, אנשי המועדון, נהגי האוטובוס, השופטים, העיתונאים. אני אסיר תודה, בנינו את הסיפור הזה ביחד, בלעדיכם זה לא היה אפשרי”. בהמשך רונאלדיניו דיבר על הצעד הבא - “בחודש מרץ אפרסם הודעת פרידה גדולה ואודיע מה יקרה. תודה לכולם על ההשראה ועל הנצחונות, זכיתי לעשות את מה שאני אוהב וזכיתי בחברים רבים. תודה לכל האוהדים על המסרים והאהבה, שולח חיבוק גדול, נהנתי מכל רגע”.
לכל אוהדי בארסה ורונאלדיניו, ממליץ להשיג איכשהו את העיתון של ‘ישראל היום’ מחמישי, דור הופמן סיכם בצורה יפה את הקריירה שלו - ‘הצגה בשחקן’, עם שלל תמונות. הנה הכתבה מהאתר::