אנקדוטות ושאר ירקות הגירסה הברסאית

בקשה מאוהדי ריאל, שברצלונה “תהנה” בפעם הבאה מטעויות שיפוט , גם אז תגיבו בצורה אחראית. ולא תאשימו אותנו בקונספרציות או סמים.

ומספיק עם הבארסה מניה הזאת. כל מי שעוקב באמת יודע שההשפעה שלהם על האוהדים היותר רצינים היא הרבה פחות משמעותית ממה שאתם מדמינים לעצמכם בראש.

בארסה מניה היום זה לא בארסה מניה של פעם.

לא לא. הקטע עם הסמים נכון, אל תערבב בין הדברים.

כן…אני לא יודע אם פעם היה יותר טוב. אני די בטוח שלא.

זה נושא שיחה מעניין לדעתי, אבל יותר לפרטי. אתה לא תכעס עליי אם אני יכתוב שנסכים להשאר חלוקים בנושא נכון? :slight_smile:

לא כזה קריטי לי, עניין של טעם וריח כנראה.

בשורה התחתונה - כמעט ואין שום קשר בין מגיבי בארסה מאניה (ודומיהם) למגיבים פה, מבחינת הרמה. ועל זה שנינו (ולא רק שנינו, אני מקווה) מסכימים.

זה יותר לכיוון של 6-7 משחקים כמעט ברצף.
כן, אני חושב שהתשובה היא ב’. יד מכוונת מלמעלה.
זה לא רק החלטות במשחקים של ריאל אלא גם החלטות במשחקים של בארסה. לי זה הספיק בשביל תאוריית קונספירציה.

למה לראות משחקים? כי אני אוהב כדורגל ואני אוהד של קבוצה מסוימת. אז אמשיך לראות את כל המשחקים שלה והרבה משחקים של היריבה המושבעת.
ניסיתי גם את אתלטיקו, אבל זה כזה משעמם שלא שרדתי גם בתור אוהד ניטרלי.

תקן אותי אם אני טועה אבל התיאוריה היא כזאת: פלורנטינו יוצר קשר עם גורמים בהתאחדות הספרדית והם אומרים לשופטים לפנק את ריאל ולדפוק את בארסה. או שהוא פונה לשופטים ישירות. בהתחשב בזה שהשופטים מתחלפים, מדובר על משהו כמו 10 שופטים. כל המעורבים כמובן מתוגמלים כספית או בדרך כלשהי. אף אחד מהם לא מדבר ושום חלק מהתקשורת בשרשרת הזאת לא מתגלה. כדי לא לעורר חשד השופטים גם שורקים מדי פעם נגד ריאל ולטובת בארסה כי הרי היו שריקות כאלה.

טוב, אני מאוד מקווה שאתה טועה.

וכל זה בעולם בו מספיקה מחשבה של זידאן לפתוח עם איסקו כדי שכל הטוויטר יוצף בהדלפות לגבי זה. אה-הא.

מאז החזרה מהפגרה,אני חושב שכל ההחלטות במשחקים של ריאל ובארסה היו נכונות חוץ מ-2 שיש עליהן מחלוקת (לא חד משמעי),הפנדל של ויניסיוס נגד סוסיאדד והפנדל של מסי נגד לגאנס,כל השאר היו החלטות מדויקות לדעתי.
(בבקשה אל תגיד לי שהגיע איזשהו פנדל לפיקה כי זה שקוף שהוא נופל ברחבה בכוונה בכל קרן/כדור חופשי כי בכל מקרה הוא מרוויח מהסיטואציה,או יקבל פנדל או שיהיה לו על מה לבכות אחרי המשחק וזה כמו אוכל בשבילו.)

אם באת לפה ללעוג לי, תחזור לפורום שלך ותלעג לי שם.
אני בטוח ששום כסף לא עבר ידיים, זה קל מדי לגלות. על דברים כאלה מורידים ליגה.
לא, אני חושב שמישהו החליט שריאל צריכה עזרה קטנה בשביל לזכות באליפות. זה אומר ששריקות גבוליות יוטעו לטובת ריאל ולרעת ברצלונה. וזה קרה בזמן הפסקת הקורונה, לפני כן נהנינו משיפוט לטובתינו כמו תמיד, ואתם נהניתם משיפוט לטובתכם כמו תמיד.

אני כן אגיד לך שכל נפילה שלו ברחבה שווה בדיקה של VAR. ואם הוא מתחזה, שיקבל צהובים. אם אין בדיקה של VAR על כל נפילה שלו, או של שחקן ברצלונה אחר ברחבה, ולריאל כן בודקים, וגם שורקים, אז זה מוסיף למה שאני טוען.

משחק אחרון היה פנדל ברור והוא לא נפל.
אבל בכל הזמן של הירידה להפסקת המים היה דיבור מאוד ארוך וצפוף בינו לבין להוז המאוס, שבמהלכו גם אלבה זכה לקבל כרטיס צהוב.

אגב, במקרה הזה אני לא חושב שזה חלק מהקונספירציה (שלטעמי מאוד אפשרית, אבל לא אכפת לי - מסיבות שדיי דומות לאלו של משה). מתיאו להוז פשוט שונא אותנו בכל השנה, כל שנה. אין ממש קשר לפגרת הקורונה…

יש לי כמה שאלות לאוהדי ריאל:

א. האם זה נכון שפלורנטינו התקשר לזה שעומד בראש מינהלת הליגה (או ההתאחדות) והתלונן על השיפוט (אחרי המשחק מול סוסדאד)

ב. האם זה נכון שזה שעומד בראש ההתאחדות הספרדית , אתם יודעים זה שידוע בתור אוהד ריאל, אישר את זה. ואמר שלשיחה ההיא היתה השפעה על יושב ראש המנהלת.

ג.אם כל מה שכתבתי פה הוא נכון, ולא המצאה של התקשורת בקטלוניה. האם אתם חושבים שזה תקין? האם במקרה הפוך , שברתומאו היה מתקשר ואז היו נשרקים כל מיני שריקות מעוררות מחלוקת לטובת ברצלונה, אתם הייתם עוברים על זה לסדר היום?

כמו שכתבתי לפני, לא מאמין יותר מידי בקונספרציה פה. וזה גם לא מעניין אותי, רק מסקרן אותי:
א. האם זה נכון.
ב. האם אתם חושבים שזה תקין.
ג. מה היה קורה אם זה היה הפוך…

שוב אתה טוען פה לקונספירציה שכוללת עשרות אנשים, שופטי VAR, שופטים מרכזיים, קוונים, אנשי התאחדות. כולם התגייסו כדי לעזור לריאל לזכות באליפות כי… לא יודע תן לי סיבה טובה.
זה לא רציני וזה לא מכבד אותך סלח לי, אף אחד לא מנסה ללעוג לך, אבל הטענות האלו הן ילדותיות וחסרות כל בסיס.

לא קונספירציה של עשרות אנשים, אלא רמיזה של איש אחד או שתיים לשופטים. אם אתה לא בטוח שהיה פנדל לברצלונה, אל תשרוק. אם אתה לא בטוח שהיה פנדל לריאל, תבדוק ב VAR. משהו בסגנון הזה.

ומצד שני היו לך טענות לאנשי ה-VAR ולא רק לשופטים, וב-7 משחקים שונים מאז החזרה מהפגרה (לטובת ריאל ולרעת ברצלונה?).
שוב אתה מגיע פה לכמויות של עשרות אנשים, אני בספק אם אפשר להסתיר כזה דבר, כמו גם על קיומם של חייזרים באיזור 51 בארה"ב, אבל היו דברים מעולם…

יכול להיות שפרז התקשר למי שמו כדי להפעיל לחץ, כמו שבורתמאו מתראיין וגורם ללחץ נגדי, לא יודע… כל עוד לא נעשה שום דבר לא חוקי הכל בסדר מבחינתי, אני באמת לא חושב שמישהו נתן הוראה כזו לעשרות אנשים, לפחות רוצה לקוות ככה.

לפחות מאחורי תאוריית הקונספירציה של הסמים יש איזשהי תאוריה (לפני ההתנפלות עליי, בתוך התאוריה הזאת נמצאים גם שחקני ריאל ועוד המון ספורטאי צמרת מספרד) . פה זה בעיקר איזה הרגשה של דימיטרי שלפלורנטינו יש כוחות קסם שמשפיעים על שופטי הואר מרחוק. מגוחך.

אתה צוחק עלי נכון?

א.לא חושב שיש פה משהו של שחיתות ממוסדת מצד ריאל, אבל אין כזה דבר סטוראידים שמונעים פציעות. תשאל את @Aragones

אני לא לועג לאף אחד, בטח שלא במחשכים. רק מנסה להבין איך אתה רואה את הקונספירציה הזאת רוקמת עור וגידים.

לא הבנתי מה המטרה בלשאול האם שני דברים נכונים ומיד אחר כך לסייג את זה “אם מה שכתבתי נכון ולא המצאה”. בכל מקרה, התשובה היא “לא יודעים”. כנראה שאף אחד לא יודע. השאלה היא למה בוחרים להאמין.

בנוגע לשאלות על תואר המידות שלנו - אף אחד לא חושב שזה תקין אם אכן התרחש.

אם זה היה הפוך? מה היה הפוך - אם באמת היו מתרחשים דברים לא כשרים או שהתקשורת במדריד הייתה מטפחת קונספירציות? התשובה לשאלה הראשונה ברורה, התשובה לשאלה השנייה היא אינדיבידואלית.

שופטי VAR זה אותם שופטים כמו שופטי שדה. יכולים לפרש מקרה גבולי לכאן או לכאן גם הם.
עיקר הטענה שלי הייתה לא ישירות לשופטי ה VAR, אלא לשופטי שדה שלא הולכים ל VAR כשזה יכול להטיב עם ברצלונה. כל נפילה ותפיסת חולצה צריכה להיבדק, והם עושים את זה כשמדובר בריאל.

כמו שכבר כתבתי - מספיק רמז מבן אדם אחד בעל כוח.
אני מכיר את זה מצוין מהעבודה. אפשר להבין את רוח הדברים גם בלי שנאמר מפורשות לעשרות אנשים תעשו ככה או ככה.
אני מרגיש שמשהו השתנה אצל השופטים לאחר החזרה, וזה שאוהדי ריאל לא רואים שום דבר מיוחד לא מפתיע.

כי את זה שמעתי רק מהתקשורת המקומית בקטלוניה. ואני די לא מאמין לה. אני רוצה לדעת באמת אם שיחת טלפון כזו באמת התקימה. כן או לא.

שיחת טלפון, אם אכן התקימה, היא אכן לדעתי מאוד לא תקינה. אבל לא ברמה הפלילית.