אני לא מת על הכדורגל של ריאל בלשון המעטה אבל אי אפשר להתעלם מזה שעד עכשיו הם ספגו רק גול אחד (אם אני לא טועה). יכול להיות שחלק בגלל מזל אבל חלק גם בגלל הגנה טובה מה שאי אפשר להגיד עלינו.
בנוסף, אצלנו הכל פוליטיקה מהשניה הראשונה כמו למשל ארתור שקיקה אמר היום שלא ישחק בליגה אלא אם לא תהיה ברירה בעוד שפיאניץ נטחן ביובה שכבר הבטיחה אליפות.
מזל טוב לבוסי . בן 32 הילד, לטעמי אחד השחקנים היותר אנדרייטד שאני מכיר. שהוא יפרוש נתגעגע אליו.
בארסה ב מנצחת 3-2 בהרכב מאוד חסר את ויאדוליד ועולה לשלב הבא בפליאוף. בשלב הבא ריקי אנסו וארוחאו צפוים להצטרף .
הצעה לשיפור הפורום - להוסיף, בנוסף ללב/לייק, אימוג’י כועס. או…במקרה של ברצלונה - אימוג’י של “מה אני אגיד לך…התייאשתי כבר”.
ברצלונה ב בגמר מרחק ניצחון אחד מעליה לליגה השניה. פימי כנגד כל הפציעות והניסיונות להכשיל אותו מצליח להביא קבוצה בסגל חסר לבאר. נשאר רק לשתות. הלך מאוד קשה בפנדלים, אבל מגיע לנו!
נ.ב ההישג של פימי והקבוצה מרשים יותר, כי הקבוצה מנגד, בדאחוס, היא קבוצה עם שחקנים מנוסים יותר משלנו, גיל הממוצע שלהם הוא 25.3 לעומת 20.5 שלנו. וברצלונה ב היתה טובה מהם רוב המשחק.
צ׳אבי חיובי לקורונה. בוסקטס ואינייסטה נכנסו לבידוד
אין…הכל עובר דרכו.
ברצלונה ב מפסידה 2-1 בגמר ולא עולה לליגה השניה. כואב אבל צריך להצדיע לבחורים ובעיקר לפימי שהוציא מים מהסלע. תמיד תשאר השאלה, אם ריקי ואנזו היו משחקים התוצאה היתה אחרת…
דרך אגב אראוחו נפצע בדקה 75…
אחרי כמה ששנים שלא יכולתי לסבול לצפות בברצלונה ב, פימי החזיר לי את התשוקה והעניין בה**
בתמונה ברתו נרדם בדקה 80…
בסכנה למשחק מול נאפולי. כזכור - אומטיטי פרש ולנגלה פצוע גם הוא, ככה שיש לנו רק בלם אחד כשיר בסגל.
כל זה כשבוסקטס ו-וידאל מושעים.
אל דאגה, יש את סרגי רוברטו וגריזמן.
צאבי הבריא, אפשר לנשום לרווחה
https://twitter.com/LaSenyera/status/1288550916220768259/photo/1
אני מרגיש רע שזה טיפה מצחיק אותי
אני לא אדם דתי במיוחד, אבל גם לי ברור שאומטיטי מקולל
מדהים, אריק גארסיה לא מאריך חוזה אצל סיטי ורוצה לעזוב אבל פפ פותח איתו ברבע גמר האלופות. הוא לא שמע על “מתודת קיקה סאטיין וברתומאו” שקובעת שאם שחקן עוזב צריך לייבש אותו ולהשפיל אותו עד עפר? הרי זה “עבד” כל כך טוב עם ארתור… חובבנות אני אומר לכם…
דרך אגב אני מנסה טיפה להתעודד . אז יאללה ביי ביי ברתומאו עוף לנו מהחיים!
לא צריך להזכיר את אריק גרסיה. מספיק להיזכר בפיאניץ’ נטחן ביובה באותו זמן בדיוק שארתור מפהק על הספסל שלנו.
זה פארודיה אבל במקרה של ברצלונה , המציאות יכולה לעלות על כל פרודיה.
https://www.instagram.com/p/CEqrpe3KeDY/
זוכרים את הבכורה של רונאלדיניו?| בברצלונה עובדים על סרט דוקומנטרי של רונאלדיניו על תקופתו במועדון. בדיוק אתמול לפני 17 שנה הוא ערך את הופעת הבכורה וכבש שער ענק נגד סביליה במחזור הפתיחה בעונת 2003/04 כשחלף על פני שני שחקנים ושלח פצצה אדירה למשקוף ופנימה. “זה היה שער מיוחד. שונה מכל האחרים, זה התחיל משהו גדול. זה היה השער הראשון שלי, זה היה מרהיב להתחיל ככה את דרכי בברצלנוה”, שחזר הברזילאי המחויך. במועדון אמרו עליו: “היה ברור לנו שהוא יהיה שחקן כל כך טוב”. 22 שערים בעונת הבכורה, 13 בעונה השנייה בה זכה באליפות ראשונה, 26 בעונת הדאבל המדהימה, 24 בזו שאחריה ותשעה שערים בלבד בעונת הפרידה בה סבל מפציעות. השער האחרון: המספרת בקאלדרון נגד אתלטיקו.
פייר, אפילו אני מתגעגע. בכל שנה אני כותב את זה: אי אפשר היה שלא לאהוב אותו, כה מיוחד. חבל שהפסיק לשחק כדורגל בגיל 30. אגדות אף פעם לא מתות.
פייר אנחנו מתרגשים שעוד עונה נפתחת היום? לא?
https://twitter.com/barcacentre/status/1304684079393263616
מהפכה!
בנתיים כל השחקנים של 8-2 חוץ מראקיטיץ נשארו…
אנשים לא מבינים שכל עוד שחקן ליגה בינוני כמו לנגלה פותח בברצלונה אין לנו שום סיכוי.
מדהים אותי שאנשים אשכרה מחזיקים ממנו כשחקן טוב. פיקה מהיר ממנו בהרבה.
אחרי המשחק מול ביירן הרבה באו בטענות לסמדו, אבל חוץ מהטעות של מול דיוויס הוא היה סביר.
תסתכלו על המשחק של לנגלה מול ביירן, שלוש גולים באשמתו הישירה ועוד 2 אשמה חלקית.
זה המשחק הכי חלש שראיתי מבלם אי פעם.