אני לא מאמין שאנשים קוראים את הכתבה הזו, או אחרים מסוג זה, ואוכלים את הלקרדה.
גם אם כל מה שכתוב פה זה נכון, זה לא רלוונטי לכלום.
עסקה עם חמאס לא רלוונטית לכלום. לא יכול להיות בחיים שאנחנו נציג בצורה רצינית עסקה שאנחנו נצא מכלל הרצועה.
במקרה הכי טוב מדובר בתכנית שישראל הציגה בגלל לחץ קיצוני של האמריקאים, ומתוך מטרה לחבל באותה הצעה מלכתחילה.
ההשקפת עולם שיוצאת מתוך הכתבה הזו היא מאותה עולם של ‘הם רק רוצים מדינה משלהם’‘, ‘‘אם רק נצר יהיה בסדר’’ וכו’ וכו’.
יש פה 2 קווים מקבילים שלעולם לא יפגשו. צר לי על מי שלא מבין את זה.
בעקבות הדיון שהתנהל פה לא פעם סביב ‘להם מותר’ וכו’
אז הנה, עכשיו טוענים: ‘רק בשביל שתבינו, 80 עצורים נעצרו ביומיים האחרונים בהפגנות למען החטופים, 0 נעצרו בפריצה לבסיסים בית ליד ושדה תימן.’. לא אומר שהם לא צריכים להיעצר וכו’… רק אומר שאנחנו נותנים יותר מדי קרדיט למשטרה. הם מרביצים לכולם ומעשיהם הרבה פחות עקביים ממה שנדמה.
בוא ננסה לראות את המתנחלים חוסמים את איילון מדליקים מדורות באמצע ונשכבים לישון שם ונבדוק עם זה יסתיים רק “80” עצורים שדרך אגב משתחררים אחרי 8 שעות . אם זה יקרה, אני יסכים איתך.
דרך אגב, בת"א התחלף המפקד. הקודם היה בכלל משת"פ של המחאה (התחבק איתם…) אצל הקודם זה היה מסתים באפס מעצרים .צריך לתת קרדיט לבן גביר. שמגיע מגיע.
שוב יש תקדים לזה ואני לא מדבר סתם, המתנחלים באוסלו ובהתנתקות היו מתים לכזו משטרה.
בשביל שנבין עד כמה המשטרה לא עושה את תפקידה , הם מראש מפרסמים את מפת החסימות. עכשיו אורי אתה חושב שזה יקרה עם חרדים אתיופים ומתנחלים?
אני נגד חסימות של כבישים לא משנה מה הסיבה. אוסלו התנתקות חטופים ואתיופים… אבל ברור שיש פה איפה ואיפה.
במפלגה שלו יש אנשים הרבה יותר מוצלחים, איך הטמבל הזה ראש מפלגה רצינית בישראל??
אני באמת מבין אנשים המצביעים לגנץ, למרץ, לעבודה, רק לא לדביל הזה. וכן, אני יודע שהוא איש של עשייה והוא למד דבר או שנים בפוליטיקה הישראלית, אבל כזה טיפש??!!
לא הבנתי מה הבעיה במה שאמר… לפני יומיים שמעתי את אלון בן דוד אומר שלא מצאו מנהרות פעילות בציר פילדלפי ושרוב ההברחות היו מעל הקרקע דרך מעבר רפיח. אם אתה מתכוון שהוא כאילו לא יודע שמעבר רפיח נמצא בציר פילדלפי אז זה נראה לי קשקוש.
כי כל מי שעוקב יודע שיש או היו (צהל טוען שהוא הרס 80 אחוזים) טונות של מנהרות פעילות בציר פילדלפי. תחשוב לבד, דרך מעבר רפיח אפשר להבריח אנשים , נשק מוסתר, המצרים לא יתנו לחמאס להבריח דרך המעבר עצמו נשק כבד שאי אפשר להסתיר אותו , זה יסבך אותם. בשביל זה יש את המנהרות. זה באמת נראה לך שהם ישקיעו מאות מיליונים בשביל שהמנהרות יהיו סתומות בצד השני?
אחד בשם יאיר אסקבר אם אני זוכר נכון פירסם תמונות שהוא צילם של נשק ממחבלים בשביעי אוקטובר. טונות של נשק שהוברח מאירן וצפון קוריאה.
הצבא משקר לך. אתה לא מאמין תסתכל על התמונה של האמר מלמעלה מתחת לעמדת שמירה מיצרית. פאקינג אפשר להעביר בה האמר צבאי בקלות, זה נראה מנהרה שהמצרים חסמו?