מניח שאתה מכיר + אישית לא הצלחתי לצלוח את העונה הראשונה מרוב שהיה משעמם, אבל:
ברוכים הבאים לרקסהאם
אני נהניתי מ-‘‘רק רוצחים בבניין’’ אם אתה אוהב קומדיות אמריקאיות.
סיימתי עכשיו והתאכזבתי. מה בדיוק הסיפור כאן? מסי הפסיד לאוסאסונה, טען שאוסאסונה רימתה, השופט במגרש לא ראה רמאות, ה-VAR בדק - לא הייתה רמאות, דו”ח איגוד השופטים קבע שלא הייתה רמאות. מישהו בטוויטר כתב ששחקני אוסאסונה שיחקו עם כדורי סטרואידים ברקטום.
בסיבוב הבא מסי פירק את אוסאסונה כצפוי.
בקיצור, לא קרה כלום. פספסתי משהו?
שאוססונה כבר נתפסה על חם בעבר והרחיקו אותה מאירופה לצמיתות.
אבל בגדול כן, לא משהו לדבר עליו יותר מדי.
יש סדרה חדשה על רונלדיניו בנטפליקס. לא רע בשביל נוסטלגיה, יש קצת פיקנטריה. קרלס פויול יצא עוד יותר גדול. אני מתגעגע אליו יותר ממה שאני מתגעגע לרונלדיניו.
הוא נתפס על רמאות באינטרנט ומגנוס טוען שרימה פנים אל פנים. עולם אחר. באמת אין שם כלום.
אם אתם עוד שומרים חסד נעורים ל-‘‘מורטל קומבאט’’, אז סרט ההמשך ל-reboot מ-2021 יצא לאחרונה בקולנוע, ועושה עבודה לא רעה בכלל(ביחס למה שאפשר לצפות מסרטים כאלה וביחס לסרטי העבר).
יש מספיק עלילה וכתיבה כדי שלא יהפוך לסרט קרינג’, ולא מעט השקעה ותשומת לב כדי שהקרבות(הרעיון המרכזי מלכתחילה) יהיו מהנים, דומים למשחקי העבר ונאים לצפייה.
אחלה של שעתיים לנתק את המוח ולחוות טיפה נוסטלגיה.
אם לא ראית עדיין - אמריקאים.
כבר שנים שאני רוצה לראות את הסדרה הזאת ולא יצא לי, לאחרונה סוף-סוף התחלתי. נהנה מכל רגע.
אם במקרה לא שמעת עליה עד עכשיו - מדובר בסדרה מאוד מרעננת ושונה בנוף, שעוסקת במרגל ומרגלת רוסיים על אדמת ארה”ב בתקופת המלחמה הקרה, שנמצאים בכיסוי כזוג נשוי עם ילדים. בניגוד לקיטש הפטריוטי האמריקאי הרגיל במקרים כאלה - נקודת המבט הייחודית שאנחנו מקבלים כאן מאפשרת לסדרה להציג דילמות ושאלות על שני הצדדים, כשאף צד לא יוצא “נקי” במלחמה הזאת. כל זה עטוף בחבילה נהדרת של ליהוק מדוייק, משחק מצויין, והפקה מרשימה. ממליץ בחום.
[@dmitrys - התגובה שלי הייתה במענה לשאלה המקורית של אהוד על ‘מה יש למבוגרים לראות בדיסני?’, אז אני מניח שתוכל לקבל מזה את התשובה לשאלה שלך
]
אני מניח שזה לא זה
למה הם מקשים על מחפשי לינקים פיראטיים על שם גנרי לסדרה?
@EJB , משדרים בארץ בצורה חוקית איפשהו?
תפתח את זה באפליקציה של Stremio