אין לנו אף אחד במערכת הפוליטית. אולי ליברמן וזה רק בגלל שאין לי שום אופציה אחרת.
זה יאוש , אין לי באמת פיתרון. זה נראה שאם יש תקוה לניצחון זה רק אם היה נס והצבא איכשהוא יעשה הכל לבד.
ובאמת בנט זה לזלזל באינטלגנציה שלי ושל כולנו פה
אני לא מעריך יותר מידי את אבישי גרינייג ודרך אגב הוא פעם היה בנטיסט אבל הוא צודק 100 אחוז פה
" אני לא מסיר ולא מקל מהאחריות של נתניהו וממשלתו, אבל בנט כראש ממשלה נקט בדיוק באותה אסטרטגיה מול החמאס: נתינת גזרים לחמאס, הגדלת מספר הפועלים מעזה שמורשים להיכנס לישראל וכו׳ בתמורה לשקט רגעי. בתקופת בנט ולפיד הייתה אותה הבחנה בין חמאס לג’יהאד האסלאמי כפי שנקט נתניהו. העובדה שהחמאס לא פלש לדרום בחסות ההפגנות בתקופת בנט לא נובעת מאיזה אסטרטגיה גאונית של בנט. כולנו זוכרים שחייל צה״ל נהרג מטווח אפס על הגדר, לאור אותה מדיניות הכלה והבלגה. בנט לא שונה מהבחינה הזו מנתניהו, לא משנה כמה תוכניות מצור או ספרים הוא יכתוב עכשיו. הגימיקים הנוכחיים של בנט מזכירים את הגימיקים שלו סביב הספר איך לנצח את הקורונה. כולנו זוכרים שלא היה קשר בין הספר לבין התנהלות בנט כראש ממשלה כאשר התפרצה שוב המגפה. בימים כאלה, אני מעריך יותר ויותר אנשים כמו גנץ וכו׳. דעותיי לא כדעותיו, אבל אי אפשר שלא להעריך את ההתנהלות שלו. נקראים לדגל לאור שעת החירום בלי פוליטיקה קטנה ובלי גימיקים ושטיקים, שכל מטרתם האדרה אישית וקמפיין אישי ללא תועלת לציבור. אני מקווה שבטווח הארוך הציבור יעריך את מי שלא מנצל את המלחמה כדי להוסיף לו תמיכה באופן ציני. שיהיה לנו שבוע טוב !"
https://twitter.com/avishaigrinzaig/status/1718389316315967510
בנט יודע לדבר יפה גבוה גבוה.
“לא העביר כסף לחמאס”
גניבה ושקר דעת העבירו כסף לחמאס, פשוט עשו את זה בצורה יותר שקטה ויפה. הגדילו את מספר הפועלים איפשרו לחמאס להתקרב לגדר. להקים תצפיות. יותר גרוע. כולם צוחקים ובצדק גמור על זה שביבי אמר שהוא ימוטט את שלטון חמאס ושיקר, בנט עשה אותו דבר רק עשה את זה במתק שפתיים. גם הוא אמר שהוא ימוטט את חמאס לפני שהוא התמנה לשר ביטחון וראש ממשלה. אני לא חושב שהוא מיטט את החמאס או שאני טועה… מישהו פה חושב שזה לא היה קורה עם בנט ולפיד בתור ראשי ממשלה?
ליברמן היחיד שאני יכול לקבל שהחלק שלו במחדל הוא מינמלי עד לא קיים, כי הוא
א. התפטר משר ביטחון
ב. באמת ניסה להזהיר ולצעוק.
בנט עושה הסברה יפה וטובה, אבל אני לא תמים, זה ברור שהוא רוצה לנצל את המצב לעשות קאמבק.
גם הורג אותי שהפאנבויז של בנט (מעטים שנשארו כן) שאומרים בנט הגיב על כל רקטה. כן אותו דבר כמו ביבי כל פעם שהיה שיגור של רקטות הוא אמר לצבא להפציץ איזה דיונה או בית ריק בעזה. אותה תגובה. בנט וביבי.
דרך אגב, אולי זה גם מראה את הבעיה שיש במדינה עם מקבלי ההחלטות והצבא. פשוט דעה אחת שלא מאותגרת אף פעם. אנשים מתחלפים אבל הקונספציה נשארת זהה. אתם לא שואלים שאלה למה זה קורה?
בנט הוא אחד מגונבי הדעת הכי גדולים שהיו בפוליטיקה הישראלית . לא מתגעגע אליו ולא רוצה שהוא יחזור. ואם לבחור בין גנץ לבנט, אומנם גנץ הוא חסר תועלת אבל עדיין הוא איש טוב. בנט לא זה ולא זה.