אנקדוטות ושאר ירקות הגירסה הברסאית

דמגוג השנה? וואו. יש טקס? אני יכול להביא את ההורים?

זה מה שאתה רשמת…

נכון,רשמתי שיש להם הרבה מאוד עוקבים שהם שוטפים להם את המוח ומנצלים לרעה לפעמים את העובדה שיש להם הרבה חשיפה,לא מעניין אותי כמות העוקבים שלהם,מעניין מה הם עושים עם זה.

תיתן גם נאום טבעוני כמו חואקין פיניקס??

אז במקרה כזה, אין לי אלא להסכים עם mos53, Josepe ו-Bblanco -
בארסה מאניה הוא אחלה מקום להתעדכנות בנושאים הקשורים, ובכן, לברצלונה. בעיקר אם מי שרוצה להתעדכן הוא לא תולעת טוויטר, או קורא ספרדית/קטלאנית שוטפת ונובר בתקשורת הספרדית. חלק מהנושאים הללו נוגעים גם לריאל מדריד, כי מה לעשות…יריבה מושבעת וכל זה. זה ממש לא אומר שצריך לקחת את כל מה שכתוב ועולה שם כתורה מסיני, ובהתאם - לא צריך להתייחס לכל מי שמגיב שם או שדעתו מושפעת אך ורק ממה שרשום שם, כמישהו שראוי לשיח בוגר ורציני.

אני חייב לציין שמבחינתי קיים שיפור גדול מאוד כרגע, ביחס למה שקרה שם בעבר (אז היו הרבה יותר צהוב, הרבה יותר תמונות בביקיני של נשות השחקנים, הרבה יותר דיבור “מלוכלך”, הרבה יותר צחוקים על רונאלדו וכו’). זה לא אומר שהכל מושלם, אבל זה כן אומר שיש התקדמות.
ועדיין - מדובר בדף פייסבוק, שחוץ מהמטרה של לעדכן בכל דבר שאולי במקרה קשור לברצלונה, הוא גם רוצה “לחיות”. האם אני מסכים עם כל הדרכים שהעמוד הזה נוקט כדי למשוך עוקבים? לא. אבל אם זו המטרה הראשית של מנהלי הדף, או לפחות אחת מהמטרות הראשיות…זה כנראה עובד להם.

הנושא הזה של רמת הדיונים הנמוכה בפייסבוק, והרמה שהם גוררים גם את הדיונים במקומות אחרים, ממש לא רלוונטי רק לבארסה מאניה, או אפילו רק לכדורגל או לספורט. בסופו של דבר - הכל עניין של סינון. בין אם מדובר בסינון הפוסטים, ובין אם מדובר בסינון האנשים איתם כדאי לנהל דיונים בנושא ברצלונה/ריאל מדריד/וואטאבר.

giphy

זה המצב של התקשורת היום… לא מבין למה הבאת את זה לפה כאילו שחברי הפורום הפולנים אמורים לפתור לך את זה

ובנימה זאת, מציע לך לא לפתוח לעולם fox news או ערוץ 10 שלא תתעצבן גם מהם

בארסה מאניה אכן הולכת ברוח העיתונות הקטלונית. שיהנו עם ההקנטות שלהם, מעבר לכך הם שמים זרקור על כתבות הזויות שמרמזות על שיפוט מוטה לטובת ריאל מדריד ונגד בארסה, או מתמקדים בספק טעות שיפוט לרעתם אחרי משחק נפל.
ההתעסקות הזאת מנחמת ועוזרת לאוהד הקטן לישון יותר טוב בלילה - וזו זכותם. אני לא יכול לשלוט על המחשבה וגם לא צריך את האישור של כל אוהד ברצלונה קטן.

בסוף גם אם ניקח אליפות ב20 הפרש וננצח את בארסה בגמר ליגת האלופות 5-0, השער במונדו דפורטיבו יהיה “מדריד ניצחה בשערוריית שיפוט - ראמוס היה צריך לראות את הצהוב השני והשופט התעלם”.

תגיד יוני, ראית את המשחק שלנו מול בטיס?

סתם אני שואל…
לא הייתה שם תפיסת חולצה ברחבה מהסוג שרגילים לראות בקרנות / כדורים חופשיים.
הייתה שם תפיסת חולצה ברמה של ״שחקן ההגנה נתלה על מסי תוך כדי שמסי פורץ לכיוון השער במשחק רציף״.

עכשיו, אני לא יודע מה הייתה ההתייחסות לביזיון השיפוטי הזה בבארסה מאניה, אבל זה היה אחד מביזיונות השיפוט היותר גדולים שאני ראיתי כאוהד כדורגל.

ויש לי הרבה חילוקי דעות לגבי מה שאני מחשיב כטעויות שיפוט - כשהן גבוליות ואני הייתי רוצה שהן יהיו גבוליות לטובתי ולא לרעתי.

אבל מה שהיה ביום ראשון עם הפנדל על מסי לדעתי דורש הדחה של השופט וצוות הואר. אין שם משהו גבולי ואין דרך אחרת לראות את זה.

לצערי רמת השיפוט בספרד לא גבוהה.

הגיוני שיהיו טענות לשיפוט בשני הצדדים. אנחנו לא מאמנים ולא צריכים לשמור על ממלכתיות.

עזוב שזה טעויות שיפוט בעד ברצלונה, זה אופלונה. שזה טעויות שיפוט נגד ברצלונה זה “טעות שיפוט קטנה” ושופטים הם בני אדם. או איך חברי לימין כותבים בטויטר ז.ל.א.ד

או “אנחנו לא אוהדי ברצלונה ולא מתבכינים על השיפוט”, ואז הודעה אחר הודעה. מתבכינים על השיפוט.

שברצלונה הפסידה לאתלטי , על חודו של נבדל שגוי. כתבתי במפורש שהם אלופים ובצדק. שריאל זכו באליפות האחרונה שלהם כתבתי שהם אלופים ובצדק.

אבל את הדו פרצופיות הזו ביחס אלינו אני בחיים לא יקבל. אוהדי ריאל לא יותר טובים מאוהדי ברצלונה ולא יותר אצילים מאיתנו, למרות שהם אוהבים לשקר לעצמם בקשר לזה. כולנו יש טוב ויש רע.

ואם בארסה מניה מעצבנת , פשוט שים אותם בהתעלם.

אני מעדיף את טאקר קרלסון על כל מגיש בcnn או msnbc, כל יום. מסכים לגבי ערוץ 10 :slight_smile:

רשתות חברתיות זה איידס. אתה מדבר על “אסון לתרבות הדיון בספורט”? זה קיים בכל תחום שתרצה.

יש מספיק דפים הזויים בעולם של אוהדי ריאל מדריד גם כן.

אם אתה חושב שדפים של פייסבוק זה בעייתי, כנראה לא ראית מה הולך באינסטוש. שם קופצים לי בexplore כשלוחצים על חיפוש דברים שאתה תופס תראש, עמודים של אוהדים ומעריצים שמעלים שקר ומציגים את זה כאילו זה עובדה עם תמונה וכיתוב יפה, בלי טיפת בושה.
כמה שאני לוחץ “see fewer posts like this” זה ממשיך לקפוץ לי מדי פעם, זה כנראה בגלל אנשים שאני עוקב אחריהם שרק אם אני יוריד אותם זה ייעלם.

זה הודעות ממונות. או איך שקוראים להם. זה משהו שאי אפשר להיפטר ממנו. במיוחד בפייסבוק. ביוטיוב וטויטר זה פחות. לפחות אצלי.

דיון מעניין מאוד התפתח פה (ושני הצדדים לא מסכימים) למרות שאני בדעה דומה לג’וזף ואייל, מי שרוצה לראות תרבות אינטרנט אמיתית שיבדוק את הפייסבוק כל 3 חודשים לקראת הבחירות הבאות…

אני מדבר פה על בארסה מאניה, לא על אוהדי ברצלונה בכללי. באופן ספציפי, לא מזמן הם זרקו ציטוט “יש את הואר לפני השיחה של פלורנטינו עם טבאס ויש את הואר של אחרי” בשביל לתדלק את הקונספירציות העתיקות שהשיפוט בעדנו.

ראיתי את בטיס, פנדל 100 אחוז.

אם אתה חושב שיש איזשהו הבדל בניהם, אפילו קטנטן.
אתה משוחד לצד מסויים ובא עם דעות מהבית.

אני לא קורא ספרדית אבל כן קורא אנגלית.
יש דבר כזה גוגל טראנסלייט, ובכל העיתונים שהזכרתם יש גם דפים באנגלית.
למה לי לטרוח לפתוח תרגום בעברית , מגמתי או לא, אם אני יכול לקרוא ישירות במארקה, בשפה שאני מבין?
ומארקה באמת יותר ממלכתי מ MD וספורט, ומפרגן לבארסה כשצריך. הזבל בעיתוני מדריד הוא AS.

כשאני רוצה להתעדכן (2-3 פעמים ביום) אני הולך לחשבונות טוויטר שאני מאמין בהם או למארקה. מי שלא יודע אנגלית זה בעיה, אבל אני מאמין שרוב האנשים פה מבינים. אין צורך במידע יד שלישית בעברית.

כמישהו שעובד בתקשורת- אוי ואבוי. פוקס זה הערוץ הכי קיקיוני שנתקלתי בו בחיי.
כגוף תקשורתי, הם עושים פשוט עבודה מקצועית איומה, מתעסקים בשטויות ובצהוב 90 אחוז מהזמן, וזה במנותק מענייני ימין שמאל, וגם בחזית הזו הם הכי קיצוניים ומוטים שיש. דונלד יכול לגנוב את החוקה כדי להכין ממנה מקרמה והם יציגו את זה באור חיובי.

אני לא אומר ש-cnn נקיים כן? אבל פוקס זה התחתית של התחתית. סמוך עליי, כבן אדם שנאלץ לראות הרבה מאוד פוקס על בסיס יומי וחי את התחום.

https://twitter.com/elchiringuitotv/status/1231914466683555840

לא חושב שאפשר למצוא שילוב יותר גרוע מזה.

חייב להגיב על זה. פוקס בחיים לא טוענת שהיא אובקטיבית, או אין לה דעה והיא מצהירה מראש שהיא בעלת דעות ימניות שמרניות. שאתה רואה את פוקס אתה יודע מה אתה מקבל

שאר כלי התקשורת שם, טוענים שהם אוביקטיבים , שלמעשה הם כלי תעמולה של המפלגה הדמוקרטית, זה ההבדל.

אני לא חושב שפוקס זה בלשון המעטה מופת לעיתונות, אבל שאר תקשורת המינסטרים שם יותר גרועים מהם. דרך אגב , אני רואה רק את טאקר וגרט גאוטפילד, (אני חושב שזה השם שלו). כך שאני לא איזה מעריץ שלהם. ובטח שהם לא איזה כלי חדשות איכותיות שאני סומך על מה שאני שומע מהם, אבל שאר כלי התקשורת כמו סי אן אן והשאר יותר גרועים.

גוטפלד*

תגיד, אתה מכיר במקרה את המוטו של פוקס?

fox-news-fair-and-balanced-logo

שוב אחי, אל תתווכח עם בן אדם שמבלה 8 שעות ביום מול הרשתות הזרות. הקו ברשת פוקס הוא שהיא הרשת היחידה שמאוזנת מול ‘המיינסטרים מדיה’ המוטה, שזה אבסורד כשלעצמו כי זו הרשת הכי נצפית בארה"ב. הרשת מעולם לא ניסתה להציג את עצמה כלא אובייקטיבית ובעלת קו סיקור, ולהפך טוענת שהיא הרשת “המאוזנת וההוגנת” היחידה.
אני לא כל כך נחרץ לרוב, אבל אני מצטער, אתה פשוט טועה. יש פער עצום בין סי.אן.אן נגיד, שיש לי הרבה ביקורת עליה, לפוקס שהיא פח אשפה. תראה פוקס 8 שעות ביום במשך שנתיים ותחזור אליי לגבי זה. אל תסמוך על שום מילה שאתה שומע שם. מעבר לזה שהרשת היא יותר דוחה ביחס שלה לטראמפ מישראל היום לביבי, היא מאוד מאוד צהובה, והבדיקת עובדות שלה מזעזעת ולא מקצועית בעליל.

זה לא קשור לעמוד הנוכחי, אתה רוצה תשלח לפי בפרטי. אני ימשיך.