עזוב, ראית שהפכו את Snow white ללטינית? המטורללים הרגרסיבים מהוליווירד התחרפנו לגמרי. המתקפה המרקסיסטית שלהם על כל מה שהוא מערבי כבר פתטית… שמח שגם Santa Inc נכשל, רק תאר לעצמך מה היה קורה אם הם היו צוחקים על חגי דת אחרת. לולז.
הם ילמדו לקח רק כשנחרים אותם לחלוטין. בנתיים תן להם לדחוף את message.
האמת שעכשיו פעם ראשונה שאני רואה סוף-סוף את הסדרה “על הסדר”, אחרי ששמעתי עליה בלי סוף כמובן, ופייר קצת התאכזבתי. אני שונא להגיד את זה על סדרות/סרטים, אבל בכנות לדעתי היא פשוט לא מתיישנת טוב. יותר מידיי קטעים קרינג’יים ברמות, הטרדות מיניות במקום העבודה כמשהו שאמור להצחיק… לא יודע, משהו לא עובד לי שם עד הסוף. אבל כמובן שזאת סדרה טובה למרות הכול.
אגב, ליאור - אני חשבתי שאתה טופ-פאן של הסמויה בכלל.
מה שיפה בהטרדות המיניות של הסדרה זה שהן לא מיניות. בכל אופן זו סדרה שנעשתה לפני טירוף הwoke שגם הוא כמו טירוף הcovid סופו לעבור מן העולם ויפה שעה אחת קודם.
אני לגמרי אבל את הסמויה ראיתי פעמיים ומתקשה לחשוב על עצמי רואה שוב. את המשרד נראה לי שאני יכול לראות בריפיט.
אני בפקק ומרגיש כאילו שרק אני לא מבין מה מתלהבים. כמו ליאור, רק עם סדרות.
ראיתי אוזרק, סידרה מטומטמת. כנ"ל שובר שורות, אותו ממש עמדתי כבר לסיים וכמחאה לא סיימתי (נשארו לי 2-3 פרקים)
ראיתי משחקי הכס קצת, האורך מרתיע אותי, מתי זה אמור להיות ממש טוב?
ראיתי “צהובות”, אחותי חייבת לי את הנתח מהירושה.
סתם שתבינו את הטעם-הסופרנוס, הסמויה, כנופיות ניו יורק. זהו. רק אותם אהבתי ממש. עזרו לי.
אגב, משהו שהייתי חייב לפרוק-ראיתי את הפמליה שוב. אני אוהב את הסידרה, היא קלילה ומצחיקה. אני חייב לפרוק משהו-אני לא סובל את וינס. הוא פוץ נסבל.
אני לגמרי איתך לגבי שובר שורות, למרות שההספק שלי בסדרה הוא המשלים שלך (2-3 פרקים בתחילת הסדרה…), אבל הבנתי ממי שהמשיך עד הסוף שהקונספט לא משתנה עקרונית.
משחקי הכס - ראיתי וסיימתי, נהניתי בסה"כ אבל לא עפתי בכלל, אבל אני מבין בגדול ממה אנשים נהנים - תככים, עלילה מורכבת יחסית - וכל זה במעטפת סופר-מושקעת נוטפת סקס ואלימות ועם שחקנים טובים בסה"כ. אבל שוב, אישית לא עפתי.
שביט אתה לא תמצא סדרות טובות כמו הסופרנוס והסמויה ולא תזכה לראות שוב את מסי בבארסה. תנמיך סטנדרטים עד שיגיע משהו טוב. בינתיים תראה מיינד האנטר, טרמיי, הנותרים, פריקים וגיקים וכמובן את המאסטרפיס דה אופיס.
זה מאוד תלוי בסגנון שלך.
שובר שורוצ הוא מאסטיס בעיני, אבל אני בהחלט יכול להבין שעבור אנשים אחרים הוא יהיה איטי מידי. בכל אופן אם הגעת לסוף הסדרה אז מאוד ממליץ לראות את הסוף. יחד עם הסופרנוס מדובר באחד הסופים הטובים ביותר שאני זוכר מסדרה אי פעם.
משחקי הכס נגמרה בצורה מאוד רעה, אבל הדרך לאותו סיום הייתה מטורפת בעיני ובהחלט שווה את ההשקעה, אבל אם לאחר מספר פרקים לא התחברת אז כנראה שזה לא הז׳אנר שלך ואין לך מה להמשיך.
מחזק לגבי מיינד האנטר, מעניין בטירוף.
עוד סדרות שיכולות לעניין אותך (אם הצלחתי לקלוט את
הסגנון שלך) יהיו פיקי בליינדרז, ודקסטר (דקסטר אחת הסדרות הטובות בהיסטוריה בעיניי ולא מדברים עליה מספיק).
מבחינת קומדיות: ברוקלין99, קומיוניטי והמשרד אלה הטופ 3 שלי כרגע. כמובן שחברים ואיך פגשתי את אמא גם תמיד כיף לראות.
נראה לי שאני חייב לראות כבר הסמויה אם כל הזמן אומרים כמה שהיא טובה
מצטרף לברוקלין, ומוסיף גם את ביג בנג (הכי מצחיקה אבר) וקומיוניטי (יש לה פרקים שהם מאסטרפיס). אה כן… איך פגשתי > חברים. ואגב קומדיות, סיימתי סופרסטור לא מזמן. גם מאוד כיפית.
בנוגע ללא קומדיות, אכן מאוד תלוי סגנון. הדברים היחידים שעולים לי לראש ללא תלות זה יו ובית הנייר.
each to his own, כל ההמלצות כאן די דומות כשכל משתמש סולד מאיזו סדרה מפורסמת אחת ומהלל את השאר.
בעיני היחידה שלא ציינו כאן זו פארגו(עונות 1-3, 4 מהמעט שראיתי לא שווה צפייה), שעונה על סטנדרט ההפקה הקולנועי של רוב הסדרות כאן.
מבחינת שאיבה ובינג’יות לא חושב שיש שניה למשחקי הכס עבורי, ככה שהאורך לא אמור להרתיע, להפך. מה שכן, העונות האחרונות באמת חלשות ודביליות.
פיקי בליינדרז שגב הזכיר דיברה אליי בתיכון אבל עכשיו… לא יודע. לפעמים זה מרגיש יותר כמו תחרות קללות מאשר סדרת דרמה.
אגב, אם גדלת על סטאר וורס, המנדלוריאן עשויה ברמה ממש ממש טובה. אבל היא בעיקר fan service-fest ככה שאם לא התחברת קודם אין לך מה לחפש.
אם מנדלוריאן זה fan-service-fest אז בובה זה סתם fan service. בתור מעריץ אני לא סובל אבל זה filler לגמרי. סוג של ספוילר בפרקים האחרונים זה גם פחות או יותר The book of everyone buy Boba Fett.
המנדלוריאן מתחיל כמשהו באמת מיוחד, משלב מערבונים ומד"ב אבל נופל די מהר גם לקלישאות ולריצוי המעריצים.
עדיין, סדרה טובה.