טל במחילה וקבל את זה באופן חברי ולא מנסה להטיף לך שום דבר, אתה כותב דברים שהם בחלקם נכונים, אבל בחיאת אין צורך לגדף או לקלל. אתה רק מזיק לבסיס הנכון של הדברים שאתה כותב.
אוף, זה בעיה. אני ממש מתעב אותו
את ואלורדה וברתומאו אתה יכול לקלל כמה שאתה רוצה. אני מדבר על השחקנים…
ובנושא אחר… אם יש לי תקווה מסויימת, זה שמסי ישבור את השיא שקבע חואקין אתמול -שלושער בגיל 38+ - …
לא יודע איך אראה כדורגל בלעדיו… בחיי לא יודע.
שים אותו בספסל, רק בספסל, בשנים האחרונות, והרבה דברים היו נראים אחרת.
באמת חבל שהוא לא עושה קורס מאמנים…
מצד שני, מספר שחקני עבר (והוא בניהם) כנראה לא רוצים לעבוד תחת ההנהלה הזו…
אה…לא התכוונתי שיהיה בספסל כמאמן. שפשוט יהיה שם, שיראה נוכחות. מצידי שיחליף את האיש והשפם.
שיישב ביציע עם המגפון ויצרח “ג’רי!!! תתרכז!!!”
dmitrys
זוכר שהעלת את פוטיצינו? ואני ביטלתי אותך ישר?
אז הוא משחרר איזה רמז או משהו.
Pochettino: “When I say I am open, I am open to listen to any club,” including Arsenal
https://twitter.com/beINSPORTSUSA/status/1208455850597273601
אני לא העליתי את פוצ’טינו. זאת הייתה אי הבנה. נתתי אותו כדוגמה למאמן שהיה איתן בעמדתו ופתאום הוא פנוי. לא התכוונתי שאני רוצה אותו.
אם יש לו טיפה כבוד עצמי, הוא לא יאמן אותנו כי הוא הבטיח לאוהדי אספניול. מקווה בשבילו שיעמוד במילתו.
גם פיגו ולואיס אנריקה הבטיחו …
לפני המשחק אתמול ברצלונה הציגה לראווה ובגאווה את ששת התארים בהם זכתה הקבוצה של גווארדיולה לפני עשור יחד עם הקפטן דאז קרלס פויול ובהשתתפות שחקנים נוספים מאותה עונה קסומה כמו סיידו קייטה וחוסה מנואל פינטו. בתקשורת הקטלונית כתבו (בתרגום חופשי) “מסי הוא השריד היחיד” וממש פגעו בול. ואם כבר מסי - שנה שישית ברציפות שהוא כובש מעל 50 שערים (בארסה ונבחרת), והפעם השביעית בקריירה - כולן מאז 2012. אפילו כתבו על כך שמסי “העניק את מתנת חג המולד ואיחל חג שמח”| בארסה רשמה בפעם השביעית בתולדותיה שנה שלמה ללא הפסד בקאמפ נואו ולראשונה מאז 2011| לואיס סוארס בישל שלושה שערים בפעם השלישית בספרד.
מביך שהפרס הזה מוענק כמה דקות שהקבוצה הנוכחית עולה לשחק. לא מגיע להם .
מה שכן חשבון הרישמי של ברצלונה שחגג את האירוע, מחק לחלוטין את הזכר של פפ וטיטו. מעניין למה
כתוצאה מהחיבוק עם בוסקטס, מיליטו נפצע וייעדר חצי עונה.
גאבי מילטו מאמן את אסטודיאנטס דה לה פלאטה , חפיסטו שלנו חתם אצלה עכשיו. ויש שמועות שאיניסטה בדרך לשם.
איזה מרגש היה לראות שלושה אקסים אהובים שלנו באותה קבוצה. אפשר יהיה לקרוא לזה ברצלונה ב (כמובן אם זה נכון)
“ברצלונה ב” מלשון “ברצלונה בית אבות”?
אתה שוב רוצה לפתוח איתי מלחמה
במונדו דפורטיבו העלו ביומיים האחרונים תוצאות של סקר ענק בין 300 חברי “סוסיוס” (חברי מועדון) שנבחרו ל"מדגם מייצג" (אל תיתפסו למילה, ככה זה הוגדר שם), הסקר נערך בפרק הזמן בין הקלאסיקו ועד לסיום המשחק נגד אלאבס. הכותרות אתמול היו “המועדף” על יורגן קלופ והיום “כן לאמבפה - לא לניימאר”.
על קצה המזלג:
- איבדו את האמון בואלוורדה, 80% רוצים שלא ימשיך לעומת 66% בקיץ (ממש בתחילת יוני).
- מאמן ליברפול זכה ל-33.6% מהקולות, כשהקדים במעט את רונאלד קומאן מאמן נבחרת הולנד (31.96%) ורוברטו מרטינז מאמן נבחרת בלגיה (17.21%). פפ גווארדיולה רק רביעי עם פחות מ-7 אחוזים.
- אופטימיות גדולה לגבי האפשרות שליאו מסי יסיים את הקריירה בקבוצה 86% הצביעו שכן לעומת 13.66% שאמרו שלא [חלק קטן בכל שאלה נמנעים].
- סטטוס ניימאר ואמבפה: 80.66% הצביעו שהן לא רוצים לראות את ניימאר חוזר לקבוצה בה שיחק בין 2013 ו-2017 בעוד רק 14.33% היו מקבלים אותו בזרועות פתוחת. בסקר שהתמקד בשני כוכבי פ.ס.ז’, 81.33% בחרו באמבפה לעומת 9.66% בלבד (השאר נמנעו מלהצביע). אמבפה מנצח גם בסקר על שחקן ההתקפה הטוב ביותר שצריך להגיע הקיץ. הצרפתי מוביל עם כמעט מחצית מן הקולות (48.66%), לאוטרו מרטינס חלוצה של אינטר מדורג שני עם 15.66% בעוד גם החלוץ האנגלי הארי קיין (8.33) מקדים את הברזילאי. רוברטו פירמינו עם 4.33%.
- ומה עם פיקה? 72% מהנשאלים תמכו בבלם ג’רארד פיקה והצביעו על כך שעיסוקיו השונים בטניס לא פוגעים ביכולתו על כר הדשא.
- ואם כבר מאמנים, הסוסיוס נשאלו גם לגבי שחקני העבר שישובו לאמן את הקבוצה. צ’אבי, מאמנה של אל סעד, מוביל בענק עם 78.66% כאשר במקום השני אנדרס אינייסטה שטרם פרש ממשחק (7.33%). תיירי הנרי שכשל במונאקו נמצא במקום השלישי (6.33%).
- עוסמאן דמבלה סופג ביקורות שליליות. 73% מהנשאלים היו מוכרים אותו ו-22% בחרו בו בשאלה מיהו השחקן שלא ברור מדוע הוא ממשיך בקבוצה
רק 80? שאלה לאוהדי ריאל הפגרה כל כך משעממת שאתם מתחזים לאוהדי ברצלונה בסקרים?
נו אולי עכשיו אולי אתם מבינים למה ברתומאו שורד כל כך הרבה…
אל תגיד את זה לבארסה מניה