פוליטיקה וזה :: שחיתות, מושחת, הושחתנו

מפחיד איזה כוח יש לשמאל…. עד שעלו שהמלך הוא עירום, מישהו דאג להעלים אותו.

קגב בראבראבק

התאבדה או אפשטיינתו אותה?

אין חמלה אה? נהיה פה עצוב

אין חמלה? ומה עם חיילי צה"ל, להם לא מגיעה חמלה?

ליאור, אתה מסמן מטרה ומקיף עיגול. אתה לא אובייקטיבי ולא רוצה להיות.

כשבית המשפט והפרקליטות - שומרי הסף והחוק - מתגלים בקלונם ובחוסר האמת והצדק שלהם, אין מזור למכה שלנו, כשפוליטיקאים גונבים זה דרכו של עולם לאורך כל ההיסטוריה, אבל כשמלבינים פשעים של הפרקליטות ושופטי בית המשפט - זה סוף העולם. זה יותר גרוע מ 7.10, זה איבוד ערכים. רצחו את הערכים של האמת.

האחריות נופלת רק עליה

לי עצוב רק על המשפחה שלה.

אני כותב את זה בתור אחד שאחיו הבכור שם קץ לחייו. כך שלצערי אני מבין טוב מאוד מה המשפחה שלה עכשיו עוברת.

אני חושב שיותר סביר שהיא התאבדה * כי הבינה שנגמר האירוע ויש עליה כתם לדיראון עולם מאשר שמישהו ‘העלים אותה’. לא חושב שיש פה איזה אירוע של ‘כוח לשמאל’.

בימין, אגב, גם משלמים מחיר אחרי כישלונות?

• לא בטוח בכלל שזה נכון, אבל כיוון שהיא השאירה מכתב אז הייתה לכל הפחות כוונה מצידה

לאלה ששוברים צלעות ודוחפים מקלות לתחת של אסירים? פחות בשלב הזה. אחרי שיודו או יזוכו אני אשקול מחדש אבל עזוב דן אנחנו חיים בשני עולמות שונים. זה רק הולך ומתרחק ואני באמת תוהה מה יהיה ולאן כל זה מוביל.

בחיים.

מה בחיים?

גברת תומר, אני לא יכולה שלא להסעיר את כל המדינה יום שני ברציפות, ירושלמי

עכשיו ברור שאף אחד לא יחקור אותה..

שמח שהיא בחיים.

שתודה באשמה תבקש סליחה ומחילה ותצא מהחיים של כולנו.

וואלה איבדתם את זה לגמרי.

מכונת הרעל חלחלה עמוק מאוד

למה? למה לעשות הנחות? לאף אחד. אין אדם מעל החוק. לא שופט, לא פרקליט, לא ראש ממשלה. אף אחד

כן זה קל לבטל אחרים בתור “מכונת רעל”

אני רק יכול לדמיין אם פוליטיקאי מהימין היה מואשם בזה …

היא לא הקורבן פה

היא שיקרה לבגץ שמה אות קלון על כל חייל במילואים וסדיר ושיבשה הליכי חקירה

היא לא הקורבן פה.

במשך חודשיים אמרו לנו שאנחנו מבלפים ואין לפצרית או ליועמשית שום קשר לזה ועכשיו שהצד שלכם מתגלה בשיא כיעורו “אנחנו איבדנו את זה???"

ועכשיו בהרחבה:

למה כל השיח חייב להיות תמיד בקיצון כאילו זו הדרך היחידה להעביר נקודה?
הפצ״רית סרחה וצריכה לתת את הדין. וסיכוי טוב שגם החיילים סרחו. שני דברים יכולים להתקיים ביחד. הדלפה או שקר של צד אחד, לא הופכים את הצד השני אוטומטית לקדוש מעונה. לקחו תיק עם ראיות ומציירים אותו כ״עלילת דם״ כאילו כתבו כאן סיפור ילדים בלגי על יהודים שמכינים מצות מדם של ילדים נוצרים.

באופן אישי מה שהכי מפריע לי בסיפור הזה הוא שמציירים את הנאשמים כ״לוחמים גיבורים״. הפריע לי לפני 10 שנים כשזה היה אלאור עזריה ומפריע לי עכשיו פי מאה אחרי מה שעברנו בשנתיים האלה. לוחמים גיבורים נמצאים בשלוש מקומות: בלחימה, במחלקות השיקום או בבתי העלמין. הם לא שומרים על כלובים בבסיס עורפי. זילות של כל טיפת דם שלוחמים הקיזו פה במשך שנתיים.

ועוד משהו אחד: איפה כל הלהט להגן על הלוחמים הגיבורים כשמדובר בחוק הגיוס?

אתה מודע לזה שההדלפה שלה משמשת כל איזה זב חותם שתובע את חיילי צהל עכשיו בעולם?

אתה מודע לזה שלא התייחסת לעיקר דבריו?

זה לא משנה כל פעם שהצד שלכם יתפס חם על משהו יהיה לכם איזה תירוץ אחר..

כולנו פה יודעים שאם הפצרית היתה עושה את זה לכיוון של הימין לא היה שום ואטביזם ושם הקלה

בן גביר מסכן חיים של חטופים בגלל פה הגדול שלו אבל הסרטון הזה שהיא הדליפה לא…

היא צריכה לשבת בכלא, ואם היועמשית ידעה מזה אז יש לי בשבילה שותפה לתא כלא .

היא לא הקורבן

יש שמועות שהמכתב שמצאו הוא של הפלאפון שהתאבד.