אני רק רוצה לציין שפיקה הוא לא לאומן קטלוני (לא שיש עם זה משהו רע) הוא במפורש אומר שהוא תומך רק בזכות של האנשים להצביע, הוא לא הצהיר אפילו פעם אחת , לפחות לפי מה שאני עוקב אחריו שום תמיכה בעצמאות. יש הבדל. האוהדים של ריאל “נזכרו” שהם שונאים אותו רק אחרי שהוא צחק על רונאלדו במסיבה של הטראבל. כל השריקות בוז נגדו התחילו אחרי החגיגה ההיא, הוא תמיד היה “פה גדול” ותמיד דיבר בעד זכות ההצבעה. אבל רק אחרי העקיצה לעבר רונאלדו אז הם התחילו לחפש אותו. לא שאני מתלונן על זה, זה אחד הדברים שאני אוהב אצלו.
זה הסיבה שהשחרור של רונלאדיניו היה החלטה מעולה, ולדעתי הגיע שנה או שנתיים מאוחר מידי. ניימאר, נו אני לא צריך להגיד מה אני חושב עליו. בדקו ומצאו שמאז שהוא הגיע לפאריז הוא שיחק שם משהו כמו 50 אחוז מהמשחקים האפשרים. כל השאר זה פציעות או השעיות.
מי שלא מסוגל לשמור על קוד בסיסי של מקצוענות לא צריך להיות שחקן של ברצלונה לטווח ארוך. זה לא אמור להיות קיטנה או מועדון של חברים.
הוא זה שמתראיין מרצונו החופשי ומשחרר אמירות כאלו, אף אחד לא מושך אותו בלשון או מנסה להוציא אותו מהקשרו, זה נטו הוא. הוא גם ממשיך . זה לא ראיון אחד או שנים, פשוט רצף ארוך של ראיונות מאוד מביכים.
שאלה קצרה אליך, הוא תיוך בין ההתאחדות הספרדית לבין סעודיה. תסביר לי, הרי מבחינת אינטרס של שחקנים , זה משהו שמאוד מיותר. טיסה ארוכה ומעייפת . אתה לא חושב שפה הוא מוכיח שהוא מעדיף את טובתו האישית על פני טובת החברים והקבוצה שלו? הרי זה ברור שאם זה ניתן לבחירה, השחקנים היו מעדיפים לשחק בספרד. (כמובן חוץ מפיקה שעשה חמש מיליון אירו על הגב שלהם)
לא חושב שזה סותר, גם כתבתי שהנהלה אשמה, היא זו שבקיץ רדפה אחרי פליבוי בריזלאי חסר בושה מאשר להשקיע בבלם.
תבדוק את גרף ההתעסקות שלו בעסקים פרטים (ואני אומר במפורש, זה רק הרגשה שלי , ויכול להיות שאני טועה פה) ואתה תראה שזה משהו שהתגבר בשנים האחרונות. וזה שוב בציר הזמן אחרי העזיבה של כל מיני שחקנים “כבדים” כמו צאבי פויול וואלדס. שלא לדבר על שאין שום סמכות במעמד של המאמן או הנשיא.
אני לא חושב שמוריניו או פפ היו עוברים לסדר היום, על אוסף הראיונות המאוד מביכים שלו. ודרך אגב, כתבתי את זה לפני כמה שבועות. בסרט של הפפ טים. דני אלבס ופיקה די רמזו, שפפ עזב, בין היתר, כי הוא הבין שהשחקנים כבר לא איתו. פיקה גם רמז לזה שפפ כעס אליו. שהוא עזב.