סרטים וסדרות - ביקורות והמלצות

סדרה מצוינת וכיף טהור אבל לטעמי אתה זקוק להכיר את שאול משובר שורות ועוד יותר דמויות כדי להעריך באמת את הדבר המיוחד הזה.

יש לי המלצה לסדרה מתח לא רעה אבל קצת קלישאתית לפרקים, בלוקיישנים ירוקים-ירוקים מטריפים. קוראים לזה: “ריאל מדריד בליגת האלופות”.

אני מחפש סידרה שלא תסתיים בשיברון לב ובשבירת הטלויזיה לרסיסים בסוף יש רעיונות?

:wink:

לדעתי שובר שורות הסדרה הטובה בכל הזמנים.
פעם ראשונה בלעתי אותה.
פעם שניה ראיתי ברגוע עם אישתי, וגיליתי הרבה מאוד ניואנסים שלא שמתי לב בפעם הראשונה. אין שם שום מילה או טייק סתמי, הכל קשור להכל איכשהו.
וכמובן הרבה מאוד טוויסטים בעלילה. שחקנים מדהימים.

אני חושש כי אני די יודע מה קרה בסוף זה יפריע?

לא. הכיף בסדרה זה התהליך שהדמויות, ובעיקר הראשית, עוברות. אני לא זוכר שהסוף הפתיע אותי במיוחד, ולא נהנתי ממנו יותר משנהנתי מהסדרה עצמה.

שובר שורות אחת הסדרות הטובות שהיו.
גם אם ראית את פרק הסיום בשלמותו, לדעתי שווה לך לראות אותה.

ראיתי פעמיים שובר שורות. פעם ראשונה לפני איזה שמונה שנים ופעם שנייה לפני שנה. נהניתי יותר בפעם השנייה.

אחת הסדרות הכי גדולות אי פעם, ואני לא מגזים, היא Shingeki no Kyojin, או מתקפת הטיטנים.
נכון, זה אנימה וזה אבל שווה כל שנייה, ובשנה הבאה ישודר החלק האחרון של העונה האחרונה.

כל עוד הם לא שמים את ה “the message” במקום הראשון בסדר עדיפויות שלהם אני לא מוכן לצפות באנימה יפנית .

יש בדיוק אפס message ואפס PC. הסרטן הזה לא מתקבל בעין יפה ביפן. תודה לשיניגאמי.

חבל שבשביל להבין את זה הם צריכים להגיע למצב של קריסה כלכלית. מתי התעשיה תבין שהחבורה של המוזרים בטויטר לא באמת מהוים קהל שצריך להתחנף אליהם כל הזמן

אנשים לא עוזבים את נטפליקס בגלל האג’נדה, אלא בגלל שמתחרים כמו אפל עולים שליש, ואין בנטפליקס מספיק חומר חדש כדי להצדיק את המחיר.
הם עדיין חברת הסטרימינג הגדולה ביותר, גם בצופים וגם בשווי שוק, למרות הירידות בחודש האחרון.

נכון אבל הם עכשיו בשביל להתחרות צריכים לספק חומר טוב ולדעתי הם מבינים שהחומר שהם מספקים הוא פשוט גרוע.

הנטפליקס שאני נכנסתי עליו זה לא הנטפליקס של היום.

בשביל להתחרות הם צריכים קודם כל עובדים שלא מנסים להרוס אותם מבפנים. זה שלא פיטרו את כל העובדים (מעטים הרבה פחות מהשווי האמיתי שלהם באוכלסיה) שיצאו באמצע העבודה להפגין נגד הספישל של דייב שאפל זה חלק גדול מהבעיה שלהם.

אני עדיין בנטפלקס כי אני התחלתי שובר שורות. ודיסני פלוס לא יותר טוב מהם. אבל הם בצניחה חופשית.

לא מאמין שרק עכשיו אני נכנס למעמקי הפורום ומגלה את הדיונים המדהימים האלה!! :man_facepalming:t2:

נטפליקס על הפנים,אבל אני נשאר מנוי כי יש כמה סדרות שלהם שכבר התחלתי בעבר ועדייון רצות ומידי פעם מביאים דוקו סבבה.
השירות סטרימינג שעושה התקדמות אדירה זה אפל טיוי פלוס,קיבלתי לפני חודש מנוי חינמי בגלל רכישה של מכשיר אפל והופתעתי מאוד מכמות התוכן ואיכות התוכן יחסית לזמן שהשירות הזה קיים,יש שם סדרות מקור מעולות כמו severance שהיא גאונית בעיניי,דוקו מעולה על מג׳יק ג׳ונסון ועוד כמה שעדיין לא ראיתי אבל בטוח אראה,הם גם שירות הסטרימינג הראשון שזכה באוסקר אחרי שנטפליקס מנסים כבר כמה שנים ללא הצלחה (״האירי״ :man_facepalming:t2::joy:),בקיצור מומלץ,יש אפשרות לתקופת ניסיון של שבוע למי שמעוניין להתנסות.

סמוך על סול די מייגעת בשתי העונות הראשונות שלה,בעונה השלישית אתה תודה לעצמך על זה שסבלת את שתי העונות הראשונות כי משם זה כבר נהיה יותר טוב משובר שורות לדעתי,אני מכור לסדרה הזו.

https://www.sratim.tv/

כל סרט שתרצה עם תרגום ובאיכות טובה,תהנה.

אז…כמו שובר שורות.

בגדול, נכון לאמצע עונה 4, אני מאוד נהנה מ"סמוך על סול", ונהניתי גם מ-2 העונות הראשונות (אם כי אני בהחלט מרגיש שיפור החל מעונה 3). ובגדול? אם זכרוני אינו מטעה אותי, אז אני גם יותר נהנה ממנה מאשר שובר שורות.

יש לי בעיה עם סמוך על סול. אני התחלתי את העונה האחרונה (אפרופו למה עדיין צריך את נטפליקס) ומצאתי את עצמי משועמם מסול וחברתו והשטויות שלו, ומחכה רק לקטעים של קרטלים וסמים. הקטעים האלה לא נופלים משובר שורות, אבל זה רק חצי מזמן מסך.

להיפך, 2 העונות הראשונות בשובר שורות היו הכי טובות לדעתי, עונה שלישית גם טובה ומשם התדרדר.