יש לך דוגמה? אגב, לפחות לגבי i24 גרינצייג כן פרסם על פלדשטיין ואיינהורן.
מה הפרקליטות חושבת על העניין?
היתה השתלטות על עציר שעשה בלאגן, כמו שמקובל בשגרה, לא נעשה שום דבר חריג. הוא ניסה להסליק חפץ בפי הטבעת ופצע את עצמו. היו אנשים מאוד ספציפיים ששכנעו אותו להתלונן על הסוהרים שהתעללו בו ובתמורה הם ישחררו אותו בעסקה. וזה אכן קרה. לא סתם הוא לא נמצא פה כדי להעיד, הכי קל.
כאמור, כשאין מה להגיד עוברים לכן ביבי לא ביבי. סיפרתי פה לא מזמן, לפני שנתיים וחצי, אפילו לפני המלחמה, הייתי מאוד מבולבל, כי ידעתי בכלליות רבה שאני בעד שינוי במערכת המשפט, אבל מאוד נרתעתי שזה יעשה ע”י ביבי ובן גביר. היום הבנתי המון דברים מאז, עדיין לא השתכנעתי להיות מצביע של אחד מהם, אבל אני בהחלט פחות מפחד מהם.
וכרגיל, כשאין מה להגיד, אז מדברים על ספינים, כאילו שבצד ה”נורמלי” בכלללל לא מייצרים ספינים ושקרים, וכאילו שאוטומטית דעה שלא מתנגחת בנתניהו על אוטומט היא דעה לא לגיטימית.
אני לא צריך את נתניהו כדי לראות מקרוב איזה פעולות נעשות. אני מניח ששמעת אולי על רגל אחת איזה פסק דין שעוצר את חקירת מבקר המדינה. בדיוק אחרי שהוא זימן את “אוסקר” מהשב”כ שנחשד בריגול, וסירב להתייצב על פי חוק לחקירה אצל מבקר המדינה, מגיע יצחק עמית ומחלץ את אוסקר שמא ידבר יותר מדי…
אגב, תחזיקו חזק, הולכים להכריז עליו כלא שפוי כדי להתחמק מחקירה(מזכיר לכם איזו קצינה בדרגת אלוף?).
אם אני אצליח לעמוד בקצב ובאנרגיות, אני אעלה פה עדכונים מדי פעם על פרטים שלא מדווחים בתקשורת ה”נייטרלית” בניסיון כמה שיותר לדייק כדי שלא יהיה אפשר להגיד שזה פייק.
כשיש צד מסוים שמנסה לאזן את מידת הרשעות של הפלסטינים ולייצר איזון, שלא רק הם אונסים ומתעללים, הנה לך סיבה אחת. סיבה נוספת היתה להראות לממשלת ביידן שישראל מתעללת בפלסטינים כדי לעצור את המלחמה.
אגב תקשורת נייטרלית, הנה שיחה מעניינת על התקשורת. ממליץ להקשיב:
האולפנומטר: “הם איבדו את המונפול על ה"אמת” והם בפאניקה מוחלטת"