סרטים וסדרות - ביקורות והמלצות

אני רק רציתי המלצה לסדרה טובה לישון איתה, לא יודע איך הגענו לפה…

צפה בסיינפלד/איך פגשתי את אמא/המשרד/קליפורניקיישן (לא יודע איך לא דיברנו על זה פה, אחת הסדרות לטעמי).

@Aimarito @Bblanko
אסכם את הדיון שלכם על מולאן בכך שאגיד שהמולאן החדש הוא באמת אחד הסרטים הכי גרועים שראיתי, לגמרי הרסו אותו לעומת הסרט המצוייר של דיסני

אם הוא יותר קרוב לסיפור המקורי, כנראה שכן.

בכללי הרבה פחות אהבתי את כל הגרסאות החדשות שעשו בדיסני, הרסו את הקסם של הילדות.

האלאדין החדש מנצח אותו בקלות בכמה שהוא גרוע.
(ראיתי רק את הטריילרים)

ביקשת סדרה ודאגנו לך לסרט :wink:

היפה והחיה ואלאדין היו מציינים. לא נופלים מהמקור.

מלך האריות היה ממש אחלה.

את מולאן לא ראיתי, ומ-The little woke mermaid אני ממש חושש גם כן…

אגב, אני יודע שזה לא מה שכתבת, אבל אני שומע/קורא לא מעט משפטים כמו “הרס לי את הילדות”, בהקשר של גרסאות חדשות לסרטים.

לא מבין איך זה שאלאדין החדש גרוע (והוא לא גרוע, הוא פשוט סתם), מלך האריות החדש חסר כל נשמה, מולאן החדש דוחף אג’נדות פמיניסטיות (לא ראיתי, כותב לפי מה שנדב כתב) וכו’ - הורס את הילדות, או אפילו הורס את הסרטים המקוריים. זה נכון לא רק לסרטי דיסני, או רק לרימייקים, אלא גם בכללי ולסרטי המשך. מבחינתי המטריקס הוא אחד הסרטים הכי טובים, ובטח הכי אהובים עליי, אז מה זה משנה שמעולם לא יצאו לו 3 סרטי המשך ואין לי מושג על מה אתם מדברים?

אם אהבתי את מלך האריות המקורי, מה איכפת לי שהחדש גרוע (נגיד ו…), ולהיפך?

אז הגעתם בסוף למצוירים של הילדות? כיף. עד היום אני זוכר את השירים של מלך האריות, מולאן, ומה לא? דיאלוגים מהדרדסים וסצנות של טום וג’רי.

את חטאי אני מזכיר, מדי פעם ככה בלילה שאף אחד לא רואה אני מדליק ביוטיוב איזה טום וג’רי ומתענג.

הגענו למצויירים של פעם אתה אומר?
ג’וני בראבו
וסמוראי ג’ק (הסדרה שבגללה נהייתי אנימטור, ויש עונה חדשה למי שלא יודע)
:slight_smile:

הוא ממש לא סתם. הוא מעולה! ביצועים מעולים לשירים, השינוי שעשו ליסמין הפך אותה מחסרת אופי, לפייטרית (אבל מאוד טבעי, ולא כזה שמרגיש מעיק) ווויל סמית’ בתצוגת מופת. זה כיף לרדת עליו, אבל הביצוע שלו באלאדין פנטסטי.

אני מאוד ציפיתי לו, וממש הייתי שמח אם האנימציה הייתה דומה יותר לסרט המקורי ופחות NG. זה כן אכזב אותי בצורה כזו או אחרת…

הנושא הבא:
דמויות מצויירות שהיינו מאוהבים בהן בילדות, אני אתחיל:

ג’ין של אקס מן ואפריל אוניל.

עכשיו אתם…

חחחחח גדול
קצת מביך אבל סנורקה מהמומינים :heart_eyes:

מסכים לגמרי (על ג’וני וג’ק, לא על סנורקה). לאיזו עונה חדשה של סמוראי ג’ק אתה מתכוון? לפני כמה שנים הייתה העונה האחרונה (שהייתה הזייה).

ומגניב לא ידעתי שאתה אנימטור. אז מאיפה כל החוסר חיבה לסרטי קומיקס? אני דווקא כן אוהב את האדפטציות במארוול, בטח אחרי הזוועות של dc וfox (חוץ מדדפול).

סתם מצויירים אהובים? או כאלו באמת טובים?

כי מייטי מקס. לנצח.

@Bblanko לגלות לו? :wink:

כן העונה הזאת, היא בהחלט הייתה הזויה אבל נוסטלגיה מנצחת הכל.

בגדול הסרטים עשו לי לקומיקס מה שמולאן הלייב אקשן עשה לך לאנימציה.

אייל יש לי עדיין קלטת וידאו של מייטי מקס
ולא חח אמרנו שלא מגלים :wink:

pinky and the brain נחשב?

מותר לי להגיב לך? אם כן אז בהחלט נחשב, אחת הטובות
אהההה שמרסקהובן זה אחד השירים האהובים עליי

אם לא … images (1)

בתור ילד ברוסיה, הייתי מת על סרטים מצוירים בשם “נו פוגודי” . ну погоди!
זה בסגנון של לוני טונס רק הרבה יותר טוב. שם זאב רודף אחרי ערנב אבל שניהם מאוד אנושיים. לפעמים הזאב מצליח לתפוס את הערנב, ואז משתכנע שלא כדאי לאכול אותו. לפעמים הזאב מסתבך ככה שהערנב יכול לחסל אותו, אבל גם הוא מרחם.
זה בלי מילים, לא צריך לדעת רוסית. כשהבנות שלי היו קטנות, הורדתי את זה וראינו ביחד ומאוד נהיננו, למרות שהן לא דוברות רוסית.
כאן יש את הרוב אני חושב https://www.youtube.com/watch?v=CMchLXXrRt8

כשעבדתי לפני כמה שנים בגן תקשורת היו שם חמישה ילדים רוסים והם כל הזמן צעקו לנו “נו פגאדי!” אז בדקנו מה זה והראנו להם ביוטיוב. הקטע המוזר בסדרה הזו זה שיצא בערך פרק אחד כל שנה. יש לזה הסבר?

אין לי הסבר הגיוני. לא אתפלא אם ציירו ידנית כל פריים ופריים. אבל התוצאה מעולה.