חוץ מהמשחק הזה, ראית בכלל את העונה של ברצלונה?
נראה לי זה שייך לאשכול של אנקדוטות.
יש מצב שקומאן לא יוכל לעמוד על הקווים במשחקי הליגה הקרובים.
בארסה עוד לא הסדירה את הפיטורים של סטיין, שדורש את כל הכסף שנשאר לו בחוזה. לפיכך, מבחינת RFEF הוא עדיין המאמן של ברצלונה, ובארסה לא יכולה לרשום את קומאן. אם הוא לא רשום, הוא לא יכול לעמוד על הקווים.
חושב שזה מתאים לחוזים ופנטזיות לא?
בכל מקרה, יש משפט שאומר “אם אלוהים כל יכול האם הוא יכול ליצור משהו שהוא לא יכול לעשות” (משהו כזה).
אם ההנהלה של ברצלונה כל כך כושלת, האם יש משהו שהיא מסוגלת לעשות כמו שצריך?
“האם אלוהים יכול ליצור סלע שהוא לא יכול להרים?”
וההנהלה עשתה משהו כמו שצריך. היא הצליחה להיות מספיק גרועה בשביל להשיג 18,000 חתימות (לפי דיווחים שונים), בלי משחקים ובתקופת סגר.
לגמרי אנקדוטה ושאר ירקות -
https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1308328225697935360?s=19
אלוהים ישמור. כאילו מישהו שם למעלה (או למטה) ערך התערבות על מה גבול הקבלה של אוהדי ברצלונה לטמטום שהולך פה. לא יכול להיות שאפילו בזה שחקני ברצלונה נכשלים.
סוארס התחזה? מי היה מאמין!
מסי נתן לו את כל התשובות מראש.
ברצלונה ב’ היא הקבוצה השביעית בספרד מבחינת ההוצאות על שחקנים בחלון הזה.
בעיקר תודות לעסקאות מפוקפקות של ההנהלה בברזיל.
מסי נכנס בהנהלה בהודעת הפרידה מסוארס, אז הצדיק בא ומגיב -
בתרגום מתאוות בצע-ית: “מדהים איך הם עושים דברים כאלה”.
ואז האירוניה חתמה על סעיף נאמנות וברחה ואז תבעה את המועדון.
אם יש איש אחד בכל עולם הזה שאין לו שום זכות להתלונן או לקטר על ההנהלה וברתומאו באופן אישי. זה ניימאר.
אנחנו עדיין לא יודעים באמת כמה ברצלונה שילמה באמת עליו. זה בבית משפט בברזיל.
כל מה שאני לא סובל בכדורגל של היום זה ניימאר.
יאללה דברים האלו עדיין מרגשים אותי, איזה איש טוב הוא בריטוויט. באמת מאחל לו רק טוב
ליברפול ומנצ’סטר יונייטד, ברוכים הבאים למועדון.
לא 8-2 אבל קרוב, ולא מול באיירן.
חטאפה שינו את שמם ל Fe FC לפני המשחק מולינו.
ברטומיאו בתגובה - גם בארסה משנה את שמה ל FC Ba
אני יודע שזה לא קשור לברצלונה, אבל מכיון שלצערי יש לי יותר מידי ניסיון עם מקרים דומים (במשפחה) (לא קשור לכדורגל) זה פשוט שובר לי את הלב ואולי טיפה מצריך חשבון נפש מצד האוהדים והקבוצות, איזה לחץ יש על כדורגלנים צעירים
כדורגלן לשעבר מהנוער של סיטי התאבד בגלל שהוא נכנס לדיכאון מאז ששיחררו אותו מהקבוצה. יהי זכרו ברוך!
https://twitter.com/PurelyFootball/status/1320464155338563585/photo/1
נו למה, אז הוא לא יספיק להסיר לי את החסימה אחרי שקראתי לו פרצוף עכבר. אנגלית זה נשמע יותר טוב.
רק אניח את זה פה.
In all competitions at Barcelona:
Antoine Griezmann: 16 goals and 4 assists in 56 games.
Arda Turan: 15 goals and 11 assists in 55 games.
בהנחה שמסי יעזוב סוף עונה וקוטיניו גם כן, גריזמן יוכל לפרוח אצלכם.
בניגוד לארדה, הבעיה של גריזמן היא שאין לו עמדה כל עוד מסי משחק, ארדה פשוט היה שחקן לא מתאים ולא מספיק טוב.
חבל מאוד ששילמתם עליו שנתיים משכורת גבוהה ומיותרת, אבל החל משנה הבאה לדעתי אתם תהנו ממנו. בכל זאת הוא שחקן נהדר סך הכל, היחיד שבאמת אולי הגיע לו לזכות בכדור הזהב בתור הזהב של מסי וכריסטיאנו. (בתכלס לא באמת, אבל היחיד שהיה באמת בלבל שלהם, אפילו אם לעונת נפל יחסית של שניהם, ועונה אחת)
כדי למקסם את גריזמן צריך להמשיך לשחק ב4-2-3-1 כשגריזמן מתחת לחלוץ. פשוט לא.
גם כדי למקסם את מסי. אבל הוא הצליח גם כ9 מזויף, וגם כ״שחקן אגף״.
בהתחשב במצב הריאלי שאין לכם באמת כסף (אפילו אם מסי וקוטיניו יעזבו) אז כנראה ששחקן טופ לא יגיע. וגם אם במקרה כן תנחיתו אחד אני מקווה בשבילכם שזה יהיה בלם. (אחריו אגב מקווה בשבילכם שחלוץ 9, ואחרי החלוץ 9 הייתי מביא קשר).
מצב כזה ישאיר לכם את גריזמן, שהוא שחקן מצוין סך הכל שפשוט לא מוצא את עצמו ליד שחקן שמשחק בסגנון דומה יחסית לשלו רק הרבה יותר טוב.
גריזמן כ9 מזויף כשבאגף אחד פאטי ובשני חלוץ אגף אחר (שמשחק כחלוץ אגף ולא בא להיות שחקן חופשי) יראה הרבה יותר טוב מהיום. לדעתי מדובר באחד החלוצי 9 מזויף הטובים שיש (בפוטנציה), פשוט אף חלוץ 9 מזויף לא יצליח לצד מסי.
גריזמן כ״שחקן אגף״ (כמו מסי בחלקים מהקריירה) לצד חלוץ 9 (אם יגיע) וקיצוני בצד השני (פאטי) יראה טוב בהרבה מכפי שנראה היום.
יש רצוי ויש מצוי, זה הכל.
הבעיה עם רכישת גריזמן היא לא איכות השחקן אלא התאמתו. התאמתו היא רעה בגלל מסי (לא מסי אשם, אלא מי שהביא את גריזמן)