פוליטיקה וזה :: שחיתות, מושחת, הושחתנו

דוד אתה אשם בזה לא הצד השני. לצד השני שמורה זכות מוחלטת להחרים מושחת והצד שלך יכול בכל רגע להחליף את המושחת ולשים במקמו אדם נקי כפיים.

שילך להזדיין. שר לביטחון לאומי שיודע שאוהדי ביתר שרים מוות לערבים ופשוט מכחיש את זה. לשם הגענו. אפס סימפטיה יש לי לכלב הגזען הזה.

אתם מזעדזעים מזה שבן גביר שר בממשלה, אבל מיכאל בן ארי נפסל על הרבה פחות.

אבל הסיסמאות שמופרחות באוויר של “הסתה לגזענות” בלי לדעת מה הוא באמת טען ואמר.

לא מכיר את המקרה של בן ארי. בן גביר מגיע ליציע, שרים לו ‘איתמר איתמר’, הוא שולח את השוטרים שלו להגביל את חופש הביטוי ולהציק לאוהדי הפועל תל אביב ואז טוען שהוא לא שמע בטדי קריאות גזעניות.

איש מסוכן ועלוב

נגד נרמול אבל השמאל בכלל אשם בזה. ובן גביר זה הקיצון שלנו אבל הקיצון הזה מקבל החלטות ומשפיע על מדיניות. אפילו מדיניות עינת וילפית שאתה תמכת בה - יעני לשחק את המשחק - אי אפשר להוציא לפועל בגללו. האיש הזה עושה לנו רק נזק.

איך זה קשור?

צודק בכל מה שאתה כותב עליו

הוא עדיין לא נאצי

מבין השניים זה בן ארי שנפסל ומתנהל נגדו משפט, והאירוע הזה, הפסילה של בן ארי, יותר מזעזע לטעמי אבל לא מדובר כבר בשיח הציבורי.

אני נגד פסילה. אני בעד שמצביעים לא יהיו נאצים.

אכן מרתיח.

מזכיר לי שורה של היתממויות מגוחכות אחרות של פוליטיקאים (ותומכיהם), כגון:

“מה? מי הבטיח בטחון ושגשוג בעקבות ההתנתקות?”, וכמובן המשלים של זה: “מה? מי הזהיר מההשלכות האפשריות של ההתנתקות?”

“בג”ץ פוסק אך וארך בהתאם ללשון החוק ולכוונת המחוקק, ללא משוא פנים וללא אג’נדות של השופטים. אם לשון החוק לא ברורה שיתכבד המחוקק וישנה אותה”

“בטח, נשחרר אלפי מחבלים מרצחים לרחובותינו, מדינת ישראל מספיק חזקה כדי להתמודד איתם אחרי זה”

וכן הלאה וכן הלאה.

בן-גביר רחוק מאוד מלהיות כוס התה שלי, וגם הממשלה הנוכחית כולה מבחינתי היא ביזיון שצריכה לפנות את מקומה בהקדם. אבל פוליטיקאים שקרנים ששומעים ורואים רק מה שנוח להם אלקטורלית - זה לא תופעה חדשה או ייחודית לימין, גם לא לימין קיצוני-פופוליסטי.

לא הבנתי, פוליטיקאי שקרן זה דבר חדש?

מסכים לחלוטין עם מה שאנדר כתב, אבל עד כמה שידוע לי, גם אם אתה מאוד מאוד כועס על בן אדם לא הופך אותו לנאצי.

נכון, ולכן

הדבר היחיד שיותר גרוע מפוליטיקאים זה פוליטיקאים בתקופת בחירות

אני מת על בנט ואשמח מאוד שהוא יחזור להיות רהמ, אבל לא מסוגל לקרוא 90% מהפוסטים שלו ברשתות מאז שהתחיל להתניע את הקאמבק הפוליטי (לציניים שבקהל, בואו נזרום על זה כנקודת זמן מסוימת אחרי התקופה הראשונית של פוסט 7/10)

אין שום בעיה עם פוליטיקאים יש בעיה עם המצביעים

הוא מייצג ציבור ענק שחושב כמוהו. עצוב ונכון

זה לא שקר של הפרת הבטחת בחירות או לא לקחתי סיגרים. זה שקר שמטרתו להגן על גוף גזעני כי זו האידאולוגיה שלו

אתה בעצם טוען שהוא מכחיש שאומרים ‘מוות לערבים’ למרות שהוא כן חושב שצריך להרוג את כל הערבים (ולא כי זה נוח לו פוליטית)? ואז הוא נאצי?

אבל טועמה נוצרי ואיש חמוד שלא קשור לכל החרא הזה. מין יוסף חדאד המלך.

כמה בור וטמבל צריך להיות כדי לשיר משהו כזה לטועמה? אולי עכשיו למדו קצת.

ובקשר לבן גביר: יש כמובן מה לבקר אבל הוא מבין את האויב, איך יש להתייחס אליו ובניגוד לרוב המוחלט של המדינה, הוא יודע לדבר ערבית.

אני טוען שגזענות היא קו אדום בכל חברה מתוקנת, והוא מגבה ומתדלק אחת כזו. יש הבדל בין גזענות לבין סתם משחקים פוליטיים. הזוי שבכלל צריך לציין את זה.

בן גביר רוצה את הגזענות הזו, כמו הקהל שלו. זה הופך אותו לגזען מסוכן. בנוסף הוא גם שר בטפ כושל שבתקופתו רק נרצחים יותר אנשים ומתים יותר אנשים בכבישים בזמן שהוא מבלבל את השכל.

מאחר ולא ניתן להחליף את העם יש לי פתרון מעשי עבורך - תחליף מדינה.

הבעיה של אנשים כמו ליאור, ג’ון בראון וכל מיני כותבים ב”הארץ”, זה ההחלטיות והשינאה בה הם מדברים על חלק מהעם שלהם לעומת ההכלה, ההבנה והסלחנות המוחלטות בה מתייחסים לאויב שלהם.

לא זוכר שאי פעם קראתי פה ביקורת של ליאור נגד האסלאם, מוסלימים או התרבות שלהם. הם אף פעם לא אשמים כנראה.

מעניין למה זה קורה עם אנשים מסוימים.

איזה אבסורד יותר גדול?

1. מיקי זוהר: “אם 7 באוקטובר היה קורה אצל בנט ולפיד הייתי קורא להם להתפטר”

2. ביביסטים שכועסים על:

אני היחיד שמפריע לו שהנאצי נאצי נאצי לא מסודרים בצורה של צלב קרס.

לא חושב שאי פעם קראת פה ביקורת של ליאור נגד היהדות, יהודים או התרבות שלהם.