נראה שומר מסך של וינדוס 98
מאוווודדד מקווה שלא אמיתי
נראה שומר מסך של וינדוס 98
מאוווודדד מקווה שלא אמיתי
מחווה לגאודי?
זה פוטושופ למען הסר הספק.
Spanish will not be a problem for Pjanić, whose language skills surprise even his closest people. He’s already studying it so that when he arrives, he can express himself as fluently as possible. He’s currently speaking six languages. [sport]
טוב, יש לנו גאון בקבוצה.
Pjanić will arrive in Barcelona accompanied by a group of professionals, and friends, with whom he works daily to minimize the risk of injuries. The work they do pays off, because the Bosnian is the Juventus player with the fewest injuries this season. [sport]
חכה חכה, עוד לא פגשת את הרופאים של ברצלונה. גם לדמבלה ולאומטיטי לא הייתה היסטוריית פציעות לפני בארסה.
לפי הדיווחים, ארתור חולה (לא פצוע).
כמובן שזה טמטום מוחלט לא לשתף אותו כשהוא כשיר, אבל לפחות למשחק הקרוב יש תירוץ טוב.
הימורים תוך כמה זמן אנחנו עם חצי סגל פצוע?
איפה החביאו את הסמים הקסומים מהתקופה של פפ, שגרמו לאף פציעה אף פעם? צריכים אותם עכשיו. דחוף.
כבר כתבתי באשכול של אחד המשחקים שאני מרגיש שה VAR אחרי קורונה נוטה לכיוון ריאל.
אז אני לא היחיד Escándalo con el VAR
אני רגיל שגם בארסה וגם ריאל נהנות משיפוט ידידותי לרוב על חשבון הקבוצות האחרות. אבל אחרי החזרה מהפגרה זה לא ככה ודי בוטה.
א. אני לא מאמין לשום דבר שעיתון הזבל התעמולתי הזה רושם.
ב. זה ספין שנועד לכסות את היכולת הזועתית של ברצלונה.
ג. אם ברצלונה היתה, אני לא כותב חצי פורמה אלא רבע פורמה. ברצלונה היתה אלופה ולדעתי הסיפור היה נגמר עוד לפני פגרת הקורונה, בדיוק כמו כמו שנה שעברה. אותו דבר בכיון של ריאל. שתי קבוצות חלשות התחרו אחת מול השניה, הפחות גרועה בסופו של דבר לקחה אליפות.
אתה מבין שהכתבות האלה זה בעצם כסת״ח של ההנהלה שלכם לאיבוד אליפות לריאל מדריד הכי אפורה מזה כמה עשורים?
אל תיפול בזה.
לא, הבאתי את זה כי זה מה שאני מרגיש.
היכולת שלכם גם היא זוועתית, והיכולת שלנו לפני הפגרה ואחריה גם זוועתית. השינוי הוא אך ורק אצל השופטים, ורק אחרי החזרה מהפגרה.
ברור לי שעיתוני זבל ינסו להפיל את זה על מישהו אחר, כמו שאס נניח יפאר את היכולת שלכם.
אבל במקרה המסוים הזה לדעתי יש פה אמת.
משה, אני לא מסכים שריאל היא הקבוצה הפחות גרוע מבין השתיים. ריאל גרועה מאוד לאורך כל השנה, ולדעתי בארסה היא הפחות גרועה.
והנה חברים,הסיבה למה צריך לגנות תופעות כמו בארסה מניה,ההשפעה שלהם על שיקול הדעת ותהליך הסקת המסקנות אצל רוב האוהדים הצעירים היא פשוט הרסנית.
ומי אני שאתלונן? כל עוד אתם מכוונים אש אל השיפוט זה פחות אש על ההנהלה שלכם,מי יודע אולי זה יגרום להם להישאר עוד כמה שנים ככה (אני יודע שיש בחירות קיץ הבא),אז יאללה גם אני בעד! VARel!!! פלורנטינו מנהיג האילומינטי!! ראמוס סוכן מוסד!!!
דרך אגב,ברצלונה פחות גרועה? וואלה? אז למה היא לא הוכיחה את זה בשני משחקי קלאסיקו? אחד הפסידה,אחד תיקו שלא נגמר בניצחון של ריאל בגלל…אהמ אהמ טעויות שיפוט בוטות ובשניהם אפילו לא כבשה,אז אני לא מבין למה אתה טוען את זה.
לא שאני בצד של dmitrys בנושא הזה, לפחות לא באופן מוחלט, אבל ההשוואה בין מגיבים בבארסה מאניה למגיבים פה קצת…לא מחזיקה מים במיוחד. לפחות איך שאני רואה את זה.
אולי זו סתם אופטימיות, או אפילו נאיביות, אבל אני רוצה להאמין שלאנשים פה יש “טיפה” יותר מוח ממרבית מגיבי בארסה מאניה. גם אם חלקם מאמינים שהשיפוט מוטה.
גם מוריניו הפסיד לפפ רק בגלל השיפוט, לא?
נו באמת, היום יש ואר. לא מדובר על התעלמות מהבדלים.
מה שעושה את הפסד האליפות לקל יותר…
שקלתי להביא לפני איזה שבועיים שרשור בטוויטר שמציג את כל טעויות השיפוט נגד ריאל השנה (שיחקנו עם VAR מתחילת העונה אני מזכיר), תאמין לי שזה נראה רע ואם המצב היה הפוך והיינו 4 נקודות מכם אני בטוח שהיה אפשר לעשות על זה מטעמים ולהגיד “השופטים נתנו מתנות לברצלונה”.
אבל… בסוף תמיד הכי קל להאשים אחרים בבעיות שלך, וכך גם ברצלונה שמנסה לחזק את הנראטיב של “פלורנטינו קנה שופטים”, השיא מגיע שבורתמאו מתראיין ואומר שה-VAR נוטה לכיוון אחד, נו באמת…
אם אתה מתכוון אליי, אני לא קורא בבארסה מאניה ואני לא חושב שאפשר לכנות אותי “אוהד צעיר”.
היינו פחות טובים בקלאסיקואים, ונעשו טעויות שיפוט גם לטובתינו. זה לא אומר הרבה על כל השנה.
אני מדבר על שינוי מגמה לאחר הקורונה. כמות ההחלטות המוזרות שהלכה לטובת ריאל ולרעת ברצלונה היא בולטת, וזה כולל גם שופטי שדה וגם שופטי ה VAR. הרבה החלטות גבוליות הלכו לכיוון ריאל. בין אם מדובר בלתת פנדל בצד אחד ולא לתת פנדל דומה בצד שני, לפסול שערים, לא לבדוק נפילות של שחקנים ב VAR.
בכתבה שאמנם מופיעה בזבלון כמו MD, מדברים שחקנים לא מברצלונה.
אני רואה הרבה משחקים של ריאל. אתם נראים גרוע.
ברור שאם אוהד ריאל יספור את טעויות השיפוט, הוא יגיע למסקנה שריאל הייתה צריכה להיות 15 נקודות מעל ברצלונה. ברור לי גם שאם אוהד ברצלונה יספור , אז המסקנה תהיה הפוכה.
אני שואל אתכם, אוהדי ריאל - אתם לא מרגישים שהשופטים נדיבים איתכם לעומת ברצלונה? אך ורק מאז החזרה מהפגרה, לא מדבר על מה שהיה לפני כן.
לא.
השיפוט בספרד גרוע, יכולים להיות 2-3 משחקים ברצף שהחלטות הלכו עם צד מסוים ואז הספקולציות יחזרו לעוף באוויר.
השאלה החשובה היא כזאת: נניח ואתה צודק והשיפוט אכן מוטה בפרק זמן מסוים - זו הצטברות של מקרים (כי השופטים בספרד באמת גרועים) או יד מכוונת מלמעלה? אם התשובה היא א’ אז אין לנו דיון, אם התשובה היא ב’ אז למה בכלל לראות משחקים ובואו נסגור את הליגה.
באופן כללי, להביא כתבות מ-MD על ריאל .vs בארסה זה לא רציני, זה כמו להביא כתבות מ’ישראל היום’ על ביבי.
לייק.
התכונותי מבחינת מי הקבוצה שזכתה בסופו של דבר באליפות. לפני הפגרה הכפויה, שברצלונה היתה במקום הראשון, כתבתי שלא צריך לחדש את הליגה ולסיים ללא אלופה. התכונתי לזה ברצינות. עונה עלובה.
אני אישית לא ראיתי אפילו משחק אחד של ריאל מאז החזרה מהפגרה , כך שאין לי באמת מושג, אם זה נכון או לא, הטעויות שיפוט וזה לא מעניין אותי. בין היתר, כי השיפוט זה משהו שאין לקבוצה או לנו האוהדים יכולת אמיתית לשנות.
החשבון נפש צריך להיות בצד שלנו, לגבי היכולת המקצועית שלנו, לא השיפוט. כל דבר אחר מבחינתי זה הסחת דעת.
אם היה אפשר להגיע לבחירות בקיץ, לעשות סדר הן בהנהלה והן בקבוצה, ולבנות קבוצה חזקה עם מאמן יותר טוב מהנוכחי (הרבה יותר טוב) אני אפילו הייתי מוצא נחמה מסוימת באליפות שלהם, לשנה הבאה, כי הם מאוד אוברייטד. אבל אנחנו נמשיך עם החרא הזה גם שנה הבאה , אז האוברייטד שלהם יספיק להם מולנו גם שנה הבאה. אז אז אין נחמה אמיתית פה לצערי.
משחק גרוע לפעמים נתפס קצת עקום אצלנו אוהדי הכדורגל, מי שמשחקת יותר טוב בהתקפה ויותר יפה לעין היא לא בהכרח ה"קבוצה הפחות זוועתית", לפעמים קבוצה שנועלת את השער ולא סופגת ברוב המשחקים שלה היא ה"קבוצה הפחות זוועתית", כי ביום זוועתי של ההתקפה ריאל מדריד לרוב תנצח(ולרוב ההתקפה שלנו תהיה זוועתית), לא כך המצב אצל ברצלונה שכל התקפה מתפרצת נגדה מסתיימת בשער או לפחות במצב מצויין ועוד הצלה מדהימה של טר שטגן.