סרטים וסדרות - ביקורות והמלצות

אני אוהב (בין היתר) סרטים שהם לא באנגלית, וגם באנגלית יש מבטאים מסויימים שאני לא מצליח להבין עד הסוף

פעם הייתי יכול לעזור לך . אבל מהרגע שאמזון ונטפליקס נכנסו לחיי הפכתי לבומר ששכח הכל…

פעם היה kodi הוא עוד קיים?

אני מוריד סרטים או סדרות שאין לי בנטפליקס , מוריד תירגום בנפרד ומשתמש ב VLC כדי לראות במחשב.
רק צריך לשנות את שם הקובץ לאותו שם כמו הסרט ולשים באותה תיקיה.
כתוביות מוריד מ Subtitles - download movie and TV Series subtitles או מ https://www.ktuvit.me/

גם אני לפעמים לא מבין את המבטא באנגלית. ב VLC יש אפשרות לכתוביות אוטומטיות באנגלית. ככה אני מצליח להבין כמעט הכל.
לא ניסיתי על שפות אחרות.

אחת הסדרות הדוקוספורט היפות חזרה בעונה 2.
לפי הפרק הראשון הסדרה ממשיכה באותו קו של העונה הראשונה ונותנת למיוצגים בסדרה לספר את הסיפור שלהם מבלי להכתיב בצורה שנראית לעין.
אני פשוט אוהב את הניגודיות בין הרצון האמיתי של האנשים שם להיות מקצועניים לבין הרגש הילדותי שמתפרץ מאצלם שמובילה להחלטות וההתנהלות השכונתית.
אחרי שאתה צופה בזה אתה מבין שהם לא בליגה ג’ בטעות, ממליץ בחום צפייה בסדרה.

איפה זה משודר?

ערוץ 11, יש ביוטיוב את כל הפרקים שכבר יצאו. ממליץ בחום.

אני באמצע הסרט “מים עמוקים” עם בן אפלק, אני בקולנוע, וזאת הפעם הראשונה שאני רוצה לזרוק עגבניות על המסך וללכת. הייתי צריך להישאר עם חברה שלי בבית.

אשכרה בזבזו על זה 50 מיליון דולר. איזה עולם מפגר.

להסביר בדיחות למטומטמים ביל מאר.

כנראה שהגענו מהר מידי לשיא בעשור הקודם עם roasts מטורפים שהגיעו מקומי סנטרל. עכשיו כל אחד חייב לפתח אג’נדה בשקל. סת’ רוגן לדוגמא מאכזב אותי. מבן אדם שיצר קומדיות שחורות מעניינות לאחרון הפרוגרסיבים.

מה סת’ רוגן עשה?

בגדול קרא לכל מי שלא אוהב את הסרטים שלן גזען או אנטישמי… בגדול הוא בלתי נסבל.

המלצת צפייה: ניתוק (Severance).

רעיון מקורי ומבריק, שגם כשנחשפים אליו כבר בדקות הראשונות לסדרה, רק לאורכה לומדים לאט לאט את שלל ההשלכות של הקונספט, מה שלא בהכרח עולה לראש ברגעים הראשונים. הסדרה אמנם קצת מתמכרת יותר מדי לביזאר לטעמי והיה עדיף לה להישאר במסגרת הנורמלי יותר משעשתה, אבל הטיפול בקונספט כל-כך מבריק ופרק הסיום אדיר.

מומלץ בחום.

אני חייב להגיד שהיה לי קשה עם חצייה הראשון של העונה הראשונה. אבל החל מפרק 5 פשוט נתפסתי, עד לפרק הסיום הבאמת באמת מעולה, שהיה כזה גם בגלל הטוויסטים שבו, אבל ממש ממש לא רק בגללם. העריכה בו הייתה פשוט מצויינת.

עדיין מרגיש לי שהסדרה התאהבה קצת יותר מידי בליצור את האווירה הנכונה והמתאימה למה שהיא רצתה להעביר, ופספסה קצת בנושא קידום העלילה (בשקט היה אפשר להוריד 2 פרקים ככה, וזה לא היה משנה כלום). לא כמו סדרות אחרות שבכלל התחרפנו בנושא, אבל הייתה שם איזושהי חציית גבול.

הפורום לא מאפשר לי לפרסם את זה במקום שמיועד לו אז אני יפרסם פה. היום זה יום מרגש:

https://twitter.com/BarcaTimes/status/1518672916753309696

חייב להחזיר את טראמפ.

לפני כמה שנים ראיתי כמה פרקים וממש לא התחברתי. בזמן האחרון בגלל שנטפליקס זה בית קברות החלטתי לתת לה הזדמנות שניה. Better call Saul. פנטסטיש!

מעניין. בדיוק לפני כמה ימים החלטתי לנסות, וסיימתי אתמול את העונה הראשונה.

בינתיים - אין תלונות, אבל גם עדיין לא וואו. מקווה שישתפר בהמשך.

משתבחת עם הזמן לדעתי.

שובר שורות וכדאי להתקשר לשאול סדרות מצויינות מהרבה בחינות, אבל מה שאני הכי אוהב בהן, בקטע מוזר, הם הלוקיישנים. מאוד מרענן לראות סדרה איכותית שמתרחשת בנוף פתוח ולא במרכז עיר או כלא. גם את אוזרק אהבתי מהסיבה הזו, אם כי הנוף המדברי של שובר שורות ושאול יותר מעניין בעיניי.

יש המלצות לעוד סדרות עם לוקיישנים מיוחדים?

אם כבר קלאסיקה. בתור מי שלא יצא לו לראות שובר שורות שווה להתחיל?

זו אגב הסיבה שבכלל התחלתי לראות. יש לי חבר מאלבקרקי שגר פה וכל הזמן דיבר על המקומות והלוקיישנים שם. זה באמת מוסיף משהו שהולך לאחבוד בסביבות אורבניות מידיי.