פוליטיקה וזה :: שחיתות, מושחת, הושחתנו

רביע יש פה שני צדדים שצריכים להתייחס אליהם, הדבר הראשון הוא שלנו, ובשלנו אני מתכוון לחברה הערבית, יש פה עניין של תרבות וחינוך וצריך להודות גם בטעויות שלנו.
הדבר השני הוא המשטרה, אתה לא יכול לא להתייחס לזה שהשמשטרה פשוט לא מפענחת מקרי רצח, פושעים כבר לא מפחדים אפילו לירות על המשטרה או לירות באנשים באור יום, יש פה התעלמות מוחלטת מציבור שלם.

אני יכול להסכים איתך, אבל הבעיה שאם המשטרה תכנס חזק ותפעיל כח אז יאשימו אותה שזה גזענות

משטרה חסרת אונים גם מול הפושעים היהודים

מי זה שלנו? הנוצרים? אצלנו יש אפס פשע. אפס מוחלט. אפס אלימות. אפס רצח. איזו בעיה יש אצלנו? אני מתפלל שבישראל יקימו עיר נוצרית גדולה שיגורו בה כל נוצרי ישראל. זה יהיה ניסוי מעניין שיסתום את הפה לכל הסמולנים והפוליטיקאים הערבים.

אנחנו לא חלק מהמוסלמים. רובנו המוחלט הם צאצאים של העמים שהמוסלימים כבשו והרסו לחלוטין. זו האמת שמפריעה להמון אנשים במגזר הערבי, אבל זו האמת.

ובקשר למשטרה… היא לא הבעיה. הבעיה היא בבתי המשפט. המשטרה תופסת אנשים ובתי המשפט משחררים אותם מיד. ביום שיודו שיש בעיה שיש לטפל בה ברצינות, הכל ייפתר.

ואיך אפשר לפענח פשעים כשאין שיתוף פעולה עם המשטרה? זה ידוע שרוב הציבור עוין את המדינה והמוסודת שלה, כולל המשטרה. מי שמדבר עם המשטרה נחשב למשת"פ בוגד.

זה מצב מסובך שמצריך טיפול רציני ועמוק.

רביע

זה בערך כמו כל פשע, אבל אם בא לך משהו ׳מגדרי׳ אני יכול לתת לך אלימות מתנחלים בגדה המערבית, הטרדות מיניות במגזר החרדי, עבריינות של בדואים בדרום וכו׳ יש בעיה בציבור שדורשת הסתכלות פנימה וכו׳ - ויש גם גורמי אכיפת חוק שאמורים לסייע. שניהם ביחד.

נכון אורי, תמיד יש מקום לשיפור אבל כפי שמדברים בקלות על חרדים, צריכים להתחיל לדבר בבירור על ההבדל העצום והבלתי נתפס בין החברה המוסלימית לנוצרית.

הבדלים תהומיים למרות שיש אותה משטרה ואותה ממשלה.

קראתי איפשהו שהפשע בחברה הערבית הוא אולי ה3 בעולם. זו בעיה רצינית. ואצל הנוצרים? כנראה הנמוכה בעולם. איך מתעלמים מההבדלים האלה?

רק כשאנשים ידברו על זה בפתיחות נתחיל לפתור את הבעיה.

1. לא קשור בכלל ל”שמאלנים”
  2. נוצרים ומוסלמים לא חיים באותם מקומות, לא מגיעים מאותו מעמד סוציו-אקונומי ובמרבית המקרים לא חולקים את אותה משטרה
  3. אין ספק שיש מלכוד. כניסה של משטרה תיחשד בגזענות. אפשר להתגבר על זה אם הכוונות הן כוונות אמת.

קשור חביבי קשור כי אתם אלרגיים לאמת הקשה.

אתה קולט כמה אתה שמאלן אלרגי לאמת?! אתה בא אליי, פאקינג אליי ערבוש לייט, להגיד לי שאנחנו לא חיים באותם המקומות כשאשכרה כולנו חיים באותם המקומות?! אתה מבין מה הבעיה שלכם? אתה מדבר בביטחון מלא ועדיין טועה.

צניעות ליאור, צניעות.

אכן, למוסלימים מסביבנו יש הרבה יותר כסף מהנוצרים. באופן כללי גם הפחות עשירים בסדר גמור מהבחינה הזאת.

הרוב המוחלט של המוסלימים בבית ספר הפרטי בו למדתי היו הרבה הרבה יותר עשירים מהנוצרים.

מה לעזאזל אתה אומר?! תשמע, אחת ההודעות הכי הזויות שלך. אתה נשמע כמו שאתה חושב שהביביסט הממוצע נשמע.

ליאור, אנשים כמוך הם הם הבעיה. אני לגמרי מבין את אינטרס המוסלימים להתעלם מהאמת הזאת, אבל מה לעזאזל האינטרס שלך? אתה נשמע כמו ג’ון בראון.

תענה לי למה נוצרים לא רוצחים נשים על רקע כבוד המשפחה? למה אצל הנוצרים אין חטיפת חיילים או טרור? למה הרחובות שלנו נקיים מאלימות? למה אם יהודי יאבד את הדרך אצל הנוצרים שום דבר לא יקרה לו?

אתה רוצה רצון טוב ואמיתי מצד המדינה והמשטרה לפתור את הבעיה? בכיף. רק שיהיה רצון טוב ואמיתי מצד המוסלימים להודות שהם הם הם הבעיה. ותתחיל גם אתה להודות בבעיה.

אין לי כוח לסגנון ויכוח הזה כי אין בזה טעם. על אותו משקל תבדוק מי מאכלס את בתי הכלא ותחזור אליי עם כמה אשכנזים הם עם נעלה וכמה המזרוחניקים עבריינים.

די נו, תודה בזה ונסגור את הדיון.

יש לי המון המון מעלות שליליות, אחת החיוביות הבודדות שלי שאני מדבר ברצינות רק על הדברים שאני מבין בהם.

וזה אחד הנושאים שאני לחלוטין חסר מושג בו, אז אתה לא תקרא שום פוסט ממני בנושא.

ליאור, ניסית בגדול לדחוף פה וואטאבאוטיזם דיי זול על נושא שהוא פצע ובעיה לא פשוטה בחברה הישראלית, אבל לחלוטין חסר השוואה במקרה זה. כמו שאני לא יכול להשוות בין עליות במקרה זה (האתיופים אל מול הרוסים לדוגמא).

זה מקרה בו גם טעית, גם ניסית לצאת “מעל הסיטואציה” וגם עוד ניסית לדחוף וואטאבאוטיזם על הנושא מול טיעון שלא מצאת מענה עבורו.

לא יודע מה יותר גרוע, זה שזה עובר בשנת 2026, או זה שרק 3 חכים מהאופוזיציה טרחו להגיע כדי להתנגד לזה.

לכל תומכי ההפיכה המשפטית - הכנסת אישרה היום אפשרות של מתן קנסות של אלפי שקלים לאזרחים ללא אפשרות ערעור. מהיום שוטר יכול להמציא שעשיתם עבירה - ואין לכם איך לערער עליה. עאלק הם לא מחפשים להפוך את ישראל לדיקטטורה, חבורה של אידיוטים שימושיים שכמותכם.

א. אני ממש מקווה שבג"ץ יפסול את החוק הזה.

ב. אם הממשלה הזאת לא מתחלפת בבחירות - לא רק שאני מקווה שהשמאל יצאו לרחובות כמו באיראן - אני מצטרף אליהם.

הבעיה העיקרית היא שהם חושבים שזה מה שיפחית את התאונות, האם מישהו עשה סטטיסטיקה נורמלית לסיבות המובילות לקטל בדרכים? ( ולא המספרים נאלה באדום לא מרשימים אותי)איפה יש יותר תאונות? באיזה דרכים?
אני תומך בזה שמי שמשתמש בטלפון ייענש, מי שנוסע במהירות מופרזת שייענש, אבל יש גבולות, המדינה גם ככה מתעשרת על חשבוני, עם החוקים האלה אנשים יפשטו רגל ואני די בטוח שלא נראה שיפור בקטל בדרכים.

לכל הטהרנים של הפורום? מה שקטים לגבי ברק ואפשטיין

תדמינו זה לא ברק ואפשטיין אלא ביבי ואפשטיין

אני כבר מפחד אם באמת יתחילו לחפור שם על הקשרים של ברק ואפשטיין…

משה

1. ברק לא ראש ממשלה מאז 2001
  2. מה זה אומר ׳שקטים׳, מצופה ממני להגיב? להגן עליו? אני נשוי לבת שלו?

אורי, ברק הוא אחד מראשי מחנה רק לא ביבי, הוא מימן הרבה מן המחאה. אתה די מיתמם.

הוא רק השבוע הוזמן לכנס של לזימי בכנסת. החשדות נגד ברק ידועים ממזמן , אבל זה לא הפריע למחנה השמאלי להמשיך להשתמש בו.

1. הוא עדיין לא איש שהכל סובב סביבו כמו ביבי, אין פה השוואה
  2. אין לי מושג אם הוא מושחת (ההשערה שלי שהוא נגוע בשחיתות עוד לפני שביבי חזר להיות ראש ממשלה ב-2009). אם כן שילך לכלא. אני מסביר לך שאני מסרב להיות בפוזיציה שאני נחשב מי שמגן עליו או אמור להגן עליו

מן הסתם אני לא מאשים אותך.

אהוד ברק היה וגם אפילו עכשיו טפלון. לדעתי הוא עשה דברים הרבה יותר גרועים מביבי. לא רק מול אפשטיין. כולל הפקרה של פצועים בתרגיל צהלי מפורסם.

אני רק שואל למה לא מדברים עליו מספיק. הוא צריך להיוח תחת חקירה עכשיו

מי שיתף איתו פעולה? מי ידע? אתם באמת מאמינים שהתמונה שלו המפורסמת שלו בניו יורק מול הבית מלון של אפשטיין זה בגלל שהיה לו קר?

יש הרבה שאלות.

מה הטיעון משה?
אם זה היה בנט/היועמשית/נשיא העליון מטעם עצמו, או אפילו “רק” לפיד/גנץ/אייזנקוט/גולן/ליברמן (נראה לי אלה כל המועמדים מטעם עצמם לראשות מחנה הרלב בימים אלה…) - בסדר
אבל אהוד ברק (וגם אהרון ברק, אגב) כבר לא רלוונטי, בוודאי לא בהקשר של חיבה שאולי יש לו לפדופיליה ולסחר בנשים. אם למשל נגלה על הקשרים שלו עם קטאר מהתקופה שהיה ראש ממשלה או שר ביטחון, זה כבר הרבה יותר רלוונטי לחיינו…

כראש ממשלה? כאדם פרטי? אנשים מקבילים לו מבחינת מסמכי אפשטיין נמצאים בחקירה? טראמפ? קלינטון? דן אריאלי?

סליחה אבל האובססיה הזו כלפי איזה דמון דמיוני שבמקרה עונה לשם אהוד ברק היא טרלול ביביסטי…

אז מה הטעם להשיב לך אם כל מה שאני יכתוב אתה תשיב לי ב”טירלול ביביסטי”

כך פותרים הכל היום.

העובדות מדברות בעד עצמם, מלבד העובדה שהוא שיקר במצח נחושה לגבי אפשטיין (טען שהוא ניתק את הקשרים איתו אחרי שהסבתר שהוא סיפסר ילדות… אז כן המיילים שלו איתו מוכחים שהוא שמר לא רק על קשר עיסקי אלא חברי הרבה אחרי)

אהוד ברק הוא לא סתם דמון ביביסטי ואני לא סובל אותו עוד לפני שכל הכן ביבי לא ביבי התחיל.

דרך אגב במייל הזה הוא פנה לקטאר והציע להם שיתוף פעולה כלכלי. אם כבר מנסים להכניס גם לפה את ביבי.