מניח שאתה מכיר + אישית לא הצלחתי לצלוח את העונה הראשונה מרוב שהיה משעמם, אבל:
ברוכים הבאים לרקסהאם
אני נהניתי מ-‘‘רק רוצחים בבניין’’ אם אתה אוהב קומדיות אמריקאיות.
סיימתי עכשיו והתאכזבתי. מה בדיוק הסיפור כאן? מסי הפסיד לאוסאסונה, טען שאוסאסונה רימתה, השופט במגרש לא ראה רמאות, ה-VAR בדק - לא הייתה רמאות, דו”ח איגוד השופטים קבע שלא הייתה רמאות. מישהו בטוויטר כתב ששחקני אוסאסונה שיחקו עם כדורי סטרואידים ברקטום.
בסיבוב הבא מסי פירק את אוסאסונה כצפוי.
בקיצור, לא קרה כלום. פספסתי משהו?
שאוססונה כבר נתפסה על חם בעבר והרחיקו אותה מאירופה לצמיתות.
אבל בגדול כן, לא משהו לדבר עליו יותר מדי.
יש סדרה חדשה על רונלדיניו בנטפליקס. לא רע בשביל נוסטלגיה, יש קצת פיקנטריה. קרלס פויול יצא עוד יותר גדול. אני מתגעגע אליו יותר ממה שאני מתגעגע לרונלדיניו.
הוא נתפס על רמאות באינטרנט ומגנוס טוען שרימה פנים אל פנים. עולם אחר. באמת אין שם כלום.
אם אתם עוד שומרים חסד נעורים ל-‘‘מורטל קומבאט’’, אז סרט ההמשך ל-reboot מ-2021 יצא לאחרונה בקולנוע, ועושה עבודה לא רעה בכלל(ביחס למה שאפשר לצפות מסרטים כאלה וביחס לסרטי העבר).
יש מספיק עלילה וכתיבה כדי שלא יהפוך לסרט קרינג’, ולא מעט השקעה ותשומת לב כדי שהקרבות(הרעיון המרכזי מלכתחילה) יהיו מהנים, דומים למשחקי העבר ונאים לצפייה.
אחלה של שעתיים לנתק את המוח ולחוות טיפה נוסטלגיה.
אם לא ראית עדיין - אמריקאים.
כבר שנים שאני רוצה לראות את הסדרה הזאת ולא יצא לי, לאחרונה סוף-סוף התחלתי. נהנה מכל רגע.
אם במקרה לא שמעת עליה עד עכשיו - מדובר בסדרה מאוד מרעננת ושונה בנוף, שעוסקת במרגל ומרגלת רוסיים על אדמת ארה”ב בתקופת המלחמה הקרה, שנמצאים בכיסוי כזוג נשוי עם ילדים. בניגוד לקיטש הפטריוטי האמריקאי הרגיל במקרים כאלה - נקודת המבט הייחודית שאנחנו מקבלים כאן מאפשרת לסדרה להציג דילמות ושאלות על שני הצדדים, כשאף צד לא יוצא “נקי” במלחמה הזאת. כל זה עטוף בחבילה נהדרת של ליהוק מדוייק, משחק מצויין, והפקה מרשימה. ממליץ בחום.
[@dmitrys - התגובה שלי הייתה במענה לשאלה המקורית של אהוד על ‘מה יש למבוגרים לראות בדיסני?’, אז אני מניח שתוכל לקבל מזה את התשובה לשאלה שלך
]
אני מניח שזה לא זה
למה הם מקשים על מחפשי לינקים פיראטיים על שם גנרי לסדרה?
@EJB , משדרים בארץ בצורה חוקית איפשהו?
תפתח את זה באפליקציה של Stremio
ראיתי את האודיסיאה. כמה דברים:
- כל נקודות הווק למיניהן כמו הלנה ועצם הקיום של אליוט פייג’ לא ממש הורידו אותי בסרט.
- כיאה לכל אדפטציה היו כמה דברים שהושמטו או התאחדו עם רגעים אחרים באודיסיאה.
- אני עוד לא קראתי את האילידיאה והאודיסיאה מההתחלה עד הסוף, אז יש כמה נקודות רעיוניות בסוף שאני עוד לא בטוח אם הן מגיעות מהיצירה או אינטרפרטציה של נולאן עם מסרים נגד מלחמה מחשבון הנפש שאודיסיאוס עושה במהלכו.
- בכנות סרט מצויין, הייתי מרותק 3 שעות.
לא ראיתי אבל חבל שכל מה אני קורא עליו ורואה בטויטר וכל מה שמדברים על הסרט זה כל המסביב ולא על הסרט עצמו
נולאן עשה את זה לעצמו עם שני הליהוקים האלה.
אני לא יודע אם אלך לראות את זה בקולנוע. נראה.
מה הבעיה בעצם עם הליהוק של פייג’? בהתחלה אמרו שהיא/הוא/הם/הן תשחק את אכילס, אבל זה לא התפקיד בסוף, אז למי אכפת?
הליהוק של הלנה הזיה כמובן. כל ליהוק שאינו מרגו רובי שערורייתי.
ממה שהבנתי היא שיחקה דמות שלקחה את השורה/תפקיד של אכילס. אז בעצם נולן הפלצן והאוברייטד התחכם פה.
ואיזה בזבוז של זוג ציצים חמוד יא ווארדי:
כמוני כמוך, יתרה מכך אני אעז להתנבא ולהגיד שהרוב המוחלט לא קרא את האודיסיאה. כל המתיימרים לדבר מפיו של המשורר בעיקר מצחיקים אותי.
ולעיקר, אני יכול עדיין לעמוד מאחורי האמירה שלסרטים של כריסטופר נולאן קודם הולכים. אחרי שהולכים וצופים אפשר לרדת לרזולציות. חשוב להדגיש שה”רזולציות” ששופטים אותו הם בינו לבין עצמו ובינו לבין שאר ה”טיטאנים” (ספילברג, קמרון וכו’).
ולנקודות עצמן.
1- מבחינת אומץ, הוא עדיין הבמאי הכי אמיץ שקיים. לא קיים במאי עלית שנמצא בשיאו, שייקח אתוס כזה וינסה לשכתב אותו לסרט בלוקבסטר עכשוויי. במאי הטופ לרוב לוקחים יצירה פרי דמיונם (או יצירות קטנות של אחרים כמובן) ומפתחים אותם. ואם כבר יש כאלו שכן (פיטר ג’קסון, וילנב וכו’). זה יימרח לטרילוגיה במינימום.
2- האם הוא הצליח ביומרה שלו לקבץ את הסיפור?, האמת שהייתי בהתחבטות ביני לבין עצמי עד ששאלתי את עצמי מהי התזה העיקרית של הסרט?. ובלי ספויילרים. מבחינתי הוא הצליח להעביר אותי מסע שלם עם הגיבור.
3- מבחינת חווית צפייה של הצופה ה”פשוט” (שאני חלק מהם כמובן). הוא הצליח לסמן וי על כל הקטגוריות. צילום, אקוסטיקה, עניין על כל אלה הוא הצליח לסמן וי ענק.
4- ועדיין, קשה לי להתלהב עם כולם. אולי כי אני שופט אותו לחומרה. אבל, יש יותר מידי דמויות משנה שלא הצלחתי להתחבר אליהם. חלקם כי זה פשוט ליהוק לא טוב (אהלן טום הולנד), חלקם מבחירות בימוי (בלי ספויילרים) והשאר כי סתם ניתנה הרגשה שהם באו לרצות אוכלסיות מסויימות. חשוב לציין שנולאן ספג בעבר הרבה התקפות מצד אותם אוכלסיות. אולי הוא פשוט התייאש וכמאמר הקלישאה החליט להצטרף אליהן/ם.
5- לסיכום. נדירים הסרטים שבעוד עשור יישאלו אותכם איפה ראיתם אותם בפעם הראשונה. לדעתי, זה אחד הסרטים הללו. כמו שלא תרצו להודות שהעדפתם לעשות הליכה עם הכלב בזמן צרפת- ארגנטינה 2022. אז זה מסוג האירועיים הקולנועיים שחייבים לראות בזמן אמת.
בפשטות, סרט מדהים וסוחף. שלוש שעות הייתי מרותק. כל ענייני הווק והליהוקים בטלים בשישים ולא מעניינים. רוצו לראות, בקולנוע.
שימשיך להפליץ ככה עד 120 חמסה שום בצל. גאון גאון גאון שהביא לעולם את הסרטים האהובים עליי ביותר - אינספשן, אינטרסטלר, יוקרה, האביר האפל ועכשיו זה. המסי של אנשי הקולנוע
איזה סרט גרוע! כל כך משעמם, על גבול הילדותי. לא ייאמן כמה עשיה מושקעת בשביל כל כך מעט. ממש לא מבין את הביקורות המשתפכות. הרגשתי כאילו אני בחוג של d&d.
מאט דיימון המיוסר בתפקיד שטחי, זנדאיה הבלתי נסבלת עם הפרצוף המעיק והיעני מגניב שלה, אמילי ווטסון מתבזה, שרליז ת’רון על תקן יפה ושמורה ואן הת’אווי נראית כאילו יצאה מאיזה מחזה שייקספירי.
חרא סרט
רגע, אז סמואל ג’קסון בתפקיד של הלן לא היה אמיתי?
הוא לא הלן, הוא הסוס.
סמנת’ה מורטון?
וואי הן דומות הייתי בטוח שזו אמילי ווטסון