ראשית, לא אמרתי שמבטלים את כבוד האדם וחירותו.
שנית, אתה מדמיין את זה כאירוע בזמן, אבל זה לא רגע אחד. היחלשות הדמוקרטיה היא רצף של מהלכים. פה יבטלו פונדקאות ללהטב"ים, שם נישואים אזרחיים, אחר כך אולי יבטלו תחבורה ציבורית בשבת בחיפה, קצת נשים מאחורה באוטובוס… לאט לאט.
יש בזה מן האמת. ואולי פה בפורום אפשר קצת אחרת. אבל כמו שכתבתי לדוד כמה הודעות למעלה: אנחנו קצת בסיטואציית חירום עכשיו. הדברים הופכים למעט יותר בינארים מהרגיל. גם אם זה קצת זלג להודעה הזו של צ’רי פיקינג מהטוויטר, שבימים כתיקונם הוא פחות הסגנון שלי, מודה.
‘לפי הלוגיקה הזו גם בגצ מאיים על הדמוקרטיה’ - לפי הלוגיקה, סבבה. זו דוגמה טובה. אבל הוא לא עושה זאת כרגע (והוא כאמור לא כזה חזק כמו שעושים ממנו, והרשות המבצעת מאד חזקה וכל מה שנכתב פה כבר). ההתפלפלות הלוגית זה יפה, אבל בפועל אנחנו מחליפים את זה באיום שאני כן רואה אותו מתממש, בטח עם הוקטור הדמוגרפי הברור. המטרה לא צריכה להיות לנצח בויכוח.
השמאל אכן עיוור (בדיוק כמו הימין - זה הודגם יפה עם חסימת הכבישים).
אגב, מעניין לשמוע את דעתך על מה שכתבה הסולידית. מציטוטיה הבולטים:
"הדבר היחיד שמבחין בין מדינת ישראל למדבר הערבי הנחשל שסביבה הוא קיומה של אוכלוסיה חילונית משכילה עם זיקה תרבותית חזקה לערכי הציוויליזציה המערבית.
“השבט הלבן” לא אחראי לכישלונות שלכם או של הילדים שלכם. אתם אחראים."
"עוד רגע תספר על ג’ים-בוב אמזלג והקלברי לוגסי שהובאו באוניות מאפריקה ושועבדו לעבוד בקטיף הכותנה.
מי שתולה את הכישלונות שלו בעוולות שעשו או לא עשו לסבים שלו לא מחפש להתקדם. הוא מחפש להיתקע."
"איך בדיוק. הסבים שלי עלו לירושלים מסמרקנד שבבוכרה בשנות השלושים אז טכנית אני יותר מזרחית מכל מרוקאי פה
ספרי לי על “התהליכים החברתיים המוכחים”, כי התהליך שאני רואה הוא חבורה של אנשים שבשם תאוות נקם קורבנית ב"שבט הלבן" החליטו להפוך את ישראל לדיקטטורה ערבית המונהגת בכוח הזרוע"