סרטים וסדרות - ביקורות והמלצות

מוסיף גם את ביג בנג, שאם אתה מתחבר לסוג ההומור הגיקי, היא מצחיקה ברמות.

המלצות לקומדיות?
ברוקלין 99, ומחלקת גנים ונוף.
הראשונה מזגזגת ברמתה אבל בסה"כ מאוד מהנה. השנייה, אחרי עונה ראשונה לא משהו, פשוט מעולה.

ברוקלין 99, מחלקת גנים ונוף, סיינפלד וalways sunny in philadelphia הן סדרות גאוניות בעיניי… לעומת חברים? אותו הבדל רמות בין ראול (האמיתי) לראול בראבו, לעומת HIMYM? אותו הבדל רמות בין מסי ליואב זיו.

הכנסתי את עצמי לבידוד ביתי והתחברתי לנטפליקס, למישהו יש המלצה לסדרה טובה?
מעדיף סדרה קומית אבל שיהיה עומק מסויים, משוגע על ריק ומורטי (אגב, מישהו יודע למה הם נתקעו באמצע העונה החדשה?) וגם נהנתי מאוד מהמקום הטוב (ההמלצה מכאן, תודה)
מישהו?

“מחלקת גנים ונוף”. מאותו היוצר של “המקום הטוב” (מייקל שור) ו"ברוקלין 99", שגם מומלצת.
אחרי עונה ראשונה נוראית (שנמשכה רק 6 פרקים), הסדרה עפה לשמים. הנאה מובטחת.

הבעיה היא ש…היא לא בנטפליקס.

היוצרים ידועים לשמצה בקצב העבודה האיטי מאד שלהם. זה כביכול היה אמור להשתפר החל מהעונה כי הם חתמו חוזה ארוך טווח והעיכוב היה בגלל בעיות מו"מ עם היוצרים וה-cast, אבל הנה אנחנו…

הדבר היחיד שיודעים על החצי השני של העונה זה שהוא יגיע מתישהו השנה.

לגמרי ברוקלין תשע תשע. הכי מצחיק שיש כרגע.

אם כבר סיטקום אז המשרד לדעתי, זה גם ישרוף הרבה יותר זמן. את גנים ונוף אני רואה בעצמי כרגע, באמצע העונה השנייה ועדיין לא עפתי על זה למרות ששמעתי את מה שאמרת על העונה הראשונה מאחרים גם

יכול להבין את זה, וגם להגיד שהעונה השנייה נגמרת, והשלישית מתחילה, עם קפיצת מדרגה נוספת, שלאחריה באמת שאין לי הסבר ללמה מישהו לא יאהב את זה. לדעתי שווה לחכות, גם אם עוד לא לגמרי השתכנעת.

לגביי “המשרד” - זה הפרויקט הבא שלי. בקרוב.

תראה, זה לא שיש לי יותר מדי אלטרנטיבות :laughing:. נקווה שישתפר

בוג’ק הורסמן. מצחיקה מאוד עם המון בדיחות ברקע של ההתרחשות. למרות שהיא מצוירת היא מאוד אמינה לעלילה בקטע שכשקורה משהו הוא לא קורה רק לפרק אחד.

You - אדם פסיכופת מתאהב במישהי ומתחיל לעקוב אחריה בזמנו הפנוי ולנסות להכנס לחייה.
עצה מנסיון, אם יש לכם שותפה לדירה אני לא ממליץ לצפות בסדרה תוך מלמול מה אתם הייתם עושים אחרת כדי לא לקלע לסיטואציה, במיוחד אם השותפה חדשה :joy:

ברוקלין 99 - קומדיה משטרתית פשוט מעולה. מזכירה קצת את סקראבס. בדיחות שנונות מאוד.

מחזק את ההמלצות.

בוג’ק הורסמן- לדעתי, הסדרה הכי טובה שנטפליקס יצרה. סדרה מצוירת על חצי חיות-חצי בני אדם אבל היא כל כך עמוקה. יש שיגידו אפילו מדכאת. חבל שלא המשיכו לעונה 7.

ברוקלין 99- קורע. מומלץ בחום.

+10000000

אומנם לא בז’אנר הקומי, ממליץ מאוד על “פחמן משודרג” לכל מי שאוהב מד"ב עתידני. מגניבה ביותר, מעניינת, מותחת, קודרת. ממש מומלץ.

מצטרף. עונה 2 קצת פחות מטורפת, אבל גם היא הייתה מאוד טובה.

מוסיף את הטטטאנים לאוהבי קומיקס.

לא נו…אל תגרום לעוד אנשים לראות אותה. הקורונה לא הספיקה לך? :slight_smile:

היא הייתה כיפית ברמות בעיניי

תמשיכו לשבור את האינטרנט
https://edition.cnn.com/2020/03/19/tech/netflix-internet-overload-eu/index.html

ואו איזה פצצה .

אולפני וורנר מודעים שכל הסרטים שלםהם ב2021 יגיעו לסטרימינג. בדומה לוונדר וומן החדש. (חולית העיבוד החדש מטריקס 4 ספיס גאם ועוד)

החדשות הרעות זה שרות שרק ינתן בארה"ב וזה אמור להיות זמני ואח"כ יחזור לרגיל.
חדשות טובות: אני לא בטוח שמותר לי לכתוב את זה פה. :slight_smile:
נ.ב שהעיבוד החדש של חולית יגיע כבר. במהרה בימינו :stuck_out_tongue:

חשוב לציין כי הסרטים הנ"ל יעלו לשירות הסטרימינג HBO MAX באותו זמן בו הם יצאו גם לקולנוע ברחבי העולם,
וללא תשלום נוסף. לאחר חודש הם ירדו מהשירות, ימשיכו בקולנוע, ויחזרו ל-HBO MAX בהמשך, לאחר ירידתם מהאקרנים.

עוד משהו שצריך להבין, זה ש-HBO MAX פתח לא טוב (מבחינת כמות הנרשמים). ממש לא טוב. ככה שוורנר, שבבעלות חברת התקשורת (שהקולנוע מעניין לה את השמאלית, ויותר חשוב לה להשקיע בשירות הסטרימינג כרגע) AT&T, מנסה גם להיעזר בסרטים האלו להביא צופים ונרשמים לשירות, שכרגע פעיל רק בארה"ב. חוץ מזה, יחסי הכוחות בוורנר וב-AT&T קצת שונים מבמקרים אחרים (כמו בדיסני ודיסני+, למשל). בגדול בגדול - HBO MAX נמצא תחת Warner Media, ולא תחת Warner Bros. (קצת מבלבל, אבל בגדול זה אומר שאין להם את אותו “ראש”, באופן ישיר, ומדובר ב-2 מחלקות/אגפים שונים בחברה), שאחראית על עניין הסרטים (והסדרות, והאנימציה, ופארקי שעשועים, ומוסיקה ועוד), וגם זה לא לגמרי מדויק (הפן הניהולי נמצא תחת אגף אחד, והפן הקריאטיבי תחת אחר וכד’), אבל…קצרה היריעה מלפרט פה הכל. בכל מקרה - יש מצב שיש פה עניין של תיעדוף אגף מסוים על פני האחר, לפחות בתקופה הקרובה ובהתחשב במצב הנוכחי.

העובדה שהסרטים יופצו גם בסטרימינג (בארה"ב), תאפשר לוורנר לא להתחלק עם רשתות ובתי הקולנוע בהכנסות ממכירות הכרטיסים, או לפחות לבצע חלוקה שונה. וזה בלי קשר לעובדה שאי אפשר לדחות את הסרטים, בטח הגדולים שבהם, לנצח, אחרת יהיה עומס סרטים בטווח זמן אפסי (בטח אם נזכרים שיש עוד כמה אולפנים שצריכים להוציא מתישהו את כל הסרטים שהם דחו ודוחים), וצריך ליצור מומנטום וכו’.

צריך לראות כמה מזה באמת יקרה, ואיך. המון תלוי ב-Wonder Woman 84, ובענייני חיסונים וקורונה וכו’. יש סיכוי לא רע שזה יגרום גם לחברות אחרות להודיע על מהלכים דומים, בקרוב מאוד.