היחידה הסמויה כן כמו שthe wire מתייחס להקלטות סתר.
החץ, הפלאש, סופר גירל וכאלה זה הסדרות שיש בהן הכי הרבה פילרים…(חוץ מדרגון בול ז ) אז מוזר שציינת את החץ דווקא
רוצה סדרות עם עומק אז זה HBO כגון - אוז, הסמויה והסופרנוס…
עוד עומק…? תנסה טלוויזיה זרה (לא אמריקאית) כמו ״ריטה״ סדרה דנית או שוודית מצויינת
או shameless הבריטית (גם האמריקאית טובה יש לציין).
לא, אל תראה אחי. זה לא ישתפר, זאת הסידרה. או שאתה מבין אותה ואת הגאונות או שלא. 15 דקות זה בהחלט מספיק זמן. ברצינות בלי לצחוק, זה פשוט לא מתאים לך אולי.
מישהו יכול להגיד לי איפה אפשר לראות משחקי הכס בצפייה ישירה?
המשכתי לראות, כל הסצנה של הבית משפט הכניסה אותי לחרופ ארוך מאוד. וההמשך היה פשוט בלתי אפשרי. ציפיתי ליותר עקב ההמלצות החמות שזה קיבל כאן. נו טוב, קורה שיש אכזבות.
איתמר כל סדרה היא פאתטית פרק ראשון. קו עלילה הזוי שבא משוק מקום, משחק שאתה לא רגיל אליו וכו.
לטעמי סדרה שופטים אחרי שרואים לפחות 2 פרקים.
בגישה הזו לא הייתי רואה שום סדרה שהיא לא קומדיה או אקשן משטרתי.
הייתי ממליץ לך לנסות לעבור את השלב שמשעמם ולראות שאולי אתה מפסיד משהו.
אומנם היא ממש ישנה, אבל היא קלילה, עם פרקים יחסית קצרים (25 דקות). “הפמליה”, עד לא מזמן לא ראיתי אותה מעולם מההתחלה עד הסוף, עד שסתם שמתי אותה ברקע, ופשוט נשאבתי אליה.
כל העונות עברו לי כמו כלום, ראיתי גם את הסרט ( לא מומלץ לטעמי).
תודה, ראיתי כמה פרקים.
חלשה מאוד לטעמי ולא קולעת בכלום, יותר מדי הומור רדוד של “פיפי קקי זין תחת” (קצת נמאס לי לראות את זה בכל תוכנית).
וגם תוכנית פשוט אפורה בגדול.
טוב… לא הצלחתם לעזור לי (מעריך שניסיתם).
אז במקום לחפש החלטתי לכתוב רשימה של סדרות שננטשו על ידי השלט הקר וחסר הרגשות שלי:
סיפורה של שפחה, האחיות המוצלחות שלי, הפמליה, נמלטים, אטלנטה, הסמויה, עמק הסיליקון, פולמטאל אלכימסט, כבודו, הומלנד, מייקל, החץ, חברים, מתחזים, בולרז, מתים לרגע, הבוזגלוס (לא יודע אם זה קשור לרשימה אבל שיהיה)…
והרשימה רק הולכת וגדלה.
אני לא חושב שיש לי העדפה מיוחדת לסדרות ישראליות. נכון שאני יותר מבין את כוונתם ואת הניואנסים שיש בהם…
אבל בגדול, אני אובייקטיבי ומסוגל לצפות בכל הז’אנרים והשפות. העיקר שיהיה טובבב
ולשאלתך… כן.
תאג"ד, רון (גם אני מופתע מעצמי שהצלחתי לראות אותה עד הסוף), זגורי אימפריה, על הספקטרום. זה כל מה שעולה לי כרגע.
זה לא שמעולם לא ראיתי סדרה שנהנתי ממנה… פשוט עבר המון זמן בפרופורציות של סדרות מאז שראיתי סדרה שבאמת עברה לי מהר ונהנתי ממנה.
לא לאיתמר - התחלתי עונה שניה של ריי דונובן. נהנתי ממש מהראשונה - דמויות מסקרנות, עלילה שנבנית מצוין ובכלל אני ממש אוהב סדרות פשע שמתמקדות בסיפורים האנושיים ולא בפשע עצמו.