סרטים סדרות וספרים - ביקורות והמלצות

מה שעשיתי בשנה-שנתיים האחרונות היה לנדוד בין חברות. עברתי בנטפליקס, אמזון, דיסני ואפל. כשסיימנו “לקצור" אפליקציה אחת, עברנו לבאה בתור. אין לי לחץ לראות משהו שרלוונטי עכשיו בזה הרגע, אז לי זה מתאים.

אתה יכול לעשות את זה חד פעמי לא?

למה לא? אפשר להתחבר ולבטל כמה פעמים שתרצה.

יצא שסלקום הרוויחו מהסיפור הזה. HBO היה יתרון עבורם, וזה לא שהם הוזילו לי את החבילה ברגע שהשירות הזה הוסר. חצופים

יכול להיות, אבל אם את הקרב הגדול יעשו כמו שצריך אז אני מוכן לספוג פרק פילר. יש לפרק הזה פוטנציאל להיות משהו מיוחד.

אחד הדברים שאהבתי עד עכשיו הוא שנראה שהסדרה לא לוקחת את עצמה בצורה מאוד כבדה. הם שותלים כל מיני בדיחות קרש וכו’ וזה בטעם טוב. מאוד מודע לעצמו ואני מניח שאין שלא יהיה פרק פילר או שהוא ייעשה עם קריצה כלשהי.

אתה יודע עצם זה שאני ואתה מתכתבים אחד עם השני ומתלהבים הסידרה חדשה ובמיוחד בעולם הזה של משחקי בכס זה מראה כמה זה היה חסר לי ….

כיף גדול

כן לגמרי.

משהו שבבית הדרקון לא עשו טוב, זה הרגיש מהפרק הראשון כמו מסטיק למרות כמה הבלחות טובות.

אביר מרגיש לגמרי כמו העונות הראשונות של משחקי הכס מבחינת הכתיבה, אבל גם ללא ריבוי הדמויות. והקלילות היא בכלל טוויסט מעניין. זה לא ספוילר אז ארשה לעצמי לכתוב שבסצנה הראשונה של הסדרה השחקן הראשי מחרבן בזמן המוזיקה של משחקי הכס, גורם לך מיד להבין שיהיה פה משהו אחר.

בית הדרקון עונה ראשונה לא רעה כרגיל באמצע השניה הלכתי לאיבוד שם לקראת הסוף

זה בקטנה אני הייתי מוותר על הסצינה הזו אבל זה ממש בקטנה חחח

זה גם לגמרי הומור של פיפי קקי, אבל גם יש את הקונוטציה שהוא מחרבן על משחקי הכס וזה גם סצנה שהיא הזייה מוחלטת, שלמרות שכתבתי אותה פה כולם עדיין יהיו די המומים ממנה. בדיוק מסוג הדברים שגורמים לך להקליל את הצפייה בלי כל הדברים המעיקים והכבדות שיש בבית הדרקון למשל.

ריאל עד כדי כך משעממת :wink:

אני היחיד פה שקרא את כל הספרים?
האיכויות של הסדרות די משחזרות את איכות החומר הכתוב.
משחקי הכס היו מעולים כל עוד היה חומר כתוב וקצת אחרי זה. אחר כך התדרדר.
בית הדרקון מבוססת על ספר לא טוב. זה בעצם היסטוריה של ווסטרוס מאז שנכבש על ידי הטרגרינים, ומה שמתואר בבית הדרקון זה חלק מהספר. הספר כתוב כמו רשימה של אירועים, עם מעט דרמה והיה די משעמם.
האביר הוא אוסף של סיפורים על דאנק ואג. הספרים כתובים כמו שאתם מתארים את הסדרה - עם קצת הומור, בדיחות קרש אבל במקום, דמויות ברורות , הטוב והרע די ברורים. יש קרבות, אבל אין את הסאדיזם של משחקי הכס.

@mos56 , אם אתה אוהב סדרות דרמה עם אקשן שמבוססות על דיבורים ומשחק, ופחות על דרקונים ופיצוצים, אתה חייב לראות את שוגון. זה לדעתי מאסטרפיס לא נורמלי.

ראיתי ומסכים

הנוסחה ברורה כל עוד אין דרקונים ואין cgi ויש source matriel אז אין ברירה ומשקיעים בדו שיח של דמויות ששם זה המיטב

בגלל זה שאלתי אם הוא סיים את הסיפור שלו… אין לי כח לשידור חוזר של מה שקרה עם הסידרה המקורית.

הוא לא סיים, ולא בטוח שהוא מתכוון לסיים.
יש 3 נובלות לא ארוכות , כל אחת מתארת סיפור קצר מהחיים של דאנק ואג. אפשר להמציא גם 1000 כאלה. זה לא סיפור שמתפתח כמו במשחקי הכס.

אז בקטנה זה יכול שוב לחזור על הסיפור שקרה עם המקורית, הם יעשו כמה עונות ואז יגיעו למבוי סתום כי הוא עצלן.

רק מקווה שמי שעומד מאחורי הסידרה הזו לא חתיכת חסר תועלת כמו dumb and dumber

במקרה של ריאל הבעיה היא לא שעמום.

יש לי משבר אמון רציני עם הקבוצה והמועדון מאז הפיטורים של אלונסו. העונה הזו מבאסת בקנה מידה אחר ממה שחוויתי עד כה כאוהד. תמיד היו רגעי שפל, אבל רגעי שפל הם רגעים. זו סיטואציה אחרת בה זה תהליך של בערך משהו כמו שנתיים שהמועדון מתרחק מכל מה שאני מאמין שהוא מייצג ואני כל פעם מתאכזב מחדש.

זה לא קשור לפה אבל אני מבין לחלוטין איך אתה מרגיש, אני הרגשתי ואפילו יותר גרוע שברתומאו היה נשיא שלנו

הציפיות שלי היו גבוהות וזה התעלה על כל אחת מהן.

פרק פאקינג מטורף!!!

צפייה חובה.

היום בלילה הולך לצפות

רק שברצלונה לא תקלקל חחח

תשמע… הייתי עם דופק גבוה רוב הפרק. אני אפילו לא יודע בדיוק מה הוציא ממני את התגובה הזו.

הציפיות שלי היו יחסית נמוכות מהפרק הנוכחי אבל גם הפרק הזה הוא זהב.

היה צפוי הפילר הזה ברוב הפרק.

אבל הסוף וכל הקרב הפך את הכל להנאה עצומה

אבל פה אני גם חייב לבקר את מרטין. הוא בגישה של “ההפך מדיסני” שזה כבר צפוי מה שיקרה בכתיבה שלו לא עשיתי גוגל ולא קיבלתי ספוילרים (נו רק גופרי הבן זונה עשה ספוילר בזמנו חחח) אבל ידעתי מי יחיה ומי ימות בסוף הקרב..

הוא כאילו אותו דבר רק של הצד השני אם אתה מבין את מה שאני מתכון

הסוף היה שווה את הפילר של ההתחלה.

ללקק את האצבעות הסידרה הזו באותה רמה כמו GOT 1-4

I WILL TAKE SIR DUNCAN SIDE!!!

אני חושב שהוא נעשה בצורה טובה מאוד.

זה היה נחוץ כדי להבין את הרקע של דאנקן. הוא לא טוב עם חרב, הוא לא טוב עם lance. מה שמייחד אותו זה הגודל שלו והלב. וזה היה מקום טוב להסביר לנו מה מניע אותו.

באופן כללי מאוד אהבתי שהם בנו את הקרב ספציפית מהנקודת מבט שלו. ממש הרגשת את הכאוס. הזווית צילום דרך הקסדה הייתה מטורפת.