סרטים וסדרות - ביקורות והמלצות

עכשיו רק צריך לדמיין את זה בקול של דארת’ וויידר שהemporer אומר לו לבקש לו לבקש סליחה מאיזה קצין אומלל שהוא עשה לו force chock…

lol

כצפוי

מדהים

למי שפספס בטעות (כן @Niro , אני מתכוון אליך), יצא סרט תיעודי בשני חלקים על הסופרנוס:

ובניגוד למה שקורה בד"כ עם סרטים מהסוג הזה, שמנסים להוציא עוד כמה ג’ובות מהמעריצים על אדי הצלחות עבר - פה מדובר בדוקו מוצלח מאוד, שמצליח להביא פרטים ונקודות מבט חדשות גם לגדולי הפאנבויס של טוני והחברים.

אני עוד אכתוב על זה בהמשך, אבל בינתיים נשאיר אתכם עם בונוס - החיקוי הכי טוב שראיתי של טוני, מבוצע דווקא ע"י קומיקאי שחור משיקגו:

(מדהים שכשאשכרה משקיעים ביצירה אמיתית, עם כתיבה מבריקה, דמויות עמוקות ומשחק משובח, אז גם שחורים יכולים להתחבר לדמויות של איטלקים לבנים ואין שום צורך בגימיקים של גיוון, נכון?)

זמין בסלקום טיוי, סטינג ועוד.

אם הבנתי נכון זה הבמאי שעומד גם מאחורי הסרט על תיקי נתניהו שאסור להראות פה

ואוו! ביצוע מושלם!

מה שממש יפה בזה, ששחקן בעצם מגלם סצנה שלמה העשויה משילוב של נראות, הופעה, לבוש, סגנון דיבור ועוד. פתאום שמפרידים את הכל ומבודדים רק את סגנון הדיבור והתנועות מקבלים את הפרמטרים הספציפיים האלו על סטרואידים בעיקר כי אין שאר הסצנה. אין את טוני, אין את החלק של הסצנה האמיתית המספרת משהו, אין את החליפות הרחבות, פשוט אדיר.

רק אני פרשתי מתישהו לקראת סוף העונה הראשונה? (או אולי זה היה קצת אחרי תחילת השנייה? אני כבר לא זוכר.)

הסדרה הזו פשוט לא הצליחה להחזיק אותי.

פרשת מהסופרנוס המקורית אחרי עונה? רק אתה כנראה.

לא נורא, יש כאלה שלא מתלהבים משובר שורות.

יש סדרות שהן קונסנסוס, אבל לא כל אחד חייב ללכת עם העדר. אני למשל לא התחברתי לכנופיות בירמינגם, אבל אתן לזה צ’אנס שני.

לא רק אתה. ואפילו באותה נקודה.

אני אפילו לא ראיתי את הפרק הראשון. :joy:

זה כמו מבצע סבתא. נראה לי שאני היחיד שלא ראיתי את הסרט הזה.

הסופרנוס מעולה ממש, אבל יש טובות ממנה.

לא חושב שהסופנוס היא הgoat אלבל גנדולפיני ז"ל מתחרה לגטימי לשחקן הטוב ביותר על טוני סופראנו.

אני אתקן את עצמי - רק שניכם.

אגב, גנדולפיני, ככה עושים פרסומת לביטוח חיים

ראיתי כל פרק של הסופרנוס כנראה לפחות 10 פעמים, קצת מפה וקצת משם. את כל הסדרה ברצף אולי 3-4 פעמים.
מוזר לשמוע אנשים שלא מתחברים כי מדובר בסדרה די מושלמת. יש בה הכל. הכל מהכל. דרמה, אקשן, קומדיה, פסיכולוגיה, פילוסופיה, סינמטוגרפיה, מוזיקה.
רמת כתיבה, צילום ומשחק מהכי גבוהות שיש.

קשה לי למצוא משהו שיגרום לאנשים לנטוש סדרה כזאת.

ולגבי הדוקו כמעט סיימתי, בתור מישהו שראה כמעט כל ראיון ומפגש חגיגי שקיים ביוטיוב הופתעתי מאיכות הסרט ומכמות החומרים החדשים שיצאו משם.
זה די מדהים איך צ’ייס עדיין סוחב את המבט המדוכא הנצחי שלו, ובגילו(ולמרות הצלחתו) עדיין מנסה להתמודד עם העבר הקשה שלו.

אחד הדברים שהפתיעו אותי זה האודישנים, וכמה טובים היו השחקנים שבסוף קיבלו את התפקיד(או כל תפקיד) בסדרה. אפשר היה לראות את ההבדל בין מי שנבחר למי שלא.

זו פרסומת לחברת הלוויין יס.

למטיבי לכת

יש שמועות שרולינג תובעת את WB כדי לקבל חזרה את הזכויות על הארי פוטר.

הם לא עובדים יחד עכשיו על לעבד את הספרים לסדרת טלוויזיה?

(לפרוטוקול, החלטה מצוינת ועדיפה משמעותית על סדרת סרטים בעיניי, ובפרט על סדרת הסרטים הנוכחית שמאבדת המון מהעומק של הספרים, בהתאם למגבלות זמן המסך שלה)

היא ה-executive producer של הסדרה, והיא לא רוצה הארי שחור, רון טרנסג’נדר והרמיוני לסבית.

או ברצינות, השמועות מספרות על חילוקי דעות רציניים בנוגע להכל, כש-WB רוצים להיות דייברסיטי ואינקלוסיב, והיא מאוד שמרנית ורוצה שהכל יהיה נאמן לספרים.

בספרים רשום במפורש צבע עור של כל אחד והנטיות המיניות שלהם?

אחרי שאישה שחורה שיחקה מנהיג וויקינגי בסדרת המשך של Vikings, שום דבר כבר לא יפתיע אותי. אבל זכותי לא לראות את החרא הזה.

בתור אחד שגדל על הספרים, אני פשוט לא מבין למה לשחק עם הדבר הזה בכלל. זה חסר משמעות לחלוטין לסיפור.

אגב, בהצגה שמספרת המשך הסיפור אחרי הספר השביעי, הרמיוני אכן עברה שינוי לשחורת עור.

מה שמדהים בתעשיה הזו שהם כל כך הרבה פעמים מפסידים כל כך הרבה כסף בגלל כל החרא הזה אבל לא לומדים לקח.