פוליטיקה וזה :: שחיתות, מושחת, הושחתנו

ספוילר אלרט אתה תקרא להם ביביסטים וההפך יקראו לשלך קפלנסיטים

אין דבר כזה משפטנים ביביסטיים

כנרת בראשי

העורכת דין של המתלוננת נגד קצב

אתה מתכוון לכנרת בראשי? היא הגדירה את עצמה כביביסטית… ביביסטית היא מטבעה בעד ביבי ולא בעד האמת או הצדק. כלומר היא לא משפטנית.

גם מי שנגד ביבי הוא נגד ביבי ולא בעד האמת, הרי זו הבעיה במשפט של ביבי - אין צד שחפץ באמת, כי היא לא רלוונטית. יש צד שבטוח שביבי חף מפשע צדיק ונקי כפיים, והצד הזה יגיד גם במקרה של הרשעה שהשופטים רלביסטים ופסק הדין מעוות ונגוע בפוליטיקה, ומאידך יש את הצד של ליאור שכבר ברור לו שביבי גנב, שקרן, חמדן ובגדול עבריין במסווה ראש ממשלה ואם השופטים יזכו אותו במשפט ליאור יצעק מעל כל במה כמה השופטים פחדנים…. אתה מבין? אין לשופטים סיכוי בכלל, זה lose lose situations בשבילם ולצערי גם בשביל המדינה פה. כל פסק דין יחרפן חצי מהמדינה הקטנה שלנו פה כי האמת ופסק הדין מזמן לא רלוונטים, ביבי הוא הרלוונטי - הוא בכסאו של מלך המשיח או לתלייה הפוך בככר העיר.

יש בכל זאת אחד כזה:

אני אלווה את עצמי החוצה לבד

דן זה השקר הכי גדול. זה שמישהו אחד שקרן ומושחת לא הופך את כולם לשקרנים ומושחתים.

העובדות:

נתניהו ניהל שיחות שוחד מוקלטות בהן מוזס מציע תמיכה עיתונאית תמורת הגבלת ישראל היום.

נתניהו דרש מאלוביץ סיקור חיובי בזמן שאלוביץ זקוק לחתימתו בנושאים רגולטוריים שיחסכו לו מאות מיליונים.

נתניהו דרש וקיבל מתנות בשווי מצטבר של מיליונים ממיליונרים בניגוד לחוק.

האם מישהו כאן כופר בעובדות?

ההבדל הוא שאתה איכשהו ‘יודע’ את כל העובדות. אם זה היה כל כך פשוט, למה לא מרשיעים אותו וחלאס? ליבי אומר שהוא (כמו הרבה ישראלים לא הגונים) עבד בתחום האפור בו הוא מזלזל ולועג למוסריות ולאמת, אבל איכשהו בחוק יש מלא חורים כדי להשחיל אותו מחוץ לאשמה. למה? כי החוק שלנו דפוק וכל משפט הופך לתקדים.

אבל אני משער, העובדות שמקריאים לי עיתונאים או אפילו התביעה לא מעניינים כקליפת השום, מעניין מה השופט האמון על הצדק יגיד - האם התביעה הוכיחה מעל לכל ספק שכך היה או שהיא בנתה הרים על כרעי תרנגולת. אבל המשפט יצא מידיהם של השופטים כפי שאמרתי מקודם, לכן המדינה במצב אומלל מאוד.

ובכלל, השנאה שלך לאיש שאתה לא מכיר, כנראה לא נפגשת מעולם, וכשאתה משתדל לקרוא צד אחד מעקרת את הדיון אתך, אתה לא מדבר משפטית (עדיין לא ההתמחות שלך) וחרצת את גורלו על סמך רגשות ולא נתוני אמת (רק מה שקראת בעיתונות שזה… איך לומר בעדינות… לא קביל משפטית. בערך)

כי משפטים במדינת ישראל לוקחים שנים. אם כבר מדברים על רפורמה משפטית זו הרפורמה שצריך.

[quote=“Cockroach_Crazy, post:8966, topic:251”]

ליבי אומר שהוא (כמו הרבה ישראלים לא הגונים) עבד בתחום האפור בו הוא מזלזל ולועג למוסריות ולאמת, אבל איכשהו בחוק יש מלא חורים כדי להשחיל אותו מחוץ לאשמה

[/quote]

ליבך ההגון טועה. הראיות והעדויות לא מדברות על אפור ועל מה שהרבה ישראלים עושים. אין שום חור בחוק ונתניהו בודאות של 85% יצא אשם.

אין צדדים באמת. יש עובדות. נתניהו לא כופר בעובדות הוא רק מנסה לגמד ולמזער אותן. כל מי שעוקב אחרי המשפט יודע שהוא לא יכול לצאת נקי כי כתב ההגנה שלו לא מספק הסבר או עדויות או ראיות שמסבירים את מה שנטען כלפיו.

יש התקדמות מעניינת…

אגב @Oleguer23, בהמשך להאם זו הפיכתו של ברק.

כמו כן לא מזמן השמעתי בפניך את הטענה שהאירוע הוא אירוע דתי. מאד ממליץ להקשיב ליינון מגל שמדגים כמה הסנטימנט הזה חזק:

הפרופסור מדבר כאן על הבעיות בחוק:
מֹשֶׁבַע | פרק 49: מה הבעיה בחוק יסוד - כבוד האדם וחירותו

לגבי הראיון של ינון מגל, הקשבתי לו לפני כמה שבועות. אם אני זוכר נכון, הוא מדבר על האמונה ועל ההתחזקות שלו ושל אחרים.
אני טענתי שגם חילונים נמצאים באירוע הזה מתוך השייכות ללאום היהודי. הקבלה שהגענו לכאן בזכות הדת, והקבלה של האמונה של האחרים, גם בלי לשמור מצוות.
אבל יכול להיות שלא הבנתי עד הסוף.

הרגע הזה שנגמרה המלחמה ואין על מה להפגין

אז מתחילים להנפיץ

אני חייב לשאול את זה; אתה עושה צחוק או שאתה חי באשליות?
כי אם זה הומורסטי סבבה, אם אתה רציני אנחנו בבעיה אחרת…

לגמרי יש על מה, פשוט לא ברור למה בתל אביב…

הכיסוי התקשורתי וההשפעה של הפגנה גדולה בתל-אביב יותר גדול מאיזשהי הפגנה בסח’נין או בטמרה…

תהיה יותר ספציפי
בקטע שלא נגמרה המלחמה או בקטע שבאמת יש אלימות במגזר?
אם הראשון אז לא אני חיי באשליות, ואם השני אז אכן הומוריסטי

התכוונתי לקטע של האלימות במגזר כמובן.

המספרים תומכים את כך שכנראה לא נעשית עבודה של המדינה מלבד הצהרות וסרטונים.

אני אוהב להסתובב בפייס ולענות לשמאלנים שמאשימים את המדינה במה שקורה בחברה הערבית, ולהשתעשע מזה שאף אחד לא עונה לי.

כדי לפתור בעיות צריך לרדת לשורש הבעיה. להודות בהן. להודות בסיבות של אותה הבעיה. אז אני תמיד שואל: איך זה שהנוצרים והמוסלימים מקבלים בדיוק את אותם התקציבים מהמדינה, הולכים לאותם בתי ספר, יש את אותה המשטרה וכו וכו והפשע משתולל אצל המוסלימים והוא אפסי לחלוטין אצל הנוצרים?

יש למישהו פה תשובה?