OMG ביל מאהר צדק!!!
1:11
WOKE IS CANCER
תזהר אתה מתקרב להיות אלט רייט
אמנם עוד לא ראיתי האלמנה השחורה, אל אני חייב להגיד שאני מודאג מהכיוון של ה- MCU. אחרי שהם הראו שהם עשו דברים מצויינים בכתיבה, CGI, ליהוק ועוד אני רואה איך הם רק מדרדרים. הסדרות (אולי למעט וונדהויז’ן שהייתה מעניינת ועוד הראתה קצת מחשבה והשקעה) נעו בין קלישאתיות ומביכות לפשוט רעות. הנרטיב של חלק גדול ממה שהם בנו עד כה או הולך לפח (כפי שקרה בלוקי) או פשוט עומד במקום (הסדרה של פלקון). שמעתי גם שהאלמנה השחורה לא מדהים (שוב אני עוד לא ראיתי אותו), ואני יכול רק לתהות אם הם לקחו על עצמם קונספט קשה מידי עם כל התכנים שיש להם, כשבנוסף לקושי בהמשכיות והנרטיב שהם בונים הם צריכים לרצות אלפי קהלי WOKE אמריקאים שכל מה שמשנה להם זה שלוקי Gender fluid או שפלקון מסביר לכולם שאי אפשר להיות גבר שחור וגיבור-על ושיש לו את כל הזכות שבעולם להגיד לכולם שהם צריכים למצוא פתרונות טובים יותר להכל מבלי לתת פתרון אמיתי משלו.
פיו הייתי צריך לפרוק את זה. כל כך מבאס לראות שעולם שעוסק בפנטזיה ואסקפיזם נופל למלכודות של אג’נדות פוליטיות רק כדי לרצות את כולם. זה קצת מוציא את הכיף מהכל.
פשוט יצר השמדה עצמית, אין לי מילה אחרת לתאר את זה. אני שוקל לעבור ל"מנגה" או איך שהיפאנים קוראים לזה.
היפאנים “רוצחים” את הקומיקס האמריקאי היום. בדיוק בגלל שהם עושים הפוך ממה שתיארת באופן מלא .
דרך אגב אין באמת “אלפי קהלי WOKE” הם פשוט נכנעים לכל מיני בלו צייק בטויטר. שוכחים שרובנו לא חיים בטויטר.
שמע, הייתימסכים שאין כזה דבר “קהלי WOKE”, אבל איכשהו תכנים ביינוניים מקבלים דירוגים טובים מאוד. כאילו אני רואה משהו אחד והמבקרים משהו אחר.
אני מבדיל בין תעומלנים פוליטים לבין מבקרים אמיתים. שאני כבר אישית לא מכיר בטויטר.
תבדוק את הציונים של כל התוכניות טלויזיה או סרטים הכי כושלים בזמן האחרון תגלה שרובם קיבלו ציון גבוה מהמבקרים וכושל גם בקופות וגם מהצופים. מה זה אומר לך?
ראית מה טרנטינו אמר לביל מאהר לפני שבוע?
דרך אגב יפתיע אותך שמי שעומדת מאחורי מארוול וסטאר וורס זה דיסני? ויפתיע יותר שהיא עסוקה בלהחריב את שתי המוצרים האלו?
לא, אשמח אם תפרסם.
מי כאן רואה Ted Lasso? נחשפתי רק לאחרונה ונהנה מכל רגע. מניח שרוב חובבי הכדורגל ירגישו דומה.
האמת שראיתי אותו מקודם בכבדות, אם הבנתי נכון זו סוג של סדרת הדגל של Apple TV+ והיחידה שבאמת הצליחה להם ואני גם די מחבב את ג’ייסון סודייקיס, אבל מהטריילרים זה נראה לי כמו “חח חח soccer”. אני מבין ששווה לתת צ’אנס?
העונה הראשונה הייתה אחלה ממתק מלא בסוכר אופטימי לתקופת הסגר. אומנם כחובב כדורגל היו שם כמה דברים שטיפה צרמו לי, אבל מדובר בקומדיה - אז החלקתי.
את השנייה לא ראיתי עדיין.
יש בדיחות שמשחקות על חוסר ההבנה האמריקאי בכדורגל, בעיקר בהתחלה, אבל הן לא בסגנון של חח soccer. יצא להם חינני לדעתי.
המטרה של הסדרה היא לעשות טוב בלב וכדורגל זה לא העניין המרכזי בה, אבל יש בה דמויות נפלאות (כולל אחת שמבוססת בבירור על רוי קין) וכל מיני אנקדוטות משעשעות על עולם הכדורגל והפרמייר ליג בפרט.
@Eyal עדיין לא סיימתי את העונה הראשונה. הלוואי שהשנייה תעמוד ברף הזה.
בול. ובזה היא מצליחה, לפחות בעונה הראשונה.
רוי קין רגיש.
ראית פעם את רוי קין האמיתי עם הכלב שלו? בגדר מי אתה ומה עשית לקפטן שלי.
https://www.instagram.com/p/CTEvKlvqUJj/?utm_source=ig_web_copy_link
אם כבר בנושא מצרף להמלצה את club de cuervos מנטפליקס, סדרה חמודה על קבוצת כדורגל מקסיקנית.
מה שמעניין בסדרה זה שכל הדמויות הראשיות הן אנטגוניסטיות ועדיין יוצא שאתה בעדן איכשהו.
אני לא יתן קישור לטור הביקורת על DUNE של אבנר שביט כי אני לא רוצה לתרום לערימת הפסולת הזאת תעבורה של קליקים.
הוא לא אוהב את הסרט, בין היתר כי הכוכב הראשי שם הוא לבן מידי ולטעמו הסרט הזה הוא כל מה שרע בהוליווד. אבל משפט אחד יותר מהכל חושף כמה הוא גנב דעת וחסר אתיקה:
“אני לא מעריץ של הספר ולא מומחה גדול לעולמות המדע הבדיוני.” זה כמו שפרשן לכדורגל יגיד "אני לא אוהב כדורגל ולא מבין בספורט " אבל יפרשן כדורגל ספרדי לדוגמה…
אבנר שביט הוא הדוגמה הקלאסית של הפייק מבקרים שהם למעשה לא יותר מסתם אקטיביסטים פוליטים. ובמקרה שלו גם חסר אתיקה.
לא מפתיע אותי, שוואלה נותנים לו שכר…
לא מסכים שזה על אותו משקל. סרט, בטח עם הקאסט/במאי/ובקנה מידה של “חולית”, מיועד להרבה יותר אנשים מאשר מעריצי הספר ומומחי המדע הבדיוני בלבד. אבל בכל מקרה, בטח ובטח שמבקר לא אמור לענות על 2 הקריטריונים, כדי לכתוב על הסרט הזה. כמו שהוא לא צריך לאהוב את כל סיפורי באטמן בקומיקס, ולהבין בפיתולי היקומים/זמנים/קרוסאוברים/עידנים/דמויות של DC, כדי לבקר את “האביר האפל”.
זה שהביקורת טובה או לא טובה, זה משהו אחר. אבל הוא לא היחיד שלא אהב את הסרט, וזה בסדר גמור.
זה לא קשור לאיכות הסרט. שהוא אומר שהוא לא מעריץ את הספר ובנוסף הוא גם לא מומחה למדע בדיוני וזה בא בעיסקת חבילה זה פסול בעיני.
אחרי זה הוא גם מנסה לעקוץ את אלו שכן אוהבים .
בלתי נסבל.