אנקדוטות ושאר ירקות הגירסה הברסאית

אבל כן ייחסך סכום עצום שהוא מקבל

כל האתרים האלה רושמים סכומים ללא שום בסיס. אתה יכול להאמין לזה ולבנות על זה תאוריות, אבל אין בזה שום אמת.
פרטי החוזה חסוים. אין לאתר שום אפשרות לדעת מה המשכורת ומה הבונוסים לכל שחקן בפלנטה.
אתה עוד הכפלת סתם את הסכומים שרשומים שם.

יש את פוטבול ליקס ועיתונים אמינים כמו גארדיאן ובילד. מה שפורסם שם , לא תואם את מה שהבאת כאן.

חוץ מזה, כמו שהעירו לך כבר, יהיה קשה לקבל כסף על שחק חופשי כמו מסי. יהיה גם קשה לקבל כסף כלשהו על שחקן מבוגר ויקר כמו פיקה, או פצוע כרוני כמו אומטיטי. שלא לדבר על זה ששחקנים הם לא חפצים, ואם לפיקה יש חוזה מובטח עד גיל 37, הוא לא יהיה מעוניין לעזוב.

אני ראיתי פרטי משכורות אחרים אבל עזוב אני איתך כרגע.
אתה שמת פה תג מחיר לשחקנים שאתה אומר שלא מצדיקים את המשכורת שלהם, אז משכורת + תג מחיר זה הגיוני שקבוצה תשלם?

מסי - חינם
קוטיניו - חינם
דמבלה - חינם
בוסקטס - חינם
אלבה - חינם
נשארת עם סביבות ה80 מיליון להעברות.

עכשיו עשית 5 מיליון על ברייטווייט, אתה מבין שתצטרך להביא חלוץ 9 במקומו? אם היה לכם שחקנים ברמתו בנוער לא הייתם מביאים אותו והם לא היו משחקים בנוער.

חיסכון משמעותי במשכורות, ולגבי הרוב אני מסכים, אבל:
לנגלה, אלבה, פירפו, וברייטוייט הם לא החיסכון העיקרי פה, וכנראה כל מי שיגיע במקומם יקבל שכר דומה או יעלה כמות שלא שווה את זה.
אגב, העפלה לשמינית גמר אלופות שווה לכם כמעט 50 מיליון. זה סכום שתפסידו אם לא תעפילו לאלופות

קשה? תקן אותי אם אני טועה, בקיץ מסתיים לו החוזה, אם נקבל עליו סכום למנת פלאפל זה רק בגלל שהצד השני אידיוט.

תסביר את זה לטל. הוא זה שרוצה למכור את מסי ב 50 מיליון יורו.

אם מציעים את מסי לסיטי ופריז, מחר יש לכם לפחות 50 מאלה ו50 מאלה ולכו תבחרו איזה 50 בא לכם יותר. אתם לא יכולים גם לאכול את העוגה וגם להשאיר את מסי עד סוף העונה.

לא, הם פשוט יודיעו לנו שהם מחכים לו חצי שנה ויקחו אותו בחינם בקיץ.

הרי מסי מחזיק בהחלטה הסופית, הוא לא ישתף פעולה עם ברצלונה להפוך אותו לסוג של “בזאר טורקי”.

אני לא מבין למה מסי בעצמו לא דוחף ליציאה בחורף.

ללא מסי וללא פאטי הפצוע. אתה חושב שברסה תגיע לאלופות עונה הבאה?
והרי העפלה לליגת האלופות לבדה שווה בין 40 ל50 מיליון( בהתחשב בהנחה שאתם תעלו מהבית (כי אם לא תסבלו מביש מזל מטורף בהגרלה אתם תעלו, וכנראה שגם אם תסבלו)
כלומר אני כלל לא בטוח שזה ישתלם לכם כלכלית לוותר על מסי עכשיו אפילו בשביל 50 מיליון (מה שלא מאמין שקבוצה תשלם).
מסי כבר לא השובר שיוויון שהיה ולא שווה שבשביל חצי עונה קבוצה תשים עליו 120 מיליון (אם השכר העונתי הוא 140).
מסי השנה לפי איך שהוא נראה לא בטוח ששווה את הכסף הזה (בהתחשב בכך שעוד חצי שנה הוא מגיע בחינם)

אני שנים אומר למס הכנסה שזה סתם, אבל הם לא מסכימים איתך :man_shrugging:t2:

גם עם מסי בארסה לא שווה ליגת אלופות. אנחנו נראים זבל, ואנחנו מדברים כרגע על אובדן הכנסות של 200 מליון אירו (דמי העברה, שכר, מענק נאמנות ואובדן צ’מפיונס). אני בעד לקצץ כמה שיותר, כי הבור שברתומיאו הכניס אליו את בארסה ככ עמוק שאם לא

בכל אופן, זה לא שחור או לבן. אפשר להשאיר את מסי לעונה הנוכחית ולהיפרד ממנו בקיץ. האם זה שווה את הכסף שאין לנו ואנחנו יכולים לחסוך רק כדי לנסות להעפיל לליגת האלופות? אולי כן ואולי לא, אבל בכל מקרה זה רק ידחה את הקץ הבלתי נמנע. לא יקום פרוייקט ספורטיבי חדש על גבי החורבות האלה כל עוד מסי נמצא פה. הנזק שנעשה פשוט גדול מדי.

אז החלטת שהמספרים באתר הם נטו והכפלת פי 2. למה החלטת שהם נטו?
תראה, אני כבר מצטער שהחלטתי לכתוב משהו בהקשר הזה. לקחת משהו לא מהימן שסותר אתרים אחרים לא מהימנים, הכפלת פי 2 והפכת את זה לעובדה. איך אפשר להוכיח שהמספרים האלה הם ערימה של שטויות?
הלוואי והכל היה כל כך פשוט והיינו יודעים בדיוק כמה כל שחקן מרוויח.
התעלמת גם מהיחס של יורו לפאונד, אבל זה בקטנה לעומת כל השאר.

מה שידוע מפוטבול ליקס - השכר של מסי ברוטו הוא 106 מיליון יורו ויכול להגיע עד 120 עם הבונוסים.
השכר של גריזמן ברוטו הוא 35 מיליון יורו (זהה למה שהיה לסוארז). הוא המרוויח השני בקבוצה, ובפער. לא 90 מיליון.

אפשר גם להכניס קצת הגיון - אם אתר מסוים טוען שרוברטו מרוויח יותר מאלבה וקוטיניו, אל תאמין לו.

פשוט מאוד, קח את כל השכר שם ולא תגיע לכמעט 800 מליון שכר שחקנים שלנו.

Braithwaite: “I like that the club is looking for other strikers in the market. You need to have competition. It does not frighten me, it motivates me. You need the best players in order to motivate everyone.”
אם היה לו קצת יותר כשרון, הייתי מתאהב בו. חבל שבדרך כלל כשרון פנומנלי בא עם אגו פנומנלי.

מישהו יכול לאשר את זה?

כמה שאני מתגעגע אליו

קרויף 2015 רגע לפני שברתומאו מנצח.

“אם לאפורטה מפסיד בארסה מפסידה”

הטראבל ההוא זה קללה. פעם התבישתי להגיד את זה , היום אני אומר את זה במפורש. ארורה הזכייה הזו.

מהתבוסה ל PSG יצאה תמונה לגמרי איקונית.
image

לא יודע… פיקה גם אחרי נגרדו יגרר ככה.

נגרדו לא רץ ככה, לא מסמל חילופי משמרות ולא מסמן את האמללות של בארסה עד כדי כך.

זה שהוא לא רץ ככה לא אומר שפיקה לא ידדה אחריו או שלנגלה לא ישלח רגל סוררת ויקצץ אותו, עדיף ברחבה.

בוודאי שחילופי המשמרות היו צריכים להתבצע מזמן, כאילו רומא ליברפול ובמיוחד באיירן לא לימדו אותנו בעבר שההגנה שלנו אומללה.

יאללה שיגיע לאפורטה וינקה קצת את חדר ההלבשה.

בשבילי זאת תמונה שמסמלת את מצבה של בארסה, לא מצבו של פיקה ספציפית.

עוד מהימים שברתומיאו לא ידע לשכנע את ניימאר להשאר,
או לעשות משהו מועיל בטונות של כסף שקיבלנו עליו…

וככה זה. אז רדפנו אחרי פריז, היום אנחנו מושכים להם בחולצה בשביל לנסות שלא ייברחו לנו יותר מדי.

בדיחה אפילו לנסות. הפיינליסטית של השנה שעברה שיצאה עם הפסד קטן של 0:1, מול אותה הגנה (כמעט) שחטפה שמיניה מהפיינליסטית האחרת. באמת שזה לא כוחות.

ויאללה לבחירות.