פוליטיקה וזה :: שחיתות, מושחת, הושחתנו

תשמע, בד״כ אני מאוד בעד למצות את הזכויות המשפטיות של בני-אדם.

לחלאות שהשתתפו בטבח אני לא יכול לקרוא בני-אדם.

הלאה, שיעשו להם מה שאפשר, עם ובלי דין. מי שהשתתף ראוי לכל עונש מכל מי שיכול להעניש.

יש גבולות לכמה אני מוכן לתת ״דין צדק״ לבאים לכלותי.

ומילא, אם רק היו ״הורגים״ באותו יום ארור. אבל מה שהם עשו באותו יום היה סדיסטי. סדיסטיות נוראית שאין עליה סליחה.

אם אתה מרגיש אחרת ממני, אולי כדאי לך לחשוב על טיפול נפשי.

לא, אני לא אמור את זה בזלזול או התנשאות או מתוך לעג, אני מתכוון ברצינות. אם אתה מרגיש שצריך לתת דין צדק לחלאות האדם שערכו זוועות באזרחים ובעיקר בילדים, אז משהו נראה לי לא בסדר אצלך נפשית (שוב, בהמון אהבה, אבל יש פה משהו בעייתי).

בצורה אחרת של חשיבה (כי אתה אוהב אלגוריות), לסרטן בגוף לא מעמידים ״דין צדק״. מסירים אותו מהגוף לפני שיעורר עוד נזקים. אין מה לתת לו ״הזדמנות שניה״ להוכיח את חפותו או לקצוב את עונשו.

סבבה ליאור, אנחנו ניזונים מהדלפות - אותן הדלפות לפיהן היו מעשי אינוס לכאורה בתחילת הפרשה.

ללא היכרות עם הראיות אין לנו איך לשפוט את אותם החיילים מעבר לכך שנעשה להם עוול.

אלו בדיוק הנסיבות המשפטיות שיוצרים אירועים מאותו הסוג ולכן הנוחבות צריכים לקבל עונש מוות **עם** דין.

החלופה היא משפטי שדה.

אני לא מסכים איתך אבל בלי קשר לפי מה שהבנתי החמאסניק הספציפי הזה לא קשור ל7.10.

הויכוח לגבי אונס הוא סמנטי. המקל הוחדר ופצע, השאלה אם לתוך הרקטום או מהצד. מבחינתי לא הבדל משמעותי.

עבור מה שזה שווה דובר צה”ל באופן רשמי הגיב שהוא לא קשור ל7.10.

אני קצת מחוץ ללופ, אז חייב לשאול, מי העצור? מחבל נוח’בה שהשתתף ב7.10?

קיי, בדקתי וזה כן. אני באמת לא מבין למה החיילים האלה מועמדים לדין. איזה טירוף זה?! האם מישהו מבין מי זה האויב איתו נלחמים? הם מנצלים את הערכים והאנושיות שלנו. מנצלים בציניות חייב להגיד.

כפי שיוסי אמר, הם סדיסטים. ואני חייב להוסיף שהסדיזם שלהם גובר אפילו על זה של הנאצים. לפחות כמה נאצים השתגעו בגלל מה שעשו, אבל אני מבטיח לכם שזה לא קורה עם חמאסנקים והג’מעה שלהם. מה שהם עושים רק נותן להם אופוריה.

יום יבוא ויפי הנפש יבינו. בדרך הקשה אומנם, אבל יבינו.

לא מדובר במחבל שהשתתף ב7.10 אבל זה לא משנה שום דבר. לחיילים אסור להתעלל באסירים. מי שלא מבין את זה המרחק המוסרי בינו לבין החמאס קצר מאוד.

רק בגלל גישה כזאת הסיפור הזה נשאר מתחת לרדאר במשך מעל שנה. גופי תקשורת שממומנים ע”י המחאה כותבים נגד ערוצים מסוימים שנוגסים להם ברייטינג, והקהל הנייטרלי אוכל את זה ומפספס חשיפות מטלטלות רק “כי ערוץ 14” או “מכונת הרעל” או סיסמאות אחרות.

אני שומע את זה יותר מדי לאחרונה. עכשיו אני לא צופה בערוץ 14 כמו שאני לא צופה ב-12, אבל מדי פעם כשיש משהו מעניין וחשוב אני צופה ומחליט בעצמי מה אני חושב על זה.

איילה חסון, 14, TOV, וכל מי שחושב אחרת מהמיינסטרים הממומן ע”י המחאה מקבל דעה קדומה אוטומטית ולא עניינית בהשפעה ישירה של אותם גופים שלא רוצים שיחשפו אותם.

ואני מבטיח לכם שבקרוב תגלו עוד הרבה דברים שידועים מזמן. כמו למשל מי עודד את הנוחבות להתלונן על אלימות. מה היה הקייס בהתחלה.
ולפעמים גם ניסוח של דיווחים מעלה תהיה. קראתי, ואני מחכה לשמוע עוד דיווחים כדי לדעת אם יש משהו, ש”מהפרקליטות נשלחו שני סרטונים לגיא פלג”. מה זה אומר? שאיחוד הסרטונים נעשה בחדשות 12?

כולנו נסכים שבעיה מרכזית היא שיש לנוחבות בכלל זכויות, שהקייס שלהם הוא במעמד של עוד עניין ביטחוני או פלילי.

תאמינו לי, בכל בית כלא בעולם קורים דברים יותר כואבים מהרקטום וזה נשמר בחדרי חדרים. רק בישראל מנסים להיראות צדיקים על חשבון חיילים. ואפילו לא התחלתי לספר על מה הפרקליטות הצבאית אחראית ביום שבעה באוקטובר.

הבעיה עם ערוץ 14 היא מאוד פשוטה: נניח יאיר לפיד או יאיר גולן או איימן עודה יהיו ראש ממשלה - מישהו פה מטיל ספק שאם רביב דרוקר יגלה פגם בהתנהלותם הוא לא יחקור? מישהו פה בספק שערוץ 11 12 או 13 לא יחקרו?

אני משוכנע שבערוץ 14 לא יכול להיות תחקיר נגד נתניהו.

אתה שואל כאילו זה לא קרה….

מספיק לראות איך השתיקו פה את הנסיעות של יאיר לפאריז וההקשר של הסכם הגז מול לבנון

בקשר לערוץ 14 וביבי אתה צודק

כל ערוץ והאג’נדה שלו. אבל למה להיות פרו ביבי זה לא בסדר אבל להיות נגד ביבי זה כן בסדר? אני לא אוהב את זה אז אני ממעט לצפות בערוצים האלה. אבל כשאני כן צופה, אני מזהה מקילומטרים את האג’נדה. הצופה הבסיסי לא. כשערוץ מסוים הוא הנצפה ביותר בישראל במשך 30 שנה, קל לו להחזיק בתדמית חיובית.

על רביב דרוקר אתה סומך? מספיק לשמוע את הפרשנויות המביכות שלו במונולוגים שלו כדי להבין שהאג’נדה נוזלת לו מהפה.

ועדיין, כשמפרסמים תחקירים, רצוי ואף חובה לצפות גם אם מדובר בערוץ 14, להיחשף בעיניים ובאוזניים שלכם ולשפוט בעצמכם. ממליץ לכם לראות את התחקיר של תא”ל אורן סולומון, אתם תהיו בהלם שלא ידעתם על קיומו עד עכשיו.

הכי טוב להסתכל על ארץ נהדרת כמשל: אם החיקוי באופן יציב לא רק מגחך על צורת הדיבור אלא גם המעשים של הדמות, הוא נגד האג’נדה. אם צוחקים בצורה מעודנת ואין הרבה ביקורת, כנראה שהוא מוגן.

אז ככה לגבי הצד שני: כשבנט ולפיד היו ראשי ממשלה, מישהו העז לבקר את הכניעה שלהם לחיזבאללה?

שנייה, שאבין, אתה אומר שגם להתעלל במחבל נוחבה זה לא מוסרי והופך את המתעלל לסוג של חמאסניק?

בדיוק

אתה מבין כמה זה בעייתי ומטופש שהאויב יודע את זה?

אתה נלחם באנשים שהם לחלוטין יותר גרועים מהנאצים (ההבדל עם הנאצים זה שהם טיפשים וחסרי מוח, אבל הרבה יותר אכזריים וסטדיסטים) ואתה רוצה להבהיר להם שיש לך ערכים? הם מבינים את זה כחולשה ומנצלים את זה.

אפשר גם לא “להתעלל”, אבל זה בסדר לחלוטין אם הם היו לפחות חושבים שאם הם נתפסים חיים אז חזיר שלם היה נדחף להם לחור התחת לפני שהם נשרפים חיים.

אתה באמת לא מבין באיזה אויב מדובר ואיך יש להתייחס אליו וכמה נזק ה"אנושיות” הזו שלך ושל דומיך עושה.

כן.

רביב דרוקר בצעירותו היה אחד התחקרינים הכי טובים בארץ, אבל מאז שהוא נדבק במחלת רל”ב הוא הפך לתעמולן וזה חבל כי בהתחלה הוא לא היה כך…

או יותר מדויק: מתי שמקום העבודה שלו התחיל לקבל כסף מהמחאה נגד נתניהו. אתם לא מתארים לעצמכם כמה מיליונים עוברים שם במסווה של חסויות.

אני חושב שזה גם אידאולוגי. הוא פעם בעצמו אמר שהתקשורת לא הוגנת עם ביבי..

לא. אבל זה דיון עקר.

בכל מקרה מתחיל להרגיש לי פה כמו חוץ לארץ ולא בקטע טוב. זה כאילו אנחנו חיים בעולמות שונים ולכל עולם “אמת” אחרת. אני תוהה איך זה ישפיע לטווח הרחוק על כל הקונספט של לאומיות.

על פי הפרסומים, הפצ״רית כנראה לא איתנו.

אבד עימה הקשר משעות הבוקר.

מצאו רכב נטוש + מכתב שלה בחוף הצוק.

חשש שהתאבדה.

ברגע אחד הפכה את עצמה מאשם לקרבן וגם כנראה לקחה איתה הרבה מידע שהיה יכול להתגלות בחקירות ולא יתגלה.